Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiagawel

Ostatnia sesja ani Rubik

Polecane posty

Nie ona trzyma klasę, lecz zastępy stylistów i fryzjerów - bez nich jest tylko tyczką z brzydkimi zębami i okropną wymową (jestem logopedą, a jej nie rozumiem).

Dyrektore A skąd Ty wiesz jak ona naprawdę wychodzi na zdjęciach? Przecież to wszystko jest tak obrobione w fotoshopie, że nawet sobie nie wyobrażasz. A na szpilkach chodzi dobrze, bo to kwestia wprawy. Tego wymaga od niej jej zawód.

Wiesz, myślałam, że chociaż ty wyjdziesz poza konwencjonalną konwersację💤 Wyobraź sobie, że jeśli nie podoba mi się jakaś kobieta, a Anja zdecydowanie mi się nie podoba, to nie wypływa to z zazdrości. Zlituj się:o Mam za dobre życie, by jej zazdrościć urody, której zresztą nie ma. Urody zazdraszczam Aniston i Kidman, podoba mi się Agata Buzek, konkubina Deppa fajna babeczka, ale nie Anja:o

Ale ja nie jestem modelka, a zwykła babą:o A że nie wierzysz, trudno, myślę, ze do wieczora wielki ból, jaki zadałeś memu sercu jakoś zelżeje:p

dyrektore Chyba nie chcesz mi wmówić, że te wszystkie zdjęcia, które trafiają na okładki są bez retuszu? Mylisz się. Graficy komputerowi nawet z brzydkiej dziewczyny mogą zrobić niezłą laskę... Technika idzie do przodu. A w w tej Rubik co takiego masz pięknego? Te strasznie wychudzone ciało? Toż to skóra zarzucona na kości. Nie wygląda to ani apetycznie (według mnie, oczywiście gusta są różne) , ani nie jest to zdrowe. Taka kobieta może mieć poważne problemy z zaburzeniem miesiączki przykładowo. http://www.zeberka.pl/img_users/1246814073.JPG Spójrz na zdjęcie po lewej stronie. Widzisz w tych nogach coś seksownego?

Też mnie zastanawia szum wokół Anki Rubik. Ani ładna, ani ciekawa, jedynie tyle że wysoka. Juz ta Magda Frąckowiak ładniejsza

Każda fotka jest "podrasowana". Cera wygładzona, pryszcze usunięte itp. Niektórzy z rozpędu potrafią nawet rękę lub nogę ze zdjęcia usunąć. :D Ona mi się nie podoba. Tak samo jak brzydactwo Kate Moss ale to moje zdanie, ktoś może mieć inne

Dyrektore widziałam ją na żywo, ja osoba z tego forum,a nie nick Tap Madl ;) Anja jest niesamowita to fakt, a nogi ma po prostu boskie chyba najlepsze w branży.

Fakt, z fotomodelingiem,, czy też samym modelingiem nie miałam nigdy do czynienia, więc nie będę dłużej ciągnąć dyskusji na ten temat. No skoro uważasz że musi być tak jak ktoś inny stwierdzi to chyba nie mam o czym z Tobą konwersować, ponieważ ja zawsze kierowałam się swoim zdaniem i wcale nie muszę się zgadzać z tym co mówią inne osoby.

brak słów---> i oto chodzi modelka nie ma się podobać otoczeniu, na niej ma dobrze leżeć ubranie,powinna mieć charakterystyczną i plastyczną twarz,jeśli do tego jest wysoka,szczupła ma to coś, to zrobi karierę.Ważne by została zauważona i trafiła do dobrej agencji,lub fotografa który zrobi dobre portfolio

Poza tym Ona pracę w modelingu zaczęła coś około 15 roku życia, więc nie jestem pewna czy aby w Polsce kończyła lo.Wiem że dużo podróżowała po świecie z rodzicami więc i wymowę może mieć między innymi przez to.

Zgodzę się z tym, że wyglądała calkiem uroczo... Ale jeszcze przed tym, gdy tak strasznie schudła! Na dzień dzisiejszy, moim skromnym zdaniem, nie jest żadnym przykładem ideału kobiety. 🖐️

Tap Madl Nie nawiązywałam przecież do żadnej wypowiedzi. Wyraziłam swoje skromne zdanie :) Czytaj ze zrozumieniem .

Są osoby które potrafią sporo zjeść i nie tyć,niewiarygodne co? ja się do takich zaliczam, więc nie każda modelka jest "anorektik"