Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januna

cholera mam TEGO dość

Polecane posty

Gość januna

mam male dziecko i mam dosc, juz nie daje rady, psychicznie jestem wykonczona mam ochote siasc w kacie i zdechnac :/

Gość januna
no jak zwykle, nikogo to nie interesuje, nawet tutaj. mojego faceta tez to nie interesuje , woli isc na imprezke i moja matek tez nie interesuje, jak se zrobilas to baw. cholera jasna ! ZYC MI SIE NIE CHCE

Gość ZDRADZAM
TO CO CIĘ TAK MĘCZY

Gość rwrq
Ciesz się, bo ja bym chciała mieć dziecko i nie mam i chyba już nigdy nie bede miała. Spójrz na dobre strony.

Wiem, że to trudne, ale musisz się jakoś trzymać. Wiele kobiet przez to przechodzi. A na faceta ciężko liczyć. On uważa, że tylko on ciężko pracuje a Ty, skoro siedzisz w domu, to przecież powinnaś byćwypoczęta, bo "nic nie robisz". To stereotyp i nie wygrasz z nim raczej. Postaraj się jednak od czasu do czasu wymóc od męża jakąś chwilę tylko dla siebie.

może przestałabyś się nad sobą użalać a zaczęła coś robić z tym problemem ...na początek postaw tatusia do pionu to nie tylko Twoje dziecko ale i również jego i jego zasranym obowiązkiem jest Ci pomagać ...a takich matek jak Ty jest tysiące a z doświadczenia powiem Ci że to wszytko mija i nawet się nie obejrzysz a dziecko wyfrunie Ci z domu

Gość januna
jak to co mnie meczy. siedze caly dzien z dzieckiem w domu i ide spac jak konczy sie dzien. nie pamietam nawet kiedy bylam w sklepie, nie mowiac o wyjsciu gdziekowlwiek !!! dziecko bylo chciane, szczegolnie przez tatusia, orzezywal to bardziej niz ja! no i co ? i teraz sobie "pracuje" we wlasnej firmie tylko szkoda ze pieniedzyz tego nie ma zadnych tylko ja do tego musze dokladac a widze go jak wroci i idzie spac i jak rano wychodzi. dzieckow tym czasie spi wiec nawet nie widzi ojca, ma w dupie wszystko, wczoraj dzwonilam do niego ze by przyszedl wczensiej bo mam dosc juz, a on sobie poszedl na imprezke... i dzisiaj dzwoni przed chwila jakby nigdy nic i "o cio ty robisz afere" nosz kurwa mac nie umiem sie go pozbyc!!! :(

Gość januna
a jak mam go postawic do pionu ? No jak mam to zrobic? Jak dzwonie i mowie badz za 15 minut a on mi mowi "za 15 minut to bedzie nastepny kieliszek bo ..... (akurat jest jakas okazja i tu jest powod) i oczywiscie kochanie nie gniewaj sie. KURWA MAC jak ja mam sie nie denerwowac ja wysiadam, to wcale nie chodzi ze dziecko mi daje w kosc, ja ciesze sie nim itd, tylko wysiada moja psychika, kazdy dzien wyglada tak samo, ciagle jest cos zle, ja wstaje w nocy, ja karmie, ja przewijam, ja kapie, ja sprzatam dom, ja robie wszystko, zasrane wszystko a on chodzi do swojej firemki i pozycza ode mnie pieniadze, ciekawe z czego mi odda.

Gość januna
nie mowiac o tym, ze zamisat wpasc na ponmysl kupeinia czegos dziecku albo odlozenia kasy, jezeli teraz wszystko jest to genialny ojciec psia jego mac woli sobie kupic piwo albo czekolady do domu albo jeszcze-inna-niepotrzebna-pierdole. I watpie ze duzo jest takich matek, ktore jak chca zrobic awanture slysza "zamknij dupe" i nawet gadac im sie odechciewa i z domu tego ciula wyrzucac bo sa za bardzo zmeczone, a on z wlasnej woli nie wyjdzie... To nie jest moj maz

No to muszę Ci powiedzieć, że masz egoistycznego dupka w domu. Facet, który woli iść na imprezę zamiast poświęcić czas żonie i wyczekanemu dziecku jest samolubnym palantem. On tak zawsze, czy zdarzają mu się chwile empatii?

Gość no mnie to na pewno nie
interesuje, masz racje :D Twojego faceta nie interesuje, a mnie ma interesowac? Mnie wlasne dziecko nie interesuje, a co dopiero cudze :P

Gość januna
wlasnie zdarzaja mu sie, ale bardzo rzadko, coraz rzadziej a dzieckiem nie umie sie zajmowac bo duzo przegapil , wiecznie dzieckiem zajmowalam sie ja i teraz w razie problemu mowi mi wez je, a mi jest szkoda dziecka jak placze i biore. nawet jak leza razem to male zacznie kwekac zeby sie nim zajac to poirusza nozkami i dalej telewizje oglada. nie ma go caly dzien a jak juz jest to ma wszystko w dupie i oglada tv albo bierze komputer, zeby z braciszkiem pogadac, no ludzie!!! i oczywiscie, o co mi chodzi, on jest ok...

Gość justyna aa
oddaj dziecko do żłobka i idź do pracy albo weź nianie

Gość januna
chyba tak, tylko ze gdy nie mialam dziecka to tego nie widzialam, chodzilismy wszedzie razem... choc teraz jest chyba gorzej... jak moge oddac 3 miesieczne dziecko do zlobka? nie potrafie!!!

Gość januna
no w sumie prawie 4 miesieczne. Nianie? Wiesz ile bierze niania?

Moja znajoma oddała 5-miesięczne dziecko do żłobka i bardzo sobie chwaliła. Ja na coś takiego osobiście bym się nie zdecydowała, ale jeżeli masz niedobór środków na nianię i pomocy znikąd, to jedynym pomysłem na czas dla siebie w pewnym sensie jest skorzystanie z tego sposobu i jednocześnie podjęcie pracy. Na początku będziesz tęsknić za maleństwem, ale z czasem zaczniesz traktować czas spędzony w pracy poniekąd jak czas "dla siebie".

Gość nie obrazaj starych lisow
mezowi nie popuszczaj bo potem bedzie jeszcze gorzej, a Twojej matce to sie nie dziwie