Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antystudentkaa

Nie lubię studentów ze wsi i małych miast , ogólnie wszystkich

Polecane posty

Gość antystudentkaa
kikidee wypierdalaj z mojego topiku :O

Gość wsioczka ma kompleksy i musi
sie wyzyc na forum ;)

Gość ZNAM TO SĄ STRASZNI !!!
AUTORKO TEZ TO PRZERABIAM NA SWOJEJ UCZELNI !!! Oni przepychają się łokciami i nogami, są nadambitni ale jak takiego zapytasz co było na zajęciach to powie,że nie wie po czym prznosi do szkoły nadprogramowo notatki !!! nie wiedzą co to solidarność studencka, są zawistni i prości !!!!

Gość ZNAM TO SĄ STRASZNI !!!
mozna ich podsumowac tak : przeszkadzają normalnym ludziom w nauce , robia zamęt, nieraz smierdzą

Gość do antystudentkaa
Ta kikkide to margines społeczny , gorzej jak z kryminału.

Gość kikidee
oooo widze żę największe brzydactwa trzymają sie razem i od rana sie nawzajem pocieszają zróbcie ranking największej brzyduli,zakompleksionej itp a potem ogolcie nogi i wyrwijcie krzaczaste brwi o twarzach nie wspomne choć przypoiminają dupy hehehe zwała widać żę jesteśćie słabe psychicznie i wszystko wyprowadza was z równowagi neprawde jestgeście śmieszne poprawiacie mi humor walicie głowami o podłoge i kłaki wyrywacie z nerwow hehehe żąl mi was hehehe

Gość u nas na uczelni
Takie wieśniary myślały jak szybko znaleźć miastowego i zostać po studiach w mieście, po czym wtapiały z takim. Ot i całe wsiury.

Gość antystudentkaa
Wypierdalaj stąd popaprańcu :O

Gość co za idioci w tych miastach
czytam te wasze wypowiedzi aż mi was żal... ktoś napisał, że laski ze wsi są latwiejsze, zachodza w ciąże zaraz po lo.. żal.. u mnie w liceum było z 20 osób ze wsi i może 10 z miasta (kraków) i co? dwa lata po zakończeniu 5 dziewczyn z wielkiego krakowa ma dziecko, a z malych wsi obok wszystkie studiują i nie marnują sobie życia.. te największe i najmądrzejsze zmieniają pieluchy.

Gość kikidee
jestem psychicznie nizerównoważona cały czas na prochach,to nie rozumiem co piszesz:(

a co do wieśniaków na studiach.. to ewentualnie z miejscowości zabitych dechami.. którzy pierwszy raz się w mieście znaleźli.. np tacy z drugiego końca Polski.. nie znam nikogo normalnego z mazur

Gość do u nas na uczelni
masz 100 procent racji !!! nie wiem czy w tej chwili tak jest ale kiedys mój brat poznał wiesniare, która mieszkała w akademiku, spotykali się,kupował jej prezenty /bez sensu pokazywał,że ma pieniądze/ no i stało się !!! rach ciach i ciąża !!! i to była dopiero na drugim roku ale poświęcenie

Gość kikidee
skupisko brzydactw sie jednoczy nie macie żądnych argumentów z czego wnioskuje że pewnie zakończyłyście nauke na podstawówce albo gimnazjum niespełniona ambicje głupich brzydul których nikt kijem nie tyka zazdroszczą dziewczynom ze wsi urody,elokwencji i geniuszu oby tak dalej chce sie pośmiać

Gość do u nas na uczelni
robią wszystko by sie utrzymać w mieście i żeby nie płacić za akademik :D

Gość oczko wredoczko......
kikidee=od razu widac ze jestes ze wsi. Nie wiem jak bylabys bogata czy piekna, ale sloma z butow ci niestety wystaje. I to jest wlasnie roznica pomiedzy osobami ze wsi a z miasta. Wsi z siebie sie nie pozbedziesz!

