Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Diii'

Jakie studia sa wg was najtrudniejsze?

Polecane posty

Gość Lady Diii'

?? Szczerze

Gość nic tylko sie pochlastac
medycyna

Gość filologia angielska
i kazda inna filologia :)

Gość drhouse
Prawo- ale zależy gdzie, bo w Olsztynie, to na serio da się przeżyć Wszystkie techniczne typu oceanotechnika, architektura... Tak naprawdę, to b. dużo zależy od osoby, bo zdolniacha da se radę i tu, i tam... ;-)

Gość drhouse
no i medycyna... w sumie ;-) Jak ktoś jest przeciętniakiem, to nawet na łatwym kierunku będzie beczał ;-p

Gość kghgjhfjhf
Łopatologia

Gość Mark Backhand
Konczylem prawo i powiem szczerze - najlepsze 5 lat mojhego zycia. Nie szlo oblac zandego egzaminu (no chyba, ze ktos oddal pusta kartke). A tak nie bylo cwiczen ( tylko logika, karne I i cywile I - przy postepowaniu mozna bylo wziac fakultety, ale nikomu sie nie chcialo wstawac rano na zajecia). Z tego , co wiem, to ten system wyboru juz zostal wycofany. Konczylem UAM

Gość StudentTechniczny
Nie ma to jak fizyka teoretyczna lub techniczna ... medycyna -pokujecie się całymi dniami i nocami i dacie radę ale życzę powodzenia na fizyce :)

Gość podszywy ladaco się kręcą
który mówił że tłoczenie jest bez sensu

Gość te ktorych sie nie lubi ,
do ktorych nie ma zdolnosci oi gdzie jest nieciekawe towarzystwo. ja miałam szczescie i nic z tych rzeczy , wiec studia były bajką ( architektura)

Gość typitotiree
Studiowałam Architekturę i to był koszmar, same cwaniaki po technikach budowlanych bez gustu albo rozkapryszone snoby przed którymi wykładowcy robili w gacie

Gość eitt
elektronika i telekomunikacja na agh :|

Gość piotrek z lo
opowiedz cos wiecej o elektronice i telekomunikacji. zamierzam sie tam wybrac ale do wawy. slyszales cos na ten temat ?

Gość laleczkaaaaaaaaaa
medycyna, prawo , architektura i kierunki techniczne. a dla mnie osobiscie najtrudniejsze kierunki były by związane z matematyką ,fizyką , techniką itd

Gość gjdlkrtiugjfmmdflkg
Medycyna, Prawo, Architektura

Gość eitt
nie wiem jak na innych uczelniach ale na agh elektronika i telekomunikacja jest kierunkiem maniaków, poza tym jest dość wszechstronna musisz umieć i programować i lutować i znać sie na radiokomunikacji ... jessli jestes po lo moze byc ci ciezko

Gość dfghnm
obstawiam: medycyna i pilotaż (np. na PRz) 🖐️:D

Gość hgelena
dla kazdego trudne to co akurat sam studiuje( z wyjatkami) :):) medycyna nie jest trudna, poprostu jest tylko dla systemtycznych ludzi filologia ang jest trudna i wiele osob sobie nie zdaje sprawy ze to nie kurs jezykowy - to jak ast albo sie ma talent albo nie i trzeba super biegle znac jezyk inaczej dupa

Gość do eitt piotrek z lo
mozna znalezc prace juz w czasie inzynierskich ? gdzie po tym najlatwiej znalezc prace ? i czy moze oreintujesz sie w zarobkach ? no i rzecz jasna czy bardzo trudno sie dostac i utrzymac ?

Gość herbalizzer
obiektywnie- medycyna

Gość herbalizzer
typitotiree- tez chciaem kiedys studiowac medycyne ale kolezanka mówiła mi ze jest tak jak prawisz. sporo buraków z polibudy, potrafia rysunek techniczny ale gust maja na poziomie hotelu łysogóry w kielcach ... przykre

Gość herbalizzer
8 architekture znaczy sie :)

Gość typitotiree
dokładnie tak jest, tylko nieliczni mają jakiś gust ale to ELYTA i znowuż wykładowcy się ich boją . Tacy po technikach powinni mieć zakaz wstępu ze swoim wieśniackim gustem na prestiżowe studia gdzie trzeba wiedzieć co to jest estetyka, harmonia i umiar

Gość eitt
na dziennych studiach raczej nie znajdziesz pracy, ja sie dostałam do pracy po skonczeniu inżynierskich. Praca jest tylko w wiekszych miastach i to ciezko sie zalapac na początek na cos wiecej niz staz. W zawodzie ze 100 na roku , pracuje ok 20. (rok po skonczeniu) Zarobki ... na reke od 1000 do 3000. Polecałabym jednak informatyke

Hehe :D To fajna musi być ta architektura jednak :D Techniczne są trudne, ale też nie wszystkie. Moje są całkiem trudne, ale ciekawe i fajni ludzie są.

Gość typitotiree
zaprzyjaźniłam się tylko z dwoma osobami, 300 osób na roku, straszne towarzycho, nadęte, zarozumiałe ....

Gość yb6yyb
-prawo ( na UJ UW Harvard. Oxford, Cambridge a co w życiu trzeba mierzyć wysoko :D), -medycyna ( to nie tylko kucie jak się wydaje, naprawdę wszystko trzeba rozumieć ) -architektura ( prestiż ) -fizyka ( wiadomo) -weterynaria -mechatronika i cybernetyka Zresztą lepiej iść na coś na nas interesuje, mieć ciekawą prace i satysfakcje, a nie leczyć kompleksy jaki to ja jestem ynteligenty bom trudny kierunek skończył. Ludzie którzy się śmieją z innych studiów są zakompleksionym pajacami, taka prawda .....o inteligencji nie świadczy papier. Naprawę. Po każdych studiach znajdziecie konowałów. Najczęściej to dotyczy technicznych bo z nich rekrutują się największe zakompleksione buracto.

Gość Arcana
typitotiree, a gdzie studiowałas? Magisterkę też już zrobiłas?