Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy faceci lubia dziewice czy

to jak to jest z tymi dziewicami

Polecane posty

Gość czy faceci lubia dziewice czy

czy faceci lubia dziewice czy nie

moim zdaniem; z dziewicami jest jak z puszystymi kobietami -faceci mówia że lubia dziewice(puszyste) a tak na prawde wola doświadczone(szczupłe)

Gość hinduski sa
a kogo to obchodzi. niech biora jak im daja.

Gość 6 zmysł
eee Wiśnia uogólniasz....Co to jakieś trędowate są? Faceci to często lenie i chcą mieć gotowe a kto ma uczyć? Sami jak są prawikami to co? Kobieta ma wszystko zrobić? Poza tym niektóre dziewice maja naturalne predyspozycje i wyczucie, więc zależy...no i dużo od doswiadczonego faceta. Często pierwszy raz może przyblokować gdy jest kiepski

czy faceci lubia dziewice czy czy faceci lubia dziewice czy nie a to zależy :) Jak ma nasrane w garach to lubi Jak nie ma nasrane to jest mu to obojętne

wlasnie regres slyszalam kiedys od kogos ze kazdy facet chcialby miec dziewice a wydaje mi sie ze typowy normalny facet majacy juz doswiadczenia i w seksie i w zwiazkach, ktory ma ponad 20 lat to ma to gdzies przynajmniej ja sie nie spotkalam u zadnego swojego kumpla z tego typu pogladami, ze wolalby dziewice bo raczej dziewictwo u kobiety 19-25 jest rzadkoscia

Tamcia ten temat dziewic to jest wyimaginowany temat Prawiczków tylko po to by mogli na coś narzekać i czegoś sie trzymać Dla normalnego faceta,wartosc kobiety mierzona jest zupełnie innymi miernikami ... i to czy posiada czy nie posiada hymen jest już mało znacząca

no ale podobno to atut byc pierwszym dla jakiejs laski blabla:-o tak jakby rozprawiczenie jakiejs to bylo niewiadomo co mi sie to jakos kojarzy dziwnie

wiesz powiem Ci ze nie mialam o nich pojecia poki nie zaczelam przebywac na kafe:P

to prawda. wiekszosc normalnych facetow ma to gdzies czy dziewica czy nie. choc spotkalam sie tez z takimi opiinioami ze nie chceliby dziewicy bo: 1. moglao by sie jej kiedys zachciec sprobowac z innymi 2. musza je wszytskiego uczyc

Gość dziewice sa zajebiste
nie to co puszczalskie nie dziewice 🖐️

tzn ja moge zrozumiec ze mlody facet ma jakas radosc z tego ze z nim jego dziewczyna ma swoj 1 raz, ale nie sadze zeby to mialo wielkie znaczenie bo chyb a kazdy seks jest dla jakiejs pary 1:) wiadomo o co chodzi a dziewictwo u kobiety ktora ma juz swoje lata rzeczywiscie moze dziwic a nie typowo zachecac

Gość smoki i dziewice dawno
wyginęły:D

najwazniejsze aby sie z pierwszą nie ozenic bo to porazka a gadanie tutaj o miłosci jest nie na miejscu

tzn ja moge zrozumiec ze mlody facet ma jakas radosc z tego ze z nim jego dziewczyna ma swoj 1 raz, radość żadna tylko frustracja Bo jakoś to zaplamione krwia prześcieradło trzeba przed mamą ukryć :P

cream a za pierwszego mozna wyjsc za maz czy to tez nie na miejscu?:) mysle , ze nie ma co generalizowac mozna ozenic sie z 7 a ja pozniej zdradzac czy sie rozwiesc a mozna miec udany zwiazek z 1 ale wiadomo ze zanim sie wezmie slub i natrafi na odpowiednia osobe to troche czasu moze minac i pierwsze zwiazki sie zazwyczaj rozpadaja to logiczne , zwlaszcza jak para to nastolatkowie

hehe regres no nie zawsze krew jest:) cos o tym wiem z doswiadczenia spadam, moj weekend sie juz zaczal:) 🖐️

Gość Mystery_
liczą sie tylko dziewice Po co mi taka którą ktoś już ruchał.

mysle ze oboje powinni miec jakies doswiadczenia i tyle co to za przyjemnosc ozenic cie z laską co miała kilku facetów dla kolesia kyóry nikogo przed nią nie miał i odwrotnie ??? ma byc dumny ze go jedna chciała

Gość avalansz
umowcie sie wszyscy razem gdzies wjednym miejscu i problem dziewictwa i prawictwa rozwiaze sie sam a przy okazji zobaczycie na prawde jak to jest a nie fantazjowac durne zjeby

tyle co to za przyjemnosc ozenic cie z laską co miała kilku facetów" cream ciebie na szczescie to nie dotyczy już Ty nie chcesz mieć nic wspólnego juz z kobietami wiec twoje zdanie na ten temat jest raczej mało znaczace ;)

liczą sie tylko dziewice Po co mi taka którą ktoś już ruchał" rozumiem koleś że dla ciebie kobieta to tylko krocze :D

Gość beataaaa123654
chcialam wam tylko napisac, ze 19-stoletnie dziewice istnieja, to nie bajka. ja jestem przykladem. kurwa,w styczniu mam 20-stke!

Gość Mystery_
kobieta to krocze plus cala reszta