Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny z przypadku

Nikt mnie nie kocha, jestem sam, co począć

Polecane posty

Gość samotny z przypadku

Witam wszystkich zainteresowanych mniej lub bardziej tematem. Nie wiem od czego zacząć... Mam 26 lat, niewielu znajomych i zero byłych dziewczyn na koncie. Odkąd pamiętam znaczna większość poznanych mi osób, traktowała mnie jak powietrze. Zaczęło się zastanawiać czy jest ze mną wszystko w porządku... I wniosek jest taki, że generalnie jest ok, jestem w miarę przystojny :P, mam 182 wzrostu, brązowo-zielone oczy, szczupła sylwetka, oraz całą resztę w normie. Co do charakteru, czasami trudny do zniesienia, ale tylko czasami. Nie zmienia to jednak faktu, że dziewczyny się mną nigdy nie interesowały. Dodam, że oczywiście starałem się podrywać laski niejednokrotnie, bez skutku (niestety). Myślałem sobie, że miłość kiedyś przyjdzie sama. Ale mając już tyle lat na karku, zastanawiam się dlaczego nadal tak jest, że nikt się mną nie interesuje. Zaczyna mnie to powoli martwić. Bywam tu i tam. Wychodzę do ludzi. Nawet w pracy mam do czynienia z wieloma osobami dziennie (pracuje jako zastępca kierownika sklepu)... Jednak brakuje mi bliskości kobiety. Z tego powodu, zaczynam świrować powoli, są dni kiedy nie wiem co ze sobą zrobić. Są takie noce, że mnie w łóżku skręca. Są takie kiedy miewam czarne myśli, ale później rozsądek zaczyna działać. A są takie kiedy mi to nie przeszkadza... Ale na ogół samotność jest niezmiernie męcząca. Patrząc na znajomych jak zakładają rodziny, aż żal ogarnia... (oczywiście cieszy mnie, że znajomym się powodzi). Nikt nie powinien żyć w samotności. Bez miłości. Rozpisałem się, w dodatku bez ładu i składu. Ale może wylałem z siebie choć troszkę myśli, które zaprzątają mi głowę od wielu lat. Co według Was mogę zrobić?

no nie wiem co masz zrobic jestem w podobnej sytuacji tyle ze ja nie jestem zbyt przystojny

Gość ehkkjl
...nie szukaj na siłę...bywaj na imprezach...jeśli zobaczysz fajną dziewczynę zaproś do tańca czy na drinka i bądź sobą...bez zgrywania..dziewczyny nie lubią takich pewnych siebie cwaniaczków...nie staraj się byc zbyt miły, bo nachalne komplementy odstraszają....powiem ci, że czasem gdy szuka się daleko miłości, to okazuje się, że jest ona tuż obok...więc rozejrzyj się wokół siebie...i nie patrz tylko na super laski, bo nie wszystko złoto co się świeci...ale patrz na charakter...bo uroda jak kwiat - szybko więdnie...i pewnego dnia możesz obudzić się w łóżku z zrzędliwym strachem na wróble...:-P

Gość ehkkjl
ble ble...fajnego masz pieska...milusi...;)

Rozpisałem się, w dodatku bez ładu i składu Nie prawda, że bez ładu i składu. To, co napisałeś, świadczy o Tobie jak najlepiej. Nie wydaje mi się, że jest z Tobą coś nie tak... Wiecej cierpliwości i odwagi, a znajdziesz swoją miłość. Powodzenia :)

Gość absolwentkaxkxkx
a ile masz lat?:)

Gość absolwentkaxkxkx
miało być skąd jesteś:)

Gość verbener
Odpowiedź na pytanie:"co począć?" jest bardziej banalna niż można by przypuszczać - Robić wszystko, żeby cieszyć się życiem;)

Samotny z przypadku... chyba nie wierzysz w siebie co ?? skad jestes jesli moge zapytac?

Gość samotny z przypadku
Jestem z Zielonej Góry, żadna tajemnica. Chciałbym dodać, że nie jestem zdesperowany. Mam oczywiście swoje upodobania i wymagania co do kobiet... Rzecz jasna, że nic na siłę, ale mając już troszkę late, człowiek zaczyna się zastanawiać, czy to jeszcze wszystko możliwe. A co do wiary w siebie, to fakt, powoli zaczyna mi jej brakować.

Gość nynynynynynyn
Zakochaj się we mnie :P

Gość samotny z przypadku
nynynynynynyn, hehe nie tak od razu :P, najpierw przyjaźń, potem miłość :P