Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia 777888999

Rozczarowanie i zemsta

Polecane posty

Gość kinia 777888999

Witam. piszę, ponieważ jestem ciekawa czy któraś z was miała podobną sytuacje. Od kilku lat nie mieszkam w domu rodzinnym ale często go odwiedzam a moje kontakty z rodziną są ok. Rok temu na święta każdemu domownikowi kupiłam prezent (były to rzeczy porządne, wartościowe i trafione), latałam po sklepach do ostatniej chwili i wydawałam ostatnią kase(nie wypominając nic nikomu). Ja natomiat nie dostałam nic, nie liczyłam na rewanż nie jestem materialistką, ale nawet symbolicznej czekolady nie dac? Oczywiście nie to że jestem nienazarta słodyczy ale chodzi o sam gest. Moja rodzina nie jest biedna, każdy ma dochody wiec nie chodziło o pieniądze, układy taż mamy ok wiec o co chodzi? Kilka dni poźniej w styczniu miałam urodziny i też nic od nikogo. Więc w tym roku dam im wszystkim całego huja tak jak oni mi rok temu. Czy wy taz tak kiedyś miałyście?

Gość ja w internecie
ja nigdy tak nie miałam....ale na twoim miejscu nic bym im nie dała w tym roku nawet symbolicznej czekolady

Gość kinia 777888999
Nikogo tak rodzina nie potraktowała?

Gość nie obrazaj starych lisow
osz kurde wspolczuje :( no ja tak nigdy nie mialam

Gość kinia 777888999
Nawet nie wiecie jaka jestem na nich zła. W tym roku finito, nie bede robiła z siebie idiotki. Nie chciałam cudów na kiju ale chocby najmniejszy symbol i nie doczekałam się.A nigdy mi w żaden sposób nie pomagali i raz w roku nie potrafią sie troszke wysilic co to za rodzina

Gość kinia 777888999
Tylko najmłodsza siostra dostała 50 zł, a powtarzam że napewno nie mieli kłopotów finansowych. W urodziny to samo nawet mi życzeń nie złożyli. Może poprostu chcieli mnie urazic nie rozumiem tylko dlaczego