Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klckowaaaaaaaaaaa

co was powstrzymuje przed samobójstwem ?

Polecane posty

Gość klckowaaaaaaaaaaa

?

Gość huhuh
swiadomosc ze moze sie nie udać i bede kaleką na wózku do konca życia ...

Gość huhuh
smierc jest ok pod warunkiem ze przebiega lekko tj idziesz spac i juz nie wstaniesz rano ... Natomiast skakanie z bloku to zawał serca a wieszanie sie rowniez chociaz szybkie nie jest zupelnie bezbolesne .

Gość mnie powstrzymuje to samo
wlasnie... Swiadomosc, ze moze sie nie udac.

mnie powstrzymał sen ze jak to zrobię to pójdę do piekła miałem to zrobić na 2 dzień

Gość huhuh
lek przed bolem .. przed pieklem nie , bo bog nie istnieje ..

Gość co to za pidolenie
że może się nie udać?? :o jak ktoś sie nalyka apapów to fakt, że możę nie udać :D:D

Gość fdsfds
jezli ma byc bezbolesnie to pałeczki wąglilka

Gość zaałammana...
Dokładnie tak jak piszecie strach i ból. Gdyby nie to to dziś już by mnie nie było bo zdarzyło się tyle przez ostatni miesiąc że odechciewa mi się żyć a tu jeszcze święta za pasem:(

Gość fdsfds
albo cyklon B w ciagu kilkunastu sekund nastepuje zgon

Gość fdsfds
ogolnie proponuje srodki chemiczne poprzez natychmiastowe zatrzymanie akcji serca i mozgu ... Jezeli ktos chce umierac poprzez fizyczne kaleczenie swojego ciała to zawsze bedzie bolesne ..

Gość fdsfds
natomiast czlowiek jesli sie powiesie to nie umiera w ciagu kilku sekund .. Ale od momentu powieszania zyje nawet minute i wtedy rozgrywa sie dramat w jego mozgu ... Najlepiej zginac tak szybko gdzie smierc jest niespodziewana i natychmiastowa ..

Bo moze sie nie udac. Wieszajac sie mozesz sobie kark skrecic i sznur sie urwie i przezyjesz Strzelajac sobie w leb (jeszcze problem techniczny - skad wziac pukawke :P ) mozna spudlowac i tylko przestrzelic leb w mniej newralgicznym miejscu... Podcinajac zyly - mozesz miec tak dobra krzepliwosc, ze ci rany sie zasklepia Probazejscia z tego padolu na mrozie moze sie skonczyc jedynie odmrozeniem konczyn

Gość rtetttgggf
chyba nadzieja ze kiedys bedzie lepiej strach niepewnosc tego co jest po drugiej stronie-a jesli Bog istnieje? :o to troche lipa i pewnosc ze moge to zrobic w kazdej chwili;) co za roznica teraz czy za 5 lat a jak bedzie strasznie zle to mam to w rezerwie;p

Gość fdsfds
ktos powie ze jak rozjedzie go pociag to umiera w ułamek sekundy .. Niby prawda , ale jak lezysz na torach i czekasz na smierc to nie jest komfortowe uczucie ...

Gość fdsfds
1. Umrzec w ciagu ulamka sekundy i nie myslac o tym ze zginiesz .. To jest smierc doskonała ..

Gość czy to nie dziwne?
jedni odbierają sobie życie a inni walcza o życie, np. chorzy na raka-oddali by wszystko żeby żyć. oto paradoks życia....

no pod pociagiem to skrajny egoizm... Nie narazalabym drugich osob na traume rozjechania mojego scierwa :O A poza tym tez pecha mozna miec i utnie rece nogi, a czlowiek przezyje. Jakies tam prawdopodobienstwo przezycia istnieje :O

Gość xczvfbfdb
nadzieja, ze jeszcze bedziemy razem i bedziemy szczsliwi.. ze mnie pokocha :(

Gość aldonajda
raczej bol strach a gdy sie nie uda i zostane kaleką i wtedy nie bede w stanie dokonczyc tego dziela

Gość klckowaaaaaaaaaaa
ciekawe czy tak samo byś mówiła gdybyś była brzydka bez faceta i bez perspektyw :O

Gość klckowaaaaaaaaaaa
no wieć pytanie nie jest głupie, bo inni nie mają takiego szczescia w życiu :O

Gość pomyliłam życia28
Powstrzymuje mnie moja rodzina, nie chcę, żeby cierpieli. Ale ostatnio myślę, że oni nie zmienią mojego życia i mi nie pomogą i tak, poza tym oni też mają problemy przeze mnie, więc może lepiej im by się żyło jakbym nie żyła. Sposób mam, chcę rzucić się do rzeki w odludnym miejscu. Jak napcham do kieszeni czegoś ciężkiego to raczej nie powinnam dryfować.