Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska D.

czy przestalybyscie sie spotykac z chlopakiem gdyby co chwile przekladal spotkan

Polecane posty

Gość Kaska D.

ia? rzadko sie spotykamy bo on ma zajmujaca prace, ale na litosc boska, gdyby mu zalezalo to wygospodarowalby czas na chociaz godzinne spotkanie w tygodniu :O mielismy sie spotkac a on kolejny raz przelozyl spotkanie. wkurza mnie juz to i coraz czesciej mysle, zeby go olac. czy powinnam byc bardziej wyrozumiala?

Gość vgq3gv1
Daj mu ostatnią szansę na spotkanie, gdy znów przełoży powiedz : bye bye.

Gość cvfv
Niech Ci jasno wytłumaczy, czemu olewa spotkania

Gość olej go
praca pracą ale bez przesady

Gość Kaska D.
powiedzialam sobie, ze jak to spotkanie bedzie ostatnim podejsciem. zawsze znajdzie jakies wytlumaczenie, a to nerwowy dzien w pracy, a to musial komus pomoc itp... mamy ze soba staly kontakt, odzywa sie do mnie itp. ale wkurza mnie i meczy juz to, ze tak ciezko jest nam sie spotkac... dzisiaj wyglada, ze naprawde cos waznego mu wypadlo, ale tych wiekszych i mniejszych wypadkow bylo tak duzo, ze juz mam dosc. z drugiej str my sie tylko spotykamy, nie jestesmy para wiec czy mam prawo sie go czepiac i robic mu wyrzuty?

no właśnie - niech wytłumaczy :D Ja tak kiedys robiłam jak nie chciałam sie z kimś spotkać a nie wiedziałam jak Go zbyć :O ale przecież to nie jest regułą , może faktycznie nie ma czasu ..

Gość vghjggouoy8p
to jaki on ma zawód? co to za praca jest ze nie ma czasu?

Gość Kaska D.
oprocz tego, ze sie nie spotykamy to normalnie sie do mnie odzywa, wiec jakby chcial mnie zbyc to raczej calkiem by mnie olal. az glupio sie czuje, ze on tak caly czas przeklada te spotkania... mam wrazenie, ze on sie mna bawi

Gość Kaska D.
czy w ogole powinnam poruszac ten temat? w koncu sie tylko spotykamy, moze powinnam wyluzowac? doradzcie mi cos, prosze

Gość mateo_znaffca
a nie możesz sama mu zaproponować np. wyjścia do kina ?

Gość Kaska D.
nieraz wychodzilam z inicjatywa, ale on jak zwykle w ostatniej chwili przekladal spotkanie...

Gość Kaska D.
doradzcie mi cos, co zrobilibyscie na moim miejscu? gadac z nim, czy go olac? ale o czym mam z nim pogadac? dlaczego caly czas przesuwasz spotkania?

Gość mateo_znaffca
a ładna jesteś ?

Gość Kaska D.
to nie ma nic wspolnego z moja uroda, ale domyslam sie, ze jak powiem, ze tak to napisze mi, zebym go kopnela w dupa, a jak nie to zebym sie go trzymala :P chodzi o to, ze chlopak naprawe mi sie podoba, ale coraz czesciej zadaje sobie pytanie czy warto to wszystko ciagnac, skoro ciezko mu umowic sie ze mna na spotkanie. moze jak mu napisze, ze to nie ma sensu to sie chlopak obudzi i przestanie mnie olewac?

Gość Kaska D.
poradzcie cos...

Gość Kaska D.
co o tym myslicie?

Gość Kaska D.
nie chce tarota, chc normalnej rady :O

Gość mateo_znaffca
jak jesteś ładna i z 3miasta to kopnij go w dupe i umów sie ze mną :)

Gość Kaska D.
czyli mowicie zebym go kopnela?

Gość ghfgjfgc
faktycznie jego praca tyle mu czasu zajmuje? to co on, własna firme prowadzi? spojrz na jego prace, jesli nie jest zadnym zapracowanym biznesmenem, tudziez zołnierzem, lekarzem czy instruktorem jazdy, który naokragło jezdzi to go olej.

bardzo prosta rada: zacznij nie miec czasu, badz zajeta, nie zawsze odbieraj tel, nie odpisuj od razu na smsy zadne rozmowy na ten temat skutku nie dadza, bo do facetow slowa nie dochodza, tylko czyny, wiec zacznij byc zajeta jezeli on zaproponuje spotkanie, powiedz ze nie masz czasu i wtedy dojdzie to do niego i zacznie doceniac Twoj czas, a jak narazie to on wie ze ma Cie na wyciagniecie reki w kazdej chwili