Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jwa.tw

Jak myslicie kiedy medycyna bedzie w takim stanie rozwoju ze

Polecane posty

Gość Jwa.tw

Nie bedziemy chorowac,a na raka bedzie syrop smakowy?

Gość A tak w ogóle
Kiedy na raka będzie lekarstwo, będą już inne choroby jeszcze bardziej niebezpieczne.

Gość Jwa.tw
To znowu tylko ja-cos ty za jeden,ile lat siedzisz na kafe i ile godz.dziennie:)?

Gość sonny87
hmmm.. ja ostatnio oglądałam film dokumentalny i przypuszczalnie za 10 lat wszystkie defekty kodu genetycznego będzie można wyeliminować już na poziomie zarodka. Któż to wie, co jeszcze wymyślą? Cywilizacja ludzka istnieje od tylu tysięcy lat, a tak naprawdę rozpędu nabrała jakieś 100 lat temu. Nagle wszystko nabrało takiego tempa... Któż to wie, któż wie....

Gość rozwiazywacz problemów
oby syrop był poziomkowy

Gość prawiczy prawiczek 28
Pewnie tak, o ile cywilizowana część świata nie padnie pod naporem muzułmanskich siepaczy :P. To trochę tak jak starożytny śwait cofnął się w rozwoju jak opanowali go chrześcijanie. Przecież to co nauka odkrywała od nowa w renesansie to było znane wieki wcześniej.

Gość Bartek098
Mimo, ze medycyna rozwija się w zawrotnym tempie chyba nigdy nie będzie tak, że ludzie nie będą chorować. Wiele chorób do nie dawna uznawanych za nieuleczalne, dzisiaj się leczy. Jednak świat jest tak skonstruowany, że na ich miejsce wchodzą inne nowe, mało znane choroby. http://www.milfish.pl/rozwoj-wspolczesnej-medycyny/