Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szał ciałłłł

Dziewczyny jakich używacie balsamów do ciała?

Polecane posty

Dla mnie najlepszy jakiego dotąd używałam to regenerujący z garniera (ten czerwony) albo ujedrniająco nawilżający z l'oreala - obydwa sprawiają, że skóra jest mega przyjemna w dotyku i dobrze nawilżają. Który Waszym zdaniem jest najlepszy? Te dwa na zmiane od lat troche mi sie znudzily, a jak na razie żaden innych nie przebił ich w działaniu.

Gość croissant
najlepszym kosmetykiem jest zwykła oliwka dla dzieci wcierana po kąpieli w mokrą skórę, od czasu do czasu zamiast oliwki (długo się wchłania) wsmarowuję Ziaja masło oliwkowe do ciała, skóra jest nawilżona i jędrna:) A Vichy też kiedyś używałam i jak dla mnie- przereklamowane mocno..

neutrogena wlasnie mi nie bardzo słuzy... jakas taka kleijowata i cialo po niej takie sobie. soraya ma cos w swoich kosmetykach co mi nie sluzy i zawsze łuszczy mi sie po nich skóra, oliwek nie lubie w innej porze niz lato, a vichy hmmm... zainwestowalam swego czasu w krem do twarzy i jestem niezadowolona - przereklamowane, nie wiem jak z pielęgnacją ciała ale jesli takjak z buzią to szkoda pieniedzy

Gość croissant
no to może AA ciało wrażliwe- malinowy? Pięknie pachnie i ma bardzo bogatą konsystencję, a nie kosztuje wiele.

AA nie mialam jeszcze, moze sprobuje, choć powiem Wam że niestety już nie raz przekonałam sie że jesli kosmetyki ładnie pachną - działają kiepsko, a jak sa nijakie dla nosa to dzialanie z wyzszej połki.

Gość croissant
no ładny zapach akurat to miły dodatkek, bo balsam jak dla mnie działa świetnie, skóra jest mięciutka, i nie wysusza się szybko, choć znudził mi się ostatnio i przerzuciałm się na to masło z ziai:)

ja mam Dove ujędrniający dość fajny ładnie pachnie ale bardziej polecam z Soraya odradzam z avonu taki modelujący całe ciało sie po nim klei totalna porażka

Gość emulsja do ciala
EMOLIUM..jestem atopikiem,więc szczególnego wyboru nie mam:(