Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fuck Yeah

Rock

Polecane posty

poracha totalna byla z tym koncertem, do tego nie rozumiem skad ta nienawisc do soad, skoro to slayer ich wybral na support? i juz wtedy grali zajebista muzyke.. jak serji do Pl przyjechal na koncert to mu tym razem malo w dupe nie weszli, troche to przykre

Gość marcella black
dołanczam do was;) I'm Rock! wypierdolić z tego kraju disco polo i hip-hop!

Gość marcella black
no szczególnie tą dziwke dode... na taką kurwe to aż żal patrzeć a co dopiero słuchać

Gość marcella black
a tak prawde powiedziawszy to nie mamy w Polsce dobrego Rocka... przynajmniej ja za bardzo nie słucham.... jedynie Come sie da słuchać

Gość marcella black
ja sie nazywa te zespół? chętnie rzuce...uchem:P

Gość marcella black
thx czego jeszcze słuchacie? rocka czy typowego metalu?

Gość marcella black
znacie Alice Cooper? podobają mi sie piosenki "Poison" i "Bed Of Nails

Gość marcella black
byłam 2 razy na koncercie Myslovitz i musze przyznać ze kurwa dają czadu;) 100 razy bardziej rockowo brzmi ten zespół na żywo niż np jak w radiu

Ja siebie też wolę nie wrzucać do jednego wora. Podoba mi się naprawdę różna muzyka. Począwszy od "pedalskiego " pop rocka z lat 80tych zwanego AORem, skończywszy na pogańskim folk metalu ze szwajcarii :-) Mimo to uważam, że jestem dość zacofana muzycznie i ciężko się przekonuję do nowości.

Gość marcella black
ja słucham: Linkin Park, Reammon, Red Hot Chili Peppers, Nickelback, Green Day, My Chemical Romance, Tokio Hotel, Nirvane, Sum 41, Pink Floyd... nie słucham typowego metalu ale Rock to moja dusza;)

Gość marcella black
ja też lubie rocka z lat 80....;) Europe, Genesis, Scorpions, Queen.....

Gość A idźcie wszyscy w pizdu :)
Marcello, Tokio Hotel to nie rock tylko pop-rock i do tego syfiasty. Witam wszystkich, wspieram Was w waszych aspiracjach na stworzenie kącika normalności na kafe. :classic_cool:

Gość marcella black
wiedziałam że ktoś sie czepi Tokio Hotel;) mi tam sie podobają ich piosenki i dużo osób ma mnie za wariatke...... syfiaste to jest techno, disco polo i hip- hop.

Gość marcella black
koncerty zawsze mają zajebiste;) jedyny polski możliwy zespół;)

Gość Jar::
"rock" to szerokie pojęcie. Mimo ze to nie moje pokolenie,to słucham starszych zespołów: Pink Floyd,Dire Straits troche Genesis,Deep purple,queen,scropions trochę,jakieś okazjonalne kawałki innych grup. około grunge'owe-Pearl Jam,nirvana trochę metalliki(ale już sie mi przejadło).Z polskich glównie "dżem" Uwielbiam dłuższe instrumentale i solówki gitarowe...utwory ze zmienną linią melodyczną.To jest dla mnie muzyka.(dlatego słucham też klasyki)...a nie znoszę rapu(dla mnie wiecej tu recytacji niz muzyki jako takiej) lub tych gdzie wokal "to wszystko" .

Gość marcella black
tak to ten zespół:) mają super piosenki;) zapomniałam, dodac jeszcze że The Calling też jest git;) tzn był bo już ten zespół nie istnieje ;(

ja uwielbiam toola - wiecie ze wokalista sweet noise nagrywa plyte z gitarzysta toola? ja uwazam ze to duze wyroznienie, ale w pl o tym praktycznie nie pisza, lepiej promowac jakies gowna

to jak dodajecie to jeszcze ja dopowiem ktoś wspomniał o Dire Straits :D 'Your Latest Trick ' coś pięknego :) generalnie to te starsze zespoły były najlepsze ;)

Na myspace odsłuchałam próbkę. Ponoć w jednym utworze żona tego Justina gra na basie :-) Ogólnie słabo znam Toola, ale zainteresowało mnie to ze względu na glace. I trochę ubolewam, że w Polsce jest znany tylko z duetu z Ryszardem Peją. http://mtvoidband.com/M.T.void.html