Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy faceci lubia dziewice czy

to jak to jest z tymi dziewicami

Polecane posty

Gość Mystery_
beataaaa123654 - i co, chciałabyś się[puścić jak najszybciej?

regres jedyne wyjscie abym zmienił zdanie jest takie ze bym musiał zaliczyc kilka związków wtedy zdanie moge zmienic

Gość beataaaa123654
nigdy w zyciu nie chcialabym stracic dziewictwa np. na dyskotece, na tylnim siedzeniu Golfa... ale czasami sie zastanawiam, jak zareaguje moj chlopak (o ile bede go miala). tak jak pisaliscie, dziewice w wieku 19-25 to rzadkosc i dziwnie sie z tym czuje, slyszac zewsząd o doswiadczeniu moich kolezanek. no ale pozyjemy zobaczymy

regres jedyne wyjscie abym zmienił zdanie jest takie ze bym musiał zaliczyc kilka związków wtedy zdanie moge zmienic" czyli zostaja ci faceci bo kobiety odizolowałeś od siebie ja to ci chyba niedługo i czesć nie będe mówił :P cream jak chcesz zaliczać te związki? W życiu poza grobowym? :P

Gość Mystery_
beataaaa123654 - bedzie sie cieszył oczywiście o ile twoja cnota nie wynika po prostu z tego że jesteś brzydka

jak to jak zacisnąc zeby i sie płaszczyc przed laskami bo o to w tym chodzi facet sie płaszczy a ladska mówi ok lub spierdalaj mam racje

Gość Mystery_
cream - wszystko zalezy od wyglądu, albo wszystko masz albo ne masz

Gość Mystery_
nie, to nie jest tak że każdemu co innego, są osoby które podobaja się wiekszości, na przykład dla 90 % dziewczyn

jak to jak zacisnąc zeby i sie płaszczyc przed laskami bo o to w tym chodzi facet sie płaszczy a ladska mówi ok lub spie**alaj mam racje ' cream jesli masz takie zdanie na tema związkow i kobiet to idź ty lepiej już do klubu ,kup sobie Warkę lana i postój przy barze Lepiej na tym wyjdziesz :D

Gość beataaaa123654
nie, jestem dosc ladna, przynajmniej tak mi mowia- moje dziewictwo bierze sie ze zbyt wysokich wymagan oraz strachu przed zwiazkiem :) ael to osobny temat

Gość Mystery_
możesz robić z siebie idiote, płaszczyć się ale jak sie nie podobasz to nie zaruchasz, a mozesz robić z siebie idiotę ale sie podobasz i zaruchasz

Gość prawiczy prawiczek 28
Niby żadna różnica Ale chyba lepiej niedziewicę. Znaczy kogoś kto już coś w życiu robił i nie wyszło więc jakieś wnioski wyciągnął. Chociaż to tylko takie pieprzenie bo życie robi po swojemu.

Gość Mystery_
beataaaa123654 - masz dopiero 19 lat więc powinnaś być dziewicą a kiedy zamierzasz stracić?

Regres..oczywiscie zakładając ze nie tylko ja sie podobam to wtedy wygrywa ten który sie lepiej płaszczy . tak jest i tyle płaszczenie = " zdobywanie " ..masz racje tak własnie jest w 100%

Gość 00988777777
Analizując opinie moich kolegów stwierdzam, że ci którzy marzą o żonie wolą dziewice a ci którzy o niezobowiązującym seksie nie-dziewice. Wypytywałam na ten temat wielu facetów oraz porównuję to jak się zachowywali moi byli i obecny. Są też kolekcjonerzy i sprawdzacze dziewic ;)

tak jest i tyle płaszczenie = " zdobywanie "" to wszystko wyjasnia cream dlaczego nie masz kobiety :D Jeśli jestes obiektem jej westchnien cream to wystarczy że jestes i ona jest twoja ,nic nie musisz robić by z nia być ,by cie pragnęła W każdym innym wypadku ( jesli sie przed nia płaszczysz ) To niestety ale robi cie w konia że jestes w jej typie :)

Gość rokokoko
co uważacie o pierwszym razie, zarówno dla niego jak i dla niej? ona dziewica, on prawiczek.

Regres no więc wszystko zalezy od wyglądu trza sie spodobac bez tego nie da rady nic zdziałac

Gość kajajakk
z dziewicą jest sie tylko raz, a potem to co? spadaj juz nie-dziewico? tez miałam 19 lat(kilka lat temu) jak oddałam sie mojemu obecnie mezusiowi i chyba był zadowolony, choc z czasem jednak seks jest inny( nie gorszy! ) , ale czy to zasługa upływu czasu czy wzajemnego poznania?

Gość Mystery_
"rokokoko co uważacie o pierwszym razie, zarówno dla niego jak i dla niej? ona dziewica, on prawiczek." no to jest właśnie idealnie

Regres no więc wszystko zalezy od wyglądu trza sie spodobac bez tego nie da rady nic zdziałac " cream w pewnym stopniu ..;) Bo wygląd w pierwszym kontakcie jest ważny facet nie musi być mega ładny i mega ciacho wystarczy że jest interesujący i ciekawy dla kobiety :) a ty bidulo anie jedno anie drugie :D no nic spadam na chate 🖐️ Wypij cream dzisiaj za moje zdrowie ;) Ja wypije dzisiaj za to by ci jakaś laska wpadła w ramiona :P może wtedy zaczniesz być normalny;)

Gość rokokoko
przyznam sie że jak tak miałam. w tym roku, we wrześniu. lat mam niewiele, ledwie pełnoletnia, On rok starszy. byliśmy ze sobą niewiele, pojechaliśmy na weekend do jego leśniczówki. Wahałam się strasznie, nie nalegał, wiedział że jestem dziewicą, co do Niego to nie byłam pewna. Zawsze chciałam by tak było, by mój pierwszy raz był i dla niego, dla faceta pierwszym. No i mi się udało. Jednak, gdy powiedziałam o tym przyjaciółce, stwierdziła że to było chyba tak jakby się dwoje dzieci bawiło ze sobą. Dziwne. Chyba ma na tym polegać ten pierwszy seks?