Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavek i Slavko

Hehehe dwunastolatka zaszła w ciążę z czternastolatkiem :D

Polecane posty

Gość dzisiejsza mlodziez
przeciez to byl zart co pisalam, co niektorzy to nie maja tu poczucia humoru :P a to ze dorosli nie potrafia to juz pomijam, ale jakbym w wieku 12 sie puszczala to tym bardziej bym sie zabezpieczyla ! pomyslcie 12 lat i dziecko boooze ja mam 22 i pod zadnym pozorem nie chcialabym byc teraz w ciazy

Jakie koorva nieszczęście. Świadomie z nim poszła. A jej wagary i upijanie się to tez nieszczęście? W Polsce w Piotrkowie. Obydwoje z normalnych domów - żadna patologia w rodzinach.

Gość ale to smieszne
ona ma rodzic za 3 miesiace wiec aborcja odpada:/

Gość jeśli czterolatka przyjdzie
Zapewniam Cię, że czterolatka też sama chce, przychodzi żeby się przytulić, potrzebuje uwagi dorosłego, ktoś mówi jej że ją kocha, a potem ma ogromne wyrzuty sumienia i latami nikomu o tym nie mówi, bo przecież sama chciała. Nie, nie chciała, tylko została wykorzystana. To samo dotyczy tych dzieci, zarówno chłopca jak i dziewczynki. Na pewno nie bez powodu poszli ze sobą do łóżka, ani nie dlatego, że im się w domu nudziło. W ogóle możesz zarzucić jakimś linkiem? Skąd ta informacja?

Ok, trudno mi odwołać się do sytuacji, o której wiem tylko to, co napisałeś, że zaszła w ciążę. Po prostu gorszy mnie takie poniżanie dziewczyny, która jest dzieckiem i która miała po prostu pecha, że, nie wiem co, może rodzina się nią nie zajmowała, może była w dzieciństwie, jako właśnie czterolatka, wykorzystana (pomyślałeś w ogóle o tym?), może jest uzależniona od jakichś środków, to samo dotyczy chłopaka, który ma ze sobą problemy.

Tak, tak biedna dziewczynka nie wiedziała po co idzie z kolegą do wyrka :O Sorry ale ja w wieku 12 lat wiedziałem do czego sluży cipa i fiut i jakos mogłem jeszcze kilka lat poczekac z uzyciem. Młode kurwiszcze i tyle

Gość kjlsddghg
mam 12letnia kuzynke i nie wiem jak takie coś może być w ciąży.. :O:O:O

Tak właśnie - biedna miała pecha. Dzieci nie odpowiadają za siebie.

pecha to by miała gdyby jej sie takie cos przydarzyło jako jedyne. Ale jej postawa typu ubliżanie, picie, rozrabianie, wagary to tez pech? Nie!!! To poprostu mała zdegenerowana kurew

Gość dddwww
weź Slavek i Slavko stul pysk i nie wypowiadaj się o bezstr.wych. jak gówno wiesz o tym i nie wiesz w ogóle co to jest, pierdolisz takie farmazony az przykro się robi z twojej ociemniałej wiedzy na pewne tematy No tak, idąc twoim tokiem myslkenia to dopiero od roczników koniec lat 90 zaczeła się patologia, alkoholizm, przestępczośc, sex,? jesteś ciemny?? zapoznaj się z geneza czasów przeszłych, jakis małolat z ciebie że widocznie nie wiesz co sie potrafiło dziac jeszcze dziesiatki lat przed nami

Gość atro phex
za zachowanie dzieci odpowiadają rodzice, jesli nie miala wzorcow, nie byla dobrze wychowywana, to jej nie mozna winic, nikt sie nie rodzi mądry z głową wypełnioną wiedzą. to wina jej rodziców, ze jej nie nauczyli co do czego sluzy, moze w ciebie po prostu wpoili taka wiedze, ostroznosc rozsadek, a w nia nie, a ona jest za mala zeby sama to wiedziec.

Dziesiatki lat temu prędzej zrozumiem n iż teraz kiedy jest dostep do netu, wszędzie sie trąbi o antykoncepcji a kondomy przestały byc tematem tabu

Rozrabianie, wagary. Już do tego doszedłeś: zdegenerowana. A więc według Ciebie urodziła się taka, czy może później do tego doszło, a jeśli tak, to kto jest winien albo co (jaka sytuacja)? Jak myślisz? A jak myślisz, ten chłopiec urodził się od razu ze wzwodem a pierwszym jego słowem było: "ruchać"? Czy może coś lub ktoś go doprowadziło do tego w czasie jego krótkiