Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaś2345654

zachowanie mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość jaś2345654

mam problem i nie wiem jak go rozwiażać, otóz moja dziewczyna od pewnego czasu nie chce chodzić ze mna i uczestniczy c w róznego rodzaju imprezach i spotkaniach rodzinnych mojej rodziny. Kiedys tak nie było? nic się nie zdarzyło takiego, nie wiem co mam o tym myslec i jaki ona ma powód?

Gość jaś2345654
najgrosze,ze spodoba się jej moj ojciec kilka razy zauwzylem,ze ją obejmował czule

Gość jaś2345654
to wyzej to nie ja to pisałem :/ bardzo proszę o radę, bo nie wiem jak z nią postepowac, od czego zaczac rozmoę

Gość jjjaaaaa1209t6
Może nie lubi spotkań z Twoją rodziną, ale wcześniej nie chciała tego mówić, bo to były wasze początki itp., a teraz już jej się nie chce zmuszać. Albo ktoś z Twojej rodziny źle ją potraktował, abo ona sama sobie wkręciła, że ktoś ją tam obrazi, albo że nie jest tam mile widziana. Może Ty nie przychodzisz do niej, więc ona nie chce do Ciebie.. Albo ogólnie nie ma ochoty na żadne wyjścia ostatnio. Tak można wymyślać w nieskończoność. Prawdy możesz dowiedzieć się tylko rozmawiając z nią.

Gość musisz wiedzieć że
jest dużo osób, ktre nie znoszą takich nasiadówek i nie chcą w nich uczestniczyć, ja tez tego nie lubię, mimo że miałam okres w zyciu kiedy musiałam w takim czymś uczestniczyć, dla dzis mam żal o tamte lata ale jednocześnie odczuwam ulgę, że się w końcu uwolniłam, ona nie nalezy do rodziny i nie musi być obecna jeśli nie chce, być może wyczerpał się już jej limit cierpliwości na te spotkania, które są dla niej zwyczajnei przykre a była do nich przymuszana (przez namawianie)

Gość musisz wiedzieć że
w rodzinnych imprezach powinny uczestniczyć tylko osoby z rodziny i to te naprawdę zainteresowane, pozostałych należy uwolnić z tego przykrego obowiązku, inaczej odbije sie to na wzajemnych relacjach, będzie zal i poczucie krzywdy, pytam: po co ?

Gość jaś2345654
ja wiem, ale my planujemy się pobrać, mamy tuz przed trzydziestką, ona jest dla mnie jak rodzina, dlatego jej zachowanie mnie zaniepokoiło....zaczynam się zastanawiac czy ona w jakis sposób nie oddala się odemnie

Gość koralina111
jak długo jesteście razem?

jaś chyba powinieneś pogadać z nią szczerze bo nikt na kafe nie powie Ci co ona mysli.. Powodów może byc wiele tak jak napisał ktoś wcześniej. A może wkurza ją że ciągle tylko imprezy rodzinne a sami nigdzie nie wychodzicie?

Gość jaś2345654
3 lata może tak byc ze ja wkurzają, ale ona wcale nie chce chodzic do moich rodziców, nawet od tak, poprostu nie chce się z nimi spotkać juz nawet nie chodzi o imprezy....

Gość koralina111
faktycznie musisz z nią porozmawiać.. może ktoś kiedyś powiedział jaj coś przykrego a może po prostu strasznie sie tam nudzi. a może chodzicie do Twoich rodziców zbyt często... moze powinniście zacząć żyć własnym życiem