Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemoge sobie dac rady:)

Nie mogę się opędzić od wielbicieli na sympatii !! :D

Polecane posty

zalozylam konto i juz dostalam kilka maili , a minelo dopiero niecale dwie godziny :D wiadomosci 14 :D

Gość Mystery_
o, no proszę :) ale linka nie podasz?

Gość hahahhahaha :D:D
jesli tego nie zmyslilas to gratuluje ;) ja mam tam konto i raz na tydzien jakas durna wiadomosc albo spam :O

moze podam linka ,ale jeszcze nie teraz :) obrazicie mnie tak samo jak Creama :P

Gość Mystery_
do mnie piszą pasztety a te ładne to po prostu tylko zaglądają efekt jest taki że mam nabity licznik odwiedzin na prawie 16 tysięcy a maile tylko od dziewczyn na które bym nie zwrócił nawet uwagi w realu

moja radosc byla przedwczesna :O przegladam tewiadomosci i :'' super nózki '' '' spotkanie za $$ dam sporo $$ podaj nr tel '' :/

Gość srututututututu
to pokaz sie ;)

Gość Mystery_
w sumie możesz podać linka, nic nie tracisz i tak jestes anonimowa a tak wgl to czego szukasz na Sympatii?

Gość tez jestem ladna
ale sie nie chwale :classic_cool:

Gość dsafwrfg
Ja tam sie nie dziwię :-) Na pewno fotkę /tki wstawiąłś podrasowane,do tego w prowokacyjnych pozach ;-) wiec masz mnostwo wielbicieli ;-) Aczy wirtual przekłada sie na real ?:-)

no racja :) od rana siedzialam przy photoshopie :D w sumie mam ze 100 kompleksow , i tak fajnie w rzeczywistosci nie wygladam ;) a zdjecia robic potracie wiec efekt wyszedl fajny

Gość prawiczy prawiczek 28
I co w tym dziwnego? Faceci przeważnie piszą do każdej. Jak byś napisała, że szukasz faceta do seksu to pewnie miała byś już 140 :D.

nawet gdybyś nie dała zdjęcia. Sprawdź sobie. Załóż czysty profil bez foty i wybierz, że szukasz seksu. Jeżeli tam jest taka opcja.

Gość wredna wredotkaa
racja prawiczku ;)

Gość nie podnieecaj się tak
bo ci żyłka pęknie :) kiedyś z kumplem dla żartu założyliśmy profil na sympatii i wrzuciliśmy zdjęcia naszej paskudnej koleżanki- no pasztet 100%, do tego kiepsko ubrany, nieuczesany itp. i po jakichś 15 minutach nie mogliśmy się opędzić od "wielbicieli" płci obojga. także się nie jaraj, bo siedzący tam nieudacznicy polecą na wszystko, co ma cipkę ;]

Gość ehEhe???
Tez mam konto i co ? i nic . pisza ciagle ci sami , nawet nie mysla do kogo pisza :O ciagle ten sam tekst albo sponsorzy albo niewyzyci -zonaci ... takze nie ma sie czym podniecac :) w 1 weekend dostalam mase maili ,a jestem taka sobie :classic_cool:

Zapewne w myśl zasady: jak zaproponujemy randkę/seks 100 dziewczynom to 1 się zgodzi :P.

Gość ehEhe???
dokładnie ;) mam kilku ''typków'' ktorzy non stop co kilka dni wysylaja te sama wiadomosc , nie licze sponsorów - dla nich wszystko to w co mozna wlozyc penisa jest warte uwagi :D

Gość Mystery_
czyli wysyłają do ciebie tą samą wiadomość?

Gość ehEhe???
tak ... mam wrazenie ,ze nie tylko do mnie . bez przemyslenia co sie pisze 😴 mam konto od wakacji i wszyscy sa jacys pomyleni :classic_cool: moglabym dlugo opowiadac o spotkaniach z nimi , zreszta tu na kafe jest taki watek ;)

Gość Mystery_
ale to głupota skoro wiedzą, że już czytałaś tą wiadomość od tego samego gościa

Gość ehEhe???
obawiam sie ,ze niektorzy w ogole nie mysla :D sympatia to za duzy kocioł , wole poznac sie na czacie (zwyklym a nie erotycznym ) z kamera - odrazu widac z kim ma sie do czynienia i jak druga osoba sie zachowuje , bo zdjecie to niestety chwila :)

Gość tez miałam tam konto
w sumie mam nadal ale juz bez fotek. i powiem tak jak dałam foty to po godzinie miałam ponad 50 wiadomosci. i co z tego? pisali sami beznadziejni goście, albo opis desperata. a powiem ze fajnie wyglądam, wiec dziwie sie ze oni mysleli ze maja szanse. przystojnych facetów było dokąłdnie 3 :)