Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana...

facet siostry ją zdradza.

Polecane posty

Gość kochana...

moja siostra od 4 lat mieszkała z facetem. nie powiem, żebym za nim jakoś bardzo przepadała ale to był jej wybór i szanowałam go w 100%. siostra jest bardzo zaradna. pracowała, odkładała pieniądze i fundowała wakacje. w zeszłym miesiącu po ich powrocie z kuby ( wyjazd zasponsorowała siostra) facet poprosił ją, żeby się wyniosła. siostra się spakowała i tego samego dnia była już u rodziców. on utrzymywał, że nikogo nie ma tylko już nie wiele ich łaczy itp. ona od miesiąca ma nadzieję, że to przemyśli i zmieni zdanie, zatęski za nią. jednak on ma już inną babkę. spotyka się z nią od jakiegoś czasu, spotykał się z nią jeszcze przed ich wspólnymi wakacjami. okłamuje ją, że nikogo nie ma a tak naprawdę czekał tylko do wakacji, żeby wyjechac na urlop sponsorowany przez siostrę, a potem zwyczajnie kazał sie jej pakować. bo od dość dawna za jej plecami układał sobie nowe życie. ona wciąż ma nadzieję, że on wróci. płacze po nocach i nigdzie nie chce wychodzić z nikim się spotykać. myślę, że należy jej się prawda. jak myślicie???

obawiam się, że prawda to niestety za mało skoro facet wyjechał z nią na wakacje po czym kazał jej spadać to osoba o zdrowym rozsądku wie jak takiego faceta i były już związek ocenić skoro łudzi się, że jeszcze coś z tego będzie to również będzie się łudzić, że inna kobieta jest przez ciebie zmyślona, że to nie jest tak itd.

Gość kochana...
cholerka ale tak nie może być. zwłaszcza, że ona ją zna... tzn widziała kilka razy. więc jak sie dowie to uwierzy, bo poskłada fakty. nie jest głupia tylko jeszcze niestety zakochana.

Gość kochana...
poza tym wydaje mi się, że on może jej dawać jakies nadzieje... skoro przysięga, że nikogo nie ma, to pewnie rzuca jej ochłap w postaci " dajmy sobie czas może za sobą zatęsknimy". a ona biedna czeka. nie idzie do przodu tylko jest jak zawieszona.

Gość kochana...
powiedzieć???

Gość Zuza. też kiedyś naiwna..
powiedz będzie cierpiała, ale nie pozwól by była okłamywana również licz się z tym że możesz stać się wrogiem ponieważ nie uwierzy powiedz z dyplomacją i popartymi 100% argumentami Zuza.

Gość to za malo...
twoja siostra wie z kim zyla,ale uzaleznila sie od niego emocjonalnie,ten facet to typowy toksyk. Nic nie pomoze ze jej powiesz ,bo ona i tak bedzie wolala jego klamstwa od twojej prawdy.Mysle ze powinnas zdobyc solidne dowody...choc nie wiem czy i to pomoze,mnie facet wmawial ze panna ktora u niego spala (oczywiste ze z nim) na sile wepchnela mu sie do domu,bo podobno gwalcil ja ojciec...na co sama slyszac ta bzdure rozesmiala mi sie w twarz...ja wiedzac ze mnie zdradza podswiadomie wolalam sluchac jego bzdur niz tego jak wszyscy dookola z oburzeniem mowili,ze ma facet tupet zeby tak ordynarnie rogi przyprawiac. co do reszty,sponsorowanych wakacji i calosci to bardzo podobna historia.kretacze i zerownicy maja opanowane do perfekcji jak manipulowac druga osoba

Gość kochana...
znam siostrę i wiem, że jest mądra. każda na jej miejscu miałaby nadzieję. myśle jednak, że jak dowie sie prawdy to zaboli ale pozwoli jej się ocknąć i iść dalej. może się na mnie wkurzy, może nie uwierzy, ale jak tylko będzie chciał to może to sprawdzić. siostra wypstrykała się z większości oszczędności wakacje w hiszpanii, portugalii, i ta cała kuba to kupa kasy. moim zdaniem powinna zarządać zwrotu kasy choć za tą kubę. on wiedział, że po wakacjach ją wykopie jadąc z nią tam.

Gość provokacja jak nic i nikt
:D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P :D :( ;) :P :D :) ;) :P

Gość kochana...
bzdura!! jaka prowokacja?? ale co tam. i tak jej powiem. gniecie mnie to już od kilku dni. szczerze to jestem ciekawa co myślicie o tym czy powinna zarządać zwrotu pieniędzy za ostatnią wycieczkę.

Gość to za malo...
siostra moze i madra,ale uzalezniona.na to wylacznie terapia pomoze,powinnas jej powiedziec,ale w ten sposob zeby mogla sie w 100% przekonac i zobaczyc

Gość kochana...
coś w tym jest, że uzalezniona. on ją okropnie traktował. czasem jak coś powiedział przy nas to aż mi się słabo robiło. a ona nic! chyba nawet tego nie widziała, albo nie chciała widzieć. tata dostawał cholery jak widział jak on ją traktuje ale wszyscy siedziali cicho bo to było jej życie i jej wybór. szczerze to rodzice odetchnęli jak wróciła do domu. ostatnio jak mama ją wiozła do nieo, żeby zabrała resztę rzeczy to dzwoniła do mnie ze strachem, żeby on przypadkiem nie chciał, żeby ona wróciła. ale wiem, że ona wciąz ma nadzieje, choć mówi, że nie to śpi z telefonem i cały czas coś sprawdza pisze itp.