Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany6356534

Mysli samobójcze

Polecane posty

Gość załamany6356534

Mam Mysli samobójcze od jakiegos czasu kiedy zostawiła mnie dziewczyna. Jak sobie z tym poradzić ???????

Gość spragniona jola
do lekarza po paroksetynę czas, im wcześniej się udasz, tym lepiej, te myśli miną

Gość gjhk,
najlepsza była by następna dziewczyna...:) a tak na poważnie - nie warto umierac dla miłości..bo może z rogiem czeka następna...

Gość HmHmHmHmHmm@@
Zgadzam sie w zupelnosci. Za kilka tygodni zuuuupelnie inaczej na wszystko spojrzysz. W miedzyczasie pogadaj z kims bliskim. Jesli jestes w naprawde zlym stanie idz do lekarza. Powodzenia;-)

Gość kociczka majdana
Dziewczyn są miliony, nie warto dla jednej szmaty tracić uroków życia. Weź się za siebie i pokaż jej co straciła. Widocznie to nie była ta pisana Tobie. Miłość sama zapuka do Twych drzwi. Nie załamuj sie i nie rób głupstw. Życie ma jeszcze inne barwy, spróbuj je zobaczyć. Będzie dobrze, opadna emocje, wróci rozsądek. Nie bądź miękki, bądź twardzielem. Powodzenia!

Gość załamany6356534
tylko w tym problem ze jestem niesmiały i troche trudno przychodza mi kontakty z dziewczynami. Ja bardzo kochałem i bardzo to przezyłem

Gość leszek mieszek
facet, tego kwiatu jest pół światu... to minie, za mną kilka związków i wszystkie rozstania bolały ale wiesz co? to nie jest ważne, trzeba mieć nadzieję i czekać na tę jedyną, powodzenia:)

Gość liliaaa***
kiedy sie rozstaliscie?

Gość załamany6356534
rozstalismy sie tydzien temu

Gość liliaaa***
To niedawno.....musi troche czasu upłynąc

Gość laserówka22
sądzę, że jesteś bardzo młodym człowiekiem, dlatego tak to przeżywasz, czy to twoja pierwsza miłość? zajmij się czymś, spotkaj się z przyjaciółmi, z każdym dniem będzie lepiej, nie szukaj na siłę nowej dziewczyny, bądź po prostu szczery i otwarty a sama się znajdzie, nie warto marnować i rezygnować z życia z powodu dziewczyny

Gość załamany6356534
tak to moja pierwsza poważniejsza miłosć i chyba dlatego tak to przezywam. Moze z czasem mi to prezjdzie. No własnie ja juz na siłe zaczałem szukac nowej dziewczyny. mówicie ze nie warto ?? nie lubie samotności

Gość liliaaa***
nie szukaj na siłe-oszukasz tylko samego siebie i nowo poznaną dziewczyne

Gość liliaaa***
nie szukaj na siłe-oszukasz tylko samego siebie i nowo poznaną dziewczyne

Gość załamany6356534
Moja była po prostu uświadomiła mi ze ja z nikim nie bede szczesliwy bo jestem niesmiały. Dlatego tak to przezywam. czy wszystkie dziewczyny wolą takich pewnych siebie facetów ???

Gość jjyjyjyjyj
nie łam sie chłopie są tysiące kobiet