Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratatatujeeeeeeeeee

pytanko o szaszyki

Polecane posty

Gość Ratatatujeeeeeeeeee

robie szaszłyki (drób, pieczarka, papryka, cebula). Jak uważacie? Najlepiej je: - usmazyć na patelni - zawinąć w sreberko i w piekarnik - czy w piekarnik bez sreberka ??????????????????????/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratatatujeeeeeeeeee
nie mam :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na kratce w piekarniku. Funkcja termoobieg a potem an chwilę grill. Ale dobrze coś podłożyć bo może kapać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratatatujeeeeeeeeee
chyba wrzucę je do piekarnika. Sparzone papryka i pieczarki mi sie nie przyjarają... Co myslicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratatatujeeeeeeeeee
a moze cos byscie jeszcze dodali do tych szaszłyków?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×