Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniamiii23

dlaczego samotna matka to dla mężczyzn

Polecane posty

Gość rtetttgggf
nie martw sie niepelnosprawnych dziewczyn tez nie lubią :o

Gość rtetttgggf
ale ja tak

mnie chodzi o to, że traktują nas jako "podkategorie", taką na jedną randkę dla zabicia czasu. ;/

niepełnosprawne tez pewnie traktują tak samo - jak obciążone, dysfunkcyjne bo niestety, taka jest prawda kazdy woli mieć i być młodym, pieknym i bogatym a nie biednym, chorym i paskudnym

to po co umawiasz sie z chłoptasiami co wyrywają laski na dyskotekach ? Umów się z kimś poważniejszym

Gość marek83
bo jesteście podkategorią:p dawałyście tyłka bez opamietania dresom i innym palantom, potem wpadka, bachor, a teraz szukacie milego kulturalnego faceta, który będzie pokornie przynosił kapuchę do domu tak? wypierrdalaj, tyle cie powiem:)

Gość rtetttgggf
gdzie mozna kogos powaznego

no gdybym tak patrzyła na faceta to spoko, ale niestety pieniążków mi nie brakuje .... i dupy żadnemu dresowi nie dałam.

Aliksandria, tak autorka bierzed dziecko pod pache i na dicho 🖐️ :D No niestety niektórzy tak traktują samotne matki, ale uwierz spotkałam się z wieloma sytuacjami gdzie moje znajome z dziecmi) znalazły porządnego faceta... Ale jeśli spotykasz gówniarzy , ktorych to przerasta... to koniec tego bedzie cały czas taki sam.. Niestety w takiej sytuacji trzeba spotkać kogoś kto podchodzi całkiem poważnie od życia(niestety bo takich jak na lekarstwo..)

napewno jest o jednego mniej na swiecie bo ja jednego mam :P;) No i właśnie, samotna matka to napewno musiala sie puscic z dresem :o masakra. Ile jest takich związkow ktore trwaja 5 lat, jest wpadka, a facet? zwyczajnie ucieka..

Gość fanka jimmy choo
tu nie chodzi o powaznych/niepowaznych facetow. zwiazek z kobieta ktora ma dziecko z innym to troche wyzsza szkola jazdy. nie kazdy chce wychowywac nieswojego dzieciaka i nie mozecie miec o to pretensji. mysle ze tak bylo jest i bedzie samotne kobiety z dzieckiem maja takie niesamowite wziecie tylko w glupich serialach :)

no tak, nie umawiam sie z facetami w moim wieku, bo to dzieciaki jeszcze, a trudno znalezc faceta ok 30 ktory chce kogos miec, bo teraz jest era singli ;/

no ale po co autorka tłumaczy sobie że to przez dziecko ? może po prostu nie spodobała sie facetowi,może ma problem ze sobą, jest zadufana w sobie, pisze że ma "pieniążki" a jak nie chce sie z nią umówić to zaraz że przez dziecko

zawsze mówię, jak ktoś pyta o ojca, że on mało interesuje się dzieckiem, moja miłość do niego wygasła itd... tak właśnie jest, ale może ze mną jest coś nie tak? ostatnio nawet odcięłam się od znajomych, bo stwierdziłam, że po co mam wychodzić skoro wokół pełno par a ja ciągle sama ;/

Ale skoro facet nie chce wychowywać dziecka - to dlaczego robi nadzieje matce? Wzięcie na dzieciate tylko w serialach ? Oj uwierz ze nie :) Moja znajoma miala córke i chyba nawet nie wiedziala z kim.. w ciągu 4 lat miala z 3 tatusiów, w czym jeden to był mój bliski kolega... Który robił dla nich wszytsko.. Musiałam mu pomóc się pozbierac po tym jak poszła sobie do innego :o .. A teraz? kolejny kolega jest z nią :D i mają już drugie dziecko :P:) ona 27 on 22 .. Ciekawe czy tym razem rzuci tego...

to pewnie zależy na kogo sie trafi :-) marek padalcu, właź na drzewo, nikt cie tu nie wołał

z drugiej strony dziecko to faktycznie argument , który jakby z lekka skreśla kobiete.Przynajmniej gdybym była facetem to taką możliwość bym wykluczyła. mam koleżankę która ma dziecko i znalazła bardzo fajnego porzadnego faceta.Wykształcony, bogaty tylko trochę taka sierota , trzeba nim kierować , podejmować główne decyzje w rodzinie , on jest nieśmiały i powściągliwy.

napisałam, że mam, bo mi na nic nie brakuje, a nie lubię takich oskarżeń, że polecę na kasę itd. nie jestem zadufana w sobie, wzięłam się za siebie, schudłam prawie 15kg, bo myślałam, że może mój wygląd może komuś przeszkadzać, jestem zadowolona z siebie, ale samotność i traktowanie facetów kobiety z dzieckiem z góry jest okropne...

Aliksandria bo niestety zazwyczaj tak jest. Ty byś spotkałą ekstra faceta, spotkania, randki, a nagle mowi Ci że wychowuje syna 4 lata i córke 3 lata ... No i? Nagle chcesz stać się mamusią, żoną ? Nie wiem jak kobiety ale facetó to często przerasta.. Ja slyszalam wiele tłumaczeń że po prostu boją się o dfziecko ze się przyzwyczai i nie wyjdzie.. i je skrzywdzi :o

Gość fanka jimmy choo
ale w serialach maja wszystkie bez wyjatku :P nie mowie ze nigdy sie nimi nikt nie zainteresuje - raz dlatego ze nigdy nie mowie nigdy :) a dwa ze nie znam wszystkich ludzi. oczywiscie ze w koncu jakis facet sie znajdzie, mowie tylko ze jest to swego rodzaju "utrudnienie" ( chociaz nie chcialabym tak mowic o dziecku). ja jako kobieta tez nie chcialabym dzieciatego faceta, chociaz tego nie wykluczam na 100% bo nigdy nie wiadomo co sie moze zdarzyc :) chodzi tylko o to zebyscie nie mowily ze taki facet jest niedojrzaly...

Gość damn it!
ja tam wam powiem,że to chyba jednak zależy od mamusi...ja miałam dziecko,wszyscy o tym wiedzieli,tatusia nie szukałam a i tak się pchali:)może przestań szukać"?p.s. mnie samą to szokowało...do najatrakcyjniejszych to ja nie należę:P

Gość fanka jimmy choo
moja kolezanka kieds poznala fajnego faceta. on jej powiedzial ze ma dziecko jakos tak na poczatku zwiazku. ona stwierdzila ze jej to nie przaszkadza i spoko. tylko ze jak dla mnie to wlasnie bylo niedojrzale... owszem nie przeszkadzalo jej to, z tym ze ona tego dzieciaka nigdy nie poznala :) w koncu nic z tego ich zwiazku nie wyszlo

przestałam szukać na siłę, nie umawiam się z nikim od ponad 2 miesięcy, ale brakuje mi przytulenia, pocieszenia, pomocy... jak to się stało, że sam się znalazł?