Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maros

podryw w liceum!!

Polecane posty

mam powazny problem. Chce zagadac do dziewczyny ale niewiem jak bo wczesniej nie mialem i nie mam w tym doswiadczenia. Ona jest z mojego liceum. Ona w 3 ja w 1kl. Nie ma mowy o darowaniu sobie tego. Jak sie z nia zapoznac? Podejsc na przerwie i co mowic? Chce rozwinąc troche rozmowe(nie wiem jak, na jakie tematy rozmawiac, jakie pytania zadac) i ją poznac. W ogóle sie nie znamy wiec nie wiem jak zacząć. Pomożcie

starszego kolege mozebym znalazl a jak przez niego sie z nią zapoznac? Normalnie podejsć do niej i rozmawiac nie mogę?

Zawsze musi byc ten pierwszy raz...Na początku wystarczy zwykle cześć i zobacz jak zareaguje :)

no tak. Ale ja nie wiem co dalej powiedziec, jak ja zainteresowac i jak dowiedziec sie czy ja ją interesuje. I co zrobic jesli odmowi

Podejdz do niej i zapytaj np o sprawy szkolne co tam jak oceny albo jak przygotowania do matury i czy ma jakies plany zwiazane ze studiami...Wiadomo ze na poczatku nie powiesz jej ze Tobie sie podoba chcesz z Nią być bo Ją możesz speszyć...Poszukaj jakiś osób ktore Ja znają i dowiedz się co lubi jakie ma zainteresowania :)

hmm no a jak ma taka rozmowa wygladac. Ile ma trwac. To bedzie nasza pierwsza rozmowa. I jak zaczac? Dobrze bedzie jak na poczatek podejde i zaczne pytac jak tam w szkole i przygotowania do matury?

Wiesz nikt Ci nie powie jak ma to wszystko wygladac...to zalezy od sytuacji. Napewno nie badz nachalny.

chce zagadać na przerwie. Powiec cos wiecej bo nie wiem zaduzo jak sie zachowac i wgl

Normalnie na luzie i spontanicznie...napewno nie udawaj cwaniaka, badz soba :)

podejde powiem czesc i co? Powiedz jak to rozpoczac i rozkrecić rozmowe, dalej sobie poradze. Tylko co gdy nie bedzie mna zainteresowana? Jak sie zachowac i co zrobić?

Jak nie bedzie Tobą zainteresowana to poprostu odejdz nie badz nachalny i nie narzucaj sie :) Powiedz czesc jestem xxx co slychac, jak tam przygotowania do matury, masz juz jakies plany zwiazane ze studiami :)

Najlepiej by bylo gdybys poradzil sie kogos z Jej srodowiska i dowiedzial sie co lubi i czym sie interesuje

no ok spróbuję. Chociaz dziwnie to dla mnie wyglada podchodzic do nieznajomej osoby i tak wypytywac. Ale jakos trzeba sie poznac.

ubierz sie jakos fajnie w ten dzien do szkoly...nie w garnitur ale w cos fajnego jakas fajna bluza spodnie...dziewczyny na to zwracaja uwage..przynajmniej wiekszosc...grunt to pierwsze wrazenie :) albo zapytaj sie czym sie interesuje, ktorego z nauczycieli lubi, jaki przedmiot lubi i co bedzie np zdawac na maturze

No stary jakos ludzi trzeba poznawac tym bardziej ze zadna nie podejdzie sama z siebie...nie mowie abys Ja zalewal masa pytan ale musisz cos o Niej sie dowiedziec :)

jesli bede znal jej zainteresowania to jak to wykorzystac? O co spytac? Ps jesli mi sie uda to kiedy zaprosic ja na spotkanie czy jakis spacer? Na pierwszej rozmowie to raczej nie bo za wczesnie

Plan działania: 1. Powoli podejść do dziewczyny, masz na to 10s w zależności jaka odległość was dzieli, musisz kalkulować. a) powiedzieć cześć b) powiedzieć siema c) powiedzieć hej d) nic nie powiedzieć i się gapić na nią 2. Gdy już pierwszy krok mamy za sobą, czas na wyższą szkołę jazdy a) Jestem X a Ty? b) jestem X, słyszałem że w tym roku zdajesz mature c) jestem X, ale jesteś laaaaska d.) jee-jee-eee steeem iiiiii--kkksss... sorki nie mam czasu, później pogadamy 3. Gdy już się przedstawisz i w zależności od punktu którego wybrałeś wyżej: a) Ładne imię, moja babcia ma tak samo b) No i jak przygotowania do egzaminów, stresujesz się itp? c) ''No co.. serio ładna jesteś.. ej ej! czekaj... d) Nie smiej się ze mnie... Reszte planu skompletujemy nie bój żaby, daj mi czas. A tak serio, nikt Ci nie napisze dokładnie co masz robić itp.. a z tym czasem to już przesada :/ w ogole masz jakieś szanse myślisz? Wiesz cokolwiek o niej? Ma chłopaka?, jest od Ciebie starsza.. będzie ciężko ale powodzenia.

No jasne że za wczesnie...moze spytaj sie jakis zaufanych kolezanek o rade...one dobrze wiedza co na dziewczyny dziala...na spacer przyjdzie pora najpierw przetrzyj pierwsze szlaki

ok dzieki mam nadzieje ze lookniesz na ten temat jutro bo raczej bede mial jeszcze kilka pytan