Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzam

zdradzam moją dziewczynę

Polecane posty

Gość MarkosQ
ja tylko chciałem zobrazować sytuację. To jest tylko chodzenie a nie małżeństwo. Chodzenie nie jest przysięgą przed Bogiem itp Dziwna jest trochę mentalność dzisiejszych ludzi

Gość mlekovita x
Przetestowac i wybrac, no wlasnie. Tylko sex, sex i sex. Anale, orale, trojkaty, orgie tylko to wam w glowie. Nie, ze akurat ta osobe kochacie tylko czy lubi sie rznac w tylek, ot dzisiejsi "mezczyzni".

Gość voqlski
MarqosQ- masz racje a zdradzonego rozumiem czasem w zyciu tak sie komplikuje, ze trudno wybrac wlasciwie rozwiazanie i zeby to zrozumiec, trzeba miec podobny problem

Gość MarqosQ
mlekovita x tobie to chyba tylko jedno chodzi po głowie( Nie zdziwiłbym się gdybyś była radykalną katoliczką). Sex jest ważny w życiu każdej osoby, ale dla mnie nie jest całym światem. A przelotny romans mógłby być tylko częścią tego świata. Ale przemyślałem to co wcześniej napisałem i stwierdziłem, że nie do końca mam rację. Nie uważam że moja myśl jest dopasowana do każdego gdyż każdy sam powinien sobie odpowiedzieć czy warto. Są różne związki a niektóre Panie czy Panowie nie są warci tego aby dotrzymywać im wierności. Akurat moja dziewczyna jest tego warta i przespanie się z inną dziewczyną oznaczałaby tylko brak szacunku dla jej uczciwości i jej samej, co w konsekwencji mogłoby się źle odbić na moim sumieniu i poczuciu własnej wartości. Jeśli już będę chciał się przespać z inną dziewczyną to aby być uczciwym i okazać szacunek zerwę z obecną.... ale do tego dojdzie dopiero wtedy gdy będzie mi źle w obecnym związku

Gość ahahahc
O rany !!! Skąd się biorą takie półgłówki jak Ty, Autorze??? Boże widzisz i nie grzmisz ...:/

Gość MarqosQ
jest tu jakiś admin by takie off topy jak wyżej kasować i banować konta?

Gość gość
Moja dziewczyna lubi patrzeć jak kocham się z jej koleżanką, nie za często ale czasami np po imprezie zabieramy ją ze sobą. Moja np nie lubi analu ale lubi patrzeć jak to robię z nią. Wszystkie moje fantazję erotyczne mam zaspokojone i nie można tego nazwać zdradą.

Gość Krzyt
Miałem super dziewczynę którą kochałem ale nie połykała i nie lubiła analu jak i sexu na pieska więc się rozpadło po poznałem głupią pustą sukę która owineła mnie sobie w ogół palca robiąc mi najlepszą laskę w życiu z głębokim gardłem itp, co z tego że tamtą kochałem potrzeby są potrzebami.Teraz żałuję bo to był idealny materiał na żonę ale pewnie z czasem bym ja zaczął zdradzać. Tak piszecie że jak byś kochał to byś nie zdradzał. U faceta miłość i ostry dobry sex to dwie odrębne sprawy. Niektóre brzydzą się c***a do buzi wziąć a potem się dziwią że facet posuwa jej koleżankę. Samą miłością nie da się żyć ale miłość + dobry sex to już tak.