Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuuuuuudzi_mi_sie

jakie znacie 'fajne' blogi ? ????

Polecane posty

Gość gość
Zjawiskanadprzyrodzone.miniblog.pl

Gość gość
polecam www.misspssbl.blogspot.com życie na prawdę stanie się latwiejsze, bo nawet najmniej zorientowana w kuchni będzie potrafiła zrobić bardzo wykwintne dania za grosze np łososia na... mizerii :D Dziwne, ale zrobiłam w domu i nie mogłam uwierzyć, że za tak tanio i tak szybko można mieć na prawdę bardzo ciekawe danie :D Blog nie tylko o kuchni

Gość allajla
Ten blog jest fajny fit-szarlottka.blogspot.com/ o odchudzaniu a z tego co wiem większość się teraz odchudza

Gość kira15
Ja uwielbiam turystyczne, a najbardziej www.tasteaway.pl

Gość gość
blogbiszopa.pl bardzo ciekawie gość przedstawia różne ciekawostki z historii najnowszej. Niektóre wstrząsające. Daje sobie sporo trudu, wynajduje niekiedy niezłe sensacje. Jest kilka wzruszających wspomnień m.in. pilotów samolotów bojowych wrogich armii, którzy w powietrzu okazali sobie cos, co zaowocowało po latach wspaniałą przyjaźnią. Tym wartościowsze posty , że wszystkie oparte na faktach

Gość gość
Polecam www.drukujznizke.pl/blog ciekawy blog, interesująca stronka również odpowiednia dla osob chcących reklamować swoje firmy

Gość Alexander123
www.stopsocjalizmowi.pl jeden z lepszych których jestem stałym czytelnikiem. Wiele blogów jest kreowanych na tym co utarte, a ten ma inną drogą, nie każdemu ona odpowiada ( ta droga docierania do czytalnika) ale bardzo mądrze jest prowadzony. Zdecydowanie zachęcam do poczytania- bo jest warto :)

Gość karla34
Ja przeważnie zaglądam na zombiesamurai oraz fashionelka. Z nowych blogów http://dynamiczni.pl/ ze względu na trochę bardziej biznesową tematykę.

Gość małaczarna82
Ja też kiedyś szukałam, ale się poddałam. Ostatnio dostałam taki link - istne-szalenstwo. blogspot .com Blog nowy, więc nie wiele osób jeszcze o nim wiem. Zapowiada się ciekawie. No przynajmniej dla mnie

Gość gość
Jeden z ciekawszych blogow jakie znam to 303 zdjęcia, które musisz znać, Piotra Bławickiego: http://piotrblawicki.com/

Gość gość
Zdecydowanie Leśny Ludek - fantastyczne teksty filozoficzne, nawiązujące niby do przyrody (ładne zdjęcia zwierząt i krajobrazów) a tak na prawdę do życia: www.lesny-ludek.pl

Gość gość
zostantesteremkosmetykow. b l o g s p o t . c o m fajny jest inny

Gość Pino222
Najlepszy blog do reklamy i marketingu w necie to www.firmanamedal.blog.pl !! DZIEWCZYN zareklamuje firmę profesjonalnie za małe pieniądze. Polecam wam, sama korzystam.

Gość fitgirl23
Mi się podoba ten blog - iamviolaa.blogspot.com/ fajnie się zapowiada, dobrze się go czyta ;)

Gość sylwia4564
Może sprawdź sobie serwis www.paniszuka.pl. Ja tutaj zaglądam jak tylko mam trochę wolnego czasu...a o to coraz trudniej. Zaczęłam nową pracę i do tego jeszcze dziecko na mnie czeka w domu, także zbyt wiele luzu nie mam.

Gość gość
ktoś zaczyna, ale ciekawie - niechcesiemowic.blogspot com znacie jakis fajny blog o anime ?

Gość nosleep22
ja regularnie czas spędzam na http://bloghunter.pl :) świetny blog ;) z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość EwaPOOP
Regularnie wchodzę i sprawdzam co nowego na aczemunie.com.pl. Nigdy się nie zawodzę.

Gość MalinaWesołaDziewczyna
Bardzo szerokie pytanie. Może być fajny blog o modzie, wędkowaniu albo szydełkowaniu pod wodą. Ja np. interesuję się skandynawskim stylem i Skandynawią w ogóle i dla mnie fajny blog to: http://lakris.pl/

Gość gość
Mysle ze też ten blog powinien zwrócić Waszą uwage http://blog.decomania.pl/ Dla mnie jest naprawde ok. I dzięki niemu znalazłam wiele fajnych inspiracji do domu.