Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrgege

czemu porzadni dobrzy faceci sa tak smiertelnie nudni?:o

Polecane posty

Miał 'treningi' z przyjaciółmi, które trwały godzinę, a nie pół dnia. Robił to dla przyjemności, nigdy nie startował w żadnych zawodach, on nie był sportowcem.

**cream** kobieta z mniejszym ptrzebiegiem jest lepsza od tej z większym Ty myślisz, że jak kobieta miała kilku facetów, to z każdym spała? Być z kimś 2 miesiące, a 2 lata to różnica. Nie każda wskakuje facetowi do łóżka jeśli nie jest go pewna.

Faight Hope Glory odpowiedz mi na pytanie prosze. juz ktorys raz czytam, ze w 2011 twoje zucie sie odmieni... byles u jakiejs wróżki czy to jakas taka strategia na zasadzie "jesli bardzo czegos chcesz to sie uda"?

Patrząc na moich i jego znajomych, to on jest w tej 'średniej'.

zuzul.. nie bedzie sie spotykac tylko po to aby pogadac i na końcu koles usłyszy zostańmy przyjaciółmi . a 100% pewnosci to nie ma nigdy więc po co tracic czas

Powiem Wam tak (widzę po sobie): Jak miałam kochającego faceta, pracę i studiowałam, to robiłam mnóstwo ciekawych rzeczy, miałam ochotę co chwilę próbować czegoś nowego. Teraz brakuje mi tej stabilizacji w życiu i moja motywacja 'siadła'. Wracam z pracy i czasem nie mam ochoty na nic, siedzę przed kompem, a mogłabym w tym czasie robić milion innych rzeczy. Jeśli człowiek jest spełniony uczuciowo i zawodowo, to ma ochotę się rozwijać. Jeśli czegoś brakuje w podstawowych potrzebach, to człowiek nie ma po prostu psychicznie siły ani ochoty na jakikolwiek wysiłek w jakimkolwiek kierunku.

Gość prawiczy prawiczek 28
"odstawą to sie sie spodobac a potem nie wazne co sie bedzie robic to nie bedzie nudno " Tylko pod warunkiem, że to miesięczny romans. Oj offermo, to wcale nie jest trudne. Przejrzyj sobie jakieś ogłoszenia z treningami różnych takich szermierek, boksu czy czegoś. Bo to pewnie taka zorganizowana grupa. Więc jak rusza to ludzie są.

prawiczy prawiczek 28 miesięczy romans kazdemu by dobrze zrobił pozatym prawie kazdy taki przezył jedynie " nudziarze " nie

Gość a ja powiem tak:
PRZEPRASZAM ZA LITERÓWKI ZROBIŁEM JE JEDNAK SPECJALNIE ŻEBY OSOBY KTÓRE NIE MAJĄ ARGUMENTÓW MOGŁY SIĘ ICH CZEPIĆ A TAK TO PRZEWAŻNIE WYGLĄDA ZE STRONY KOBIET. A TERAZ DO TEMATU: posłuchajcie prawda jest taka że kobiety lubią być lane po pysku ale nie w dosłownym sensie. Naukowcy udowodnili że kobieta potrzebuje silnego męskiego faceta. Nawet jeśli trafi się taki co będzie ją traktował jak podłogowe ścierwo to i tak takiemu skoczy w ramiona. Dlaczego? bo włAŚNIE dzieki takiemu traktowaniu kobiety z góry kobieta ma wrażenie że ma silnego faceta który jest twardy i silny. Przepraszam za to co teraz powiem ale tłumaczenie kobiety która twierdzi że wybiera takiego bo inni są nudni tak nprawdę NIE jest jej zdaniem w oparciu o racjonalne myslenie ale wewnętrzny bunt przeciwko durnym wyborom których to ona sama nie rozumie. Gadanie bo jest nudny jest tylko tłumaczeniem aby zatuszować swój chory wybór. I chrzanią bo trzeba się umieć wypiedzieć na każdy temat mieć wiele aktrykcyjnych zainteresować itd a same tego kobiety nie macie!. po za wyjątkami. Potraficie rozmawiać na każdy temat? potraficie wyjśc z czymś nowym? potraficie poradzić sobie w każdej sytuacji?. Ale tak jak mówię lubicie być traktowane jak ścierwa czujecie w tedy męskość faceta i jego potworną siłe która was osłabia. Tylko trzeba nagadać że nie jest nudny żeby usprawiedliwić swój chory wybór. I taka jest prawda. Ja znam takiego właśnie drania co to kobiety mówiły że chcą go bo radzi sobie w każdej sytuacji. A jak byłem z nim załatwić pewną sprawę na uczelni to cały zalał się potami z przerażenia bo nie potrafił wypełnić prostego dokumentu. Albo opowiem wam inną sytuacje. Poznałem raz nowych przyjaciół był to kolega i koleżanki. Jechaliśmy samochodem ogólnie prowadziłem rozmowę na temat programowania z tym kolega bo wtym siedzimy. po paru godinach jedna z dziewczyn się zbuntowała ale z was nudni faceci gadacie tylko o tym programowaniu nie potraficie wyjśc w coś nowego. A ja mówie tak: no to zapodaj jakiś temat to pogadamy!. Bo od samego początku siedzisz cicho jak mysz pod miotłą. Zapodaj nowy temat to wejdziemy w coś noweogo. Nic nie potrafiła beknąć. Wolę samotnośc i tyle. Oczywiście nie wszystkie takie są ale większosć.

