Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marikantl

seks bez zobowiazan...

Polecane posty

ostatnio mialam dziwna akcje.. ogolnie ze wzgledu na to, ze jestem w miare ladna jestem postrzegana jako dzi.wka (mentalnosc malego miasta). pomimo tego ze do tej pory nie bylo ku temu powodow,a jednak stalo sie.. tydzien temu na imprezie spotkalam faceta ( znalismy sie do tej pory jedynie z widzenia, mijalismy sie dosc czesto). byl na tej samej dyskotece co ja, podszedl, bo rozmawialam z naszym, jak sie okazalo wspolnym znajomym, zaczelismy ze soba gadac, poszlismy do baru, wypilismy kilka kolejek, po czym uznalam ze jest mi dosc i wracam do domu. oczywiscie on jako wspanialomyslny kumpel postanowil mnie odprowadzic, po czym trafilismy do mnie do domu. przespalam sie z nim, obudzilismy sie rano, po czym bylam zdezorientowana. (co gorsze z tamtej nocy praktycznie NIC nie pamietam, bo lezalam raczej nieprzytomna) czyli niejako sam zrobil co chcial.. rano wzial ode mnie numer telefonu, po czym odezwal sie po kilku godzinach pytajac jak sie czuje, caly dzien mialam moralniaka, poprosilam go o spotkanie.. spotkalismy sie, powiedzialam mu ze czuje sie cholernie glupio w tej sytuacji, ze jest mi przykro, ze nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo itp.. niby rozumial tlumaczyl ze nie ma czym sie zadreczac, ze nic takiego sie nie stalo itp, a mimo wszystko i tak usilowal sie do mnie dobrac podczas rozmowy.. tzn zaczal mnie calowac.. poszlam do domu, wymienilismy jeszcze kilka smsow przez kilka dni, po czym zaprosil mnie do kina, w kinie w trakcie filmu znowu zaczal mnie calowac i lezc do mnie, wyszlismy, pogadalismy, widzialam ze ma ochote wejsc do mnie do domu ale mu na to nie pozwolilam. wymienilismy jeszcze kilka smsow, raczej nic konkretnego. jednak mimo wszystko ciagnie mnie jakos do niego.. nie odzywam sie do niego od tygodnia praktycznie (on w tym czasie napisal mi tylko jednego smsa). generalnie ma opinie strasznego lalusia, ktory wyrywa wszystkie laski.. ale zastanawia mnie jedno.. czy bardzo zlym pomyslem bylo by to gdybym odzywala sie do niego od czasu do czasu tylko po to zeby sie z nim przespac? nie jestem z nikim juz od pol roku, taka akcja przydarzyla mi sie po raz pierwszy.. co o tym myslicie?

Gość vgq3gv1
Jak on jest takim lalusiem i wyrywa czesto laski to uwazaj zebys nie zlapala jakiegos choróbska! Rób co chcesz, jak chcesz pobzykać się to dzwoń i tyle ale nie oczekuj potem od faceta że on sie w Tobie zakocha albo rzuci swoje dotychczasowe zycie czyt. wyrywanie lassek na imprezkach.

Gość dziwny ten mój pseudonim
idź wsadź głowę do śniegu i wyjmij jak ci się w niej ułoży...

Gość jfjff
mysle,ze powinnas z nim pogadac .ale tak szczerze i zobaczyc co on sadzi na ten temat...wybadaj czy szuka kogos na stale czy jestes tylko przygoda,jak on to widzi

Gość magnezzziaaa
rób jak uważasz czemu sie pytasz obcych ludzi o rade jasne,że niektórzy cie zwyzywają a inni wręcz zachecą jesli on jest wolny i ty też to kto wam broni? zapytaj go co sadzi na temat sexu bez zobowiazan i sprawa zalatwiona

Gość jfjff
jesli Ci to odpowiada..to ok

tylko zastanawia mnie fakt czy on to zachowa dla siebie czy raczej rozglosi.. ja mam 19 lat on ma 21 wiec nie wiem jak to bedzie..

Gość jfjff
napiz,zobaczysz co odpisze,po co masz czekac?bedziesz przynajmniej wiedziala na zcym stoisz...pisz ,co masz do starcenia

Gość jfjff
napisz co slychac,co u niego i ze chcialabys pogadac,nie pisz mu nic wiecej przez sms...jesli zechce pogadac to ok,jak nie daj sobie spokoj,przez taki "zwiazek bez zobowiazan"mozesz miec wiecej problemow niz radosci,ale skoro chcesz...

boje sie tez troche tego ze sie w nim zakocham , albo w jakis sposob uzaleznie od niego.. a on sobie bez zadnych skrupułow znajdzie kolejna taka jak ja...

Gość jfjff
no wlasnie,wez to pod uwage skoro wiesz jaki on jest...

Gość magnezzziaaa
aha to sobie go daruj

Gość jfjff
a Ty sie zakochasz skoro juz sie w to wkrecilas i bedziesz na niego czekac a on bedzie mial inne

Podejrzewam, że będziez tego bardzo żałowała bo skoro jest takim typem człowieka to pobawi się i "wyżuci" więc Ty musisz zadecydować... A jeśli chcesz czegoś więcej od Niego a nie tylko seksu to nie spij z Nim narazie tylko wyczuj na czym stoisz... Jesli jednak będziesz potrafiła się nie uzależnić od Niego to czemu nie:) śmiało możesz, fajna przygoda:) heh... Pozdrawiam:)

najgorsze jest to ze ciagnie mnie do niego strasznie.. pomimo tego ze wiem ze zrobilam cos bardzo zleego ;/