Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nie majaca nic

Moze ma ktos do oddania uzywany wozek?

Polecane posty

Gość mama nie majaca nic

do tej pory mialam spacerowke a teraz ulecialy kółeczka ze starosci gdyz tamta dostałam ...moze ma ktos stary wózek którego nie uzywa?

Gość kotka holołka kityyolka
ja ma graco który stoi na strychu do tego parasolka i pokrowiec na nóżki

Gość pomysl mam dobry
wz wozek na raty zamiast placic za internet

Gość chaaaaaaaaaaaa
mamusia nie mająca nic ale dziecko ma, chaaaaaaa

Gość tez dwa za mna
ja mam ale bez hamulcow, nie wiem czy da sie naprawic, byc moze tak. ale musialabys sobie odebrac.

Gość ewelinka83
Wejdz na pomocne emamy gazeta.pl tam jest dzial oddam/Przyjme kobiety naprawde pomagaja i nie ma glupich komentarzy.

Gość mysle......
co ty, one wszystkie bogate... zadna nie pomysli, ze mozna prosic o uzywany wozek... nie wiem skad tyle jadu w kobietach.

Gość mama nie majaca nic
Nie rozumiem osob ktore mysla ze wszystkich stac na wszystko .Mam 20 lat ucze sie zajmuje sie dzieckiem,myslicie ze mnie stac chocby na kupienie sobie dobrego szamponu do włosów?Licze kazdy grosz zeby przetrwac internet ma moja matka a nie ja ,bo dla mnie internet to luksus...Dostaje 230 zł zasilku rodzinego i 238 zł zasilku okresowego.Jest nam cholernie ciezko.Myslalam ze ktos bedzie mial chociaz jakis stary uzywany .Ale widze ze tu prosic jednak nie warto bo i tak cie zjedza jak psa....dziekuje tym ktorzy wyrazili chec oddania .Jestem z Bielska Białej.

ja mam wózek,mogę oddać tylko problem tkwi w tym że po nowym roku bo nie ma mnie w PL i do kompletu mogę dorzucić spacerówkę i nawet nosidełko,ale coś mi nie pasuje że pani którą stać na komputer i podłączenie internetu o takie rzeczy prosi,ale to już nie moja sprawa,także mówie jak coś po nowym roku zapraszam

Gość kazdy sie ratuje jak moze
o, to może ja wezmę i sprzedam na allegro

Gość suka to...
taka ktora jak przydazy jej sie ciaza to ja usuwa ty pojebana szmato.Daj dziewczynie spokoj zebys i ty nie byla kiedys w potrzebie glupia pizdo!!!

Gość mama nie majaca nic
dziecko ma 22 miesiace,ale ciezko jej chodzic po śniegu i po prostu płacze .Żeby wziasc ja na raczki wazy niewiele bo zaledwie 8600.Zwyczajnie jest mi ciezko.

Napisz do mnie na gg, chyba ze nie masz to załóz.. Nie bardzo mam ochote pisac na kafe, zreszta rece opadają jak sie czytan niektóre wpisy... Jak poważnie wychodzisz z prośba to na gg albo maila daj ja napiszę...

o jezu ale się narobiło ja napisałam że to nie moja sprawa o tym komputerze tylko wyraziłam swoją opinnie i napisałam że chętnie oddam ten wózek bo u mnie leży i niszczeje,więc już nie rób z siebie takiej obrończyni uciśnionych

Gość suka to...
Mamo czym sie przejmujesz tymi ich komentarzami daj sobie spokoj.One sa wszystkie wyksztalcone maja wszystko i wydaje im sie ze sa wszechwiedzace pojebane szmaty:O

Gość i to matkaaaaa
ale tu jakaś sucz się wpieprza, jak się może dziecko przytrafić, jak ktoś się zabezpiecz, to właśnie sucz się nie zabezpiecz i jemu się przytrafia. A, że nei usuwa, to to po huj dawała dupy bez zabezpieczania sie

Nie wiem o kim piszesz...Ja bardzo chetnie pomoge ale chciałabym porozmawiać z sama zainteresowana prywatnie..Czy może ewentualnie mam wysłac wózek na adres kafe?

a i dziewczyna rozumiem bo ja sama nie miałam wszystkiego nowego dla swojego dziecka bo z koleżankami miałyśmy dici średnio co pół roku i ja zawsze dostawałam od nich ubranka po ich dziciach mimo że mnie było stać na kupno nowych więc ja do takiego czegoś nie mam nic sama jak moje dzieci powyrastały z tych ciuszków to popakowałyśmy z koleżanka i zaniosłyśmy do PCK

Gość mama nie majaca nic
NIE MIALAM GG WLASNIE ZAKLADM ZARAZ NAPISZE DZIEKUJE

dziewczyna napisala ze to komputer i internet jej matki wiec tak juz nie rzucajcie sie na nia!co za ludzie!

Gość mama nie majaca nic
31858183 to numer gg niestety ja nie umiem sie ty posługiwac nawet nie wiem jak tam cos napisac

Gość suka to...
żal wam pizdy sciska nawet jak mialybyscie oddac cos co i tak chcecie wyrzucic bezduszne pseudomamusie nażryjcie sie do syta poki macie:O

Gość mama nie majaca nic
pytaszdlaczego tak malo wazy?Poniewaz ja bylam chora na somatotropinowa niedoczynnosc przysadki mozgowej i prawdopodobnie odziedziczyla to po mnie do tego a szmerki na sercu i jest tez niska ma 78 cm.Wiec wyglada jak 9 miesieczne dziecko.