Gość do u nas na uczelni
i pamiętam jaka była milusia na poczatku, rodzicom wchodziła w tyłek bez wazeliny, szciutko wyegzekwowała mieszkanko w mieście ! nastepnie bardzo szybko zaczęła się też puszczać z innymi bgatmi, wystarczyło,że facet miał dobrą furkę

Gość do u nas na uczelni
dziś brat po rozwodzie - a ona cwaniara ze wsi przez to,że zaciążyła ma mieszkanko w mieście

Gość antystudentka
tak chłopcy tylko na mnie sikają i srają i ja to jem choć tyle kontaktu...wtedy sie podniecam i onanizuje w miejscach publicznych nie mam mózgu wyrzucili mnie ze szkoły dla czubków pisze tak długo bo używam słownika przepraszam żę żyje i odbieram wspaniałym dziewczymon ze wsi powiertze maarze o tom by choć jedna ze mną pogadała nidgy nie byłam na wsi i nic nie wiem przepraszam za to co pisze marze by sie tarzać w gnojówce ze świniami bo jestem do nich podobna

i tu przyznam antystudentce racje :)

ja mieszkam na wsi ale nie ma tu niestety gospodarstw ani świnek ani innych krówek, koników, kózek .. bo niestety teraz wieś nie wygląda tak jak pół wieku temu - dla tych, którzy nie wiedzą :P:P

Gość kikidee
nie zamierzam udawać kogoś kim nie jestem do huja pana kurwa mać jak komuś nie pasi to włączcie sobie księdza rydzyka.w końcu mamy wolność słowa i ja z tego korzystam wszyscy nasi znajomi takżę z miasta powtarzają żę dziewczyny z miast są gorsze niż te ze wsi są pojebane,puste i tempe faceci się z was nabijają i spuszczają na ryje taki oto macie szacunek wystarczy sie przejść chodnikiem i usłyszeć słownictwo ,miastowych macie dwie lewe ręce i do niczego sie nie nadajecie

Gość ankafiranka
Taak, jestem ze wsi. Wieśniaczką nie jestem, bo wieśniactwo to stan umysłu. I za przeproszeniem - pieprzycie po prostu głupoty. Ta część wsi, która śmierdzi i wszystko wie najlepiej, zawsze zostaje na wsi. Dlaczego? Ano dlatego, że nie dają rady skończyć zawodówki. Mówicie, że wieśniaczki są nadambitne, bo poszły na studia? Phi, a jakież to teraz trzeba mieć niby ambicje, żeby mieć wykształcenie wyższe? Każdy, kto ma przeciętną wiedzę, albo kasę idzie na studia. Różnica jest taka, że my jadąc do obcego miasta musimy zatroszczyć się o siebie same. Dostajemy od rodziców jakąśtam kasę, albo zaczynamy pracować. Usamodzielniamy się właśnie w tym momencie. Wy siedzicie w swoich ciepłych mieszkankach mając wszystko w czterech literach :) Oskarżając dziewczyny ze wsi o sponsoring, pokazujesz jak bardzo jesteś płytka wierząc w .. ee właściwie nie wiem co, bo tego nawet stereotypem się nie da nazwać. Ja rozumiem, że jest wolność słowa, ale pokazując TAKIE swoje ,,poglądy" na forum publicznym, z czystym sercem to właśnie Ciebie mogę nazwać wieśniaczką. Dziękuję, dobranoc.

Gość kikidee
jestem upośledzona psychicznie od urodzenia,wymyslam potem takie historie,a mam morde i język jak najgorszy pijak co pije denaturat,nikt mnie nie chce to tu sobie popisze:(

Gość antystudentka
na mnie nawet sie spuszczać nie chcą a słyszałam że to dobrze zrobi mojemu parhatemó ryjowi

Gość antystudentka
podszywam się pod piękną i mądrą kikidee bo jej zazdroszcze ale jestem upośledzona i nic na to nie poradze nie zwracajcie na mnie uwagi jestem nikim.....

Gość kikidee
to widać

Gość antystudentka
mam męskie genitalia i sama robie sobie loda

Gość antystudentka
o jak boli jak boli jak boli

Gość znam to są straszni!!!
co cie boli kochanieńka?jajeczka?

Gość antystudentka
nie mam hemoroidy