Ale po miesiącu się rozchodzicie bo właśnie charaktery nie grają. Tak nie stworzysz udanego związku. Bo tu bardziej liczy się osobowość a nie wygląd. Jak się zakochasz to nagle blondynka wydaje się atrakcyjna, chociaż po tym jak koleżanka z 1a dała ci kosza jak miałeś 7 lat, to masz uraz do blondynek :classic_cool: niech żyje Freud :P.

**cream** zuzul.. nie bedzie sie spotykac tylko po to aby pogadac i na końcu koles usłyszy zostańmy przyjaciółmi . a 100% pewnosci to nie ma nigdy więc po co tracic czas Nie spotkałam jeszcze nigdy faceta, dla którego początek budowania związku ze mną był stratą czasu i pogaduszkami. Żaden facet też nigdy na mnie nie wymuszał seksu czy odszedł, bo powiedziałam 'nie'. Mówię jedynie za siebie tutaj - nigdy nie poszłam i nie pójdę do łóżka z mężczyzną z którym nie jestem pewna, że chcę z nim spędzić resztę życia, a tego się nie da poczuć w tydzień czy dwa. Tutaj się pożegnam, idę już spać. Dobranoc. Jutro na pewno przeczytam wątek do końca.

Offerma, powinieneś zacząć tak traktować zainteresowania jak ci fajni faceci. Zaraz przybędzie zainteresowanych jak się przedstawisz jak Robert Kaptur ;)

zuzul nigdy nie poszłam i nie pójdę do łóżka z mężczyzną z którym nie jestem pewna, że chcę z nim spędzić resztę życia a skad masz taka pewnosc, ze to akurat ten jeden na cale zycie? moim zdaniel zla taktyka, bo nie wie sie nigdy. wychodzi na to, ze do lozka trzeba isc ok 80 bo wtedy wie sie, ze to ten do konca zycia ;)

Trzeba iść jak się ma ochotę i wie się co się robi.

Wszystkie kobiety szukają jednego okreslonego typu faceta. Takiego , który jest jednocześnie wibratorem i bankomatem ja widze, ze wiele osob tak mysli. a to takie trudne jest do zrozumienia? 1.seks jest wazna sfera zycia- dostarcza przyjemnosci i buduje wiez 2. ja nigdy nie mialam jakis wymagan, zeby facet byl bogaty czy cos. choc mam kolezanki, ktore zwracaja na to uwage, bo tak je rodzice wychowali. wazne jest jednak, zeby facet byl w stanie utrzymac zone i dziecko kiedy ona bedzie na macierzynskim. to jest atawizm- dobry sameiec to taki dzieki ktoremu potomstow przezyje.

Gość oskdfodjdjfodf
Jeśli czegoś brakuje w podstawowych potrzebach, to człowiek nie ma po prostu psychicznie siły ani ochoty na jakikolwiek wysiłek w jakimkolwiek kierunku. też tak mam , po prostu kompletnie ci nie zależy , całkowita obojętnośc , jakby w wiadomościach powiedzieli, że zaraz spadnie ogromny meteoryt i wszyscy zginiemy , to wyszedłbym przed dom sobie pooglądać , i tyle ..

A atawizm samców to pieprzyć wszystkie i w długą. Jakiś dzieciak przeżyje :P.

offerma- to o niczym nie swiadczy. no może poza bezdenna glupote wyzej opisanej laski pana mumina ;) atawizmy to wielka sila i dlatego czlowiek wymyslil malzenstwo. kobietom daje niejaka gwarnecje, ze jednak z potomstwem nie zostanie sama. mezczyzna daje niejaka gwarance, ze inne samce nie bada zapladniac ich samic. taki byl zamysl ale jak widac w praktyce nie bardzo sie sprawdzilo. jednak nie wymyslono nic innego :)

Małżeństwo wymyślono w celu kontroli chuci niewieściej bo to właśnie kobieta jest źródłem zepsucia i rozpadu moralnego oraz zniszczenia porządku. :P

Ale twój kumpel zapewne pasuje do swojej dziewczyny. Dobrze się dobrali. Na świecie też będzie parę takich co to polecą na nudnego prawiczka po 30. Nie przesadzajmy.

malzenstwo wymyslone w momencie kiedy ludzie zaczeli mieszkac blisko siebie- faceci w swojej bezgranicznym egizmie stwierdzili ze nie chca zeby im sasiedzi zony bzykali :) a ja sie nadal bede upierac ze swiadczy to o glupocie lasek, moze nie jednej ale wielu. tak jako kobieta przyznaje, wiele przedstawicielek mojego gatunku to glupie cipy. dlatego nie mam zbyt wielu kolezanek, bo mnie niektore laski normalnie draznia :) a to czy taki facet jak muminek ma wziecie to zalezy do jakiego targetu uderza... wierz mi, ze u mnie taki cham szans by raczej nie mial :)