Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fuck Yeah

Rock

Polecane posty

Gość ciekawe mam hobby
;)

a skąd wiecie że autorka topiku to w ogóle kobieta z dużą fantazja? tak czy owak nie ma czegoś takiego jak wspólny mianownik METALA bo i muza jest BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO różna , bo co to jest metal niby?:D dla każdego inna muza. i tak samo zupełnie różni ludzie. bo metalu słucha i lump z pod sklepu i sedzia sadu najwyższego. i lider pucharu świata w skokach narciarskich i znany aktor z hollywoodu tak więc wiesz:P subkultura metalowa tak jak każda inna to pewien etap w życiu z którego się wyrasta

Gość bzzzzzzzzzzz
tym razem to znowu ja - ale żeś sie rozpisał ulala :D :) troszkę mi podpowiedziałeś :D

ogólnie w subkultury bawią się i tkwią ludzie, (na ogół, nie uogólniam:D) a raczej młodziez która z jakiś powodów nie jest do końca pewna siebie. i poszukuje akceptacji, innych ludzi którzy słuchają to co on, ubierają się podobnie, czytają podobne książki, rozumują podobnie, nie lubią podobnych rzeczy itd to nie jest żaden przytyk tylko normalna reakcja dorastania i dojrzewania. poszukiwanie akceptacji i poczucia wartości. ps. często tez dziewczynki zostają metalówami bo zakochają się w kolesiu z długimi włosami. i pierwsze utwory metalowe jakie słyszą te kawałki kapel które miał naszyte na plecaku:P

Gość {cool}
"Nie noszę glanów, mam za ładne nogi i stopy."

no to na spodniach, torbie wszystko jedno:P młody człowiek w subkulturze czuje się lepiej... nikt nie karze ci wyrastać. jak jeździłem na hunterfest to tam taki gość przyjeżdzał, tru metal, ze 45 lat,skóry itd siwiejące włosy i zawsze miał ze sobą jakąś młoda nową dupeczkę:classic_cool: oczywiście metalówę...

CO do subkultury metalowej to mnie tak bardzo wkur* fakt, że poszczególni metale fani określonego gatunku metalowego potrafią tak okrutnie nienawidzieć innych metali tzn słuchających innego gatunku z kolei. A już najgorsi są kindermetalowe hejtery. NA sonicsphere na najbliższym koncercie ma grać ponoć Iron Maiden i.. Slipknot, hah.. jak zobaczyłem komentarze fanów maidenów odnośnie knotów to zbladłem, a cera mam dość śniadą.. haha. Czasem zaczynam myśleć, że ta metalowa subkultura stacza sie na samo dno, już niewielu znam ludzi słuchających metalu, którzy nei są żulami, z wiecznym kur* zamiast przecinków. A im mocniejszy gatunek i dłuższe baty, tym gorzej.. dno dno.

idę spać bo mnie muli ;) może Wam ulży , nie będę męczyć durnymi pytaniami . Dzięki , że 'gościliście' mnie tu . A Ty Fuck Yeah - odświeżaj topic żeby nie upadł , bo jutro znając życie będzie pod stertą tematów : ' oceńcie mi penisa ' 'fajną mam cipkę ? ' i innymi tego typu gównami :P Dobranoc ;)

Antimatter - ja jak widzę tych niektórych małolatów mających się za wielkich metali tzn jak widzę to jak sie zachowują .. :O to aż strach przejść obok :P

:) tak , tak mam nadzieje , że zajrzycie tu jutro , długo mi sie na kafe tak fajnie nie pisało .. choć w sumie dużo nie pisałam :D ale naprawdę tu jest tyle zboczonych wątków i tego wszystkiego że normalnie pogadać sie nie da .. albo sami kretyni , albo aspołeczne prawiki - tych to w ogóle nie można ogarnąć .

Gość znawca wszystkiego
­

A ja się kwalifikuję? Bo nie wiem, z jednej strony lubię mocniejszą muzykę, ale jednocześnie jestem w ciąży. :-P

Gość Tereskakocham
mmnie boli jeden fakt ..... ze gdy dopiero zaczynam sluchac tej muzyki , dopiero zaczynam chodzic na te koncerty to inni metale patrza na mnie jak na pozera

Gość *cytaty*
Moimi jedynymi przyjaciółmi są starzy hydraulicy-sataniści poznani na Przystanku Jezus :classic_cool:

jeszcze wtrace tu swoje 3 grosze. ->antimatter - masz racje, moze pamietacie jak w katowicach gral system of a down przed slayerem? polska publika wygwizdala ich a wokalista oberwal na scenie kawalkiem suchego chleba. jak sie system zrobil slawny to nagle fani metalu zaczeli ich kochac. troche za pozno, z tego co wiem system zawsze omijal polske na europejskich trasach, tylko serji dal raz solowy koncert.

:D Ja też nie wiem czy sie kwalifikuje .. nie jestem obeznana w tym wszystkim , kiedyś słuchałam Pink Floyd :P Extreme i Aerosmith no i pare innych zespołów rockowych .. głównie lata 80 :P ale Witam wszystkich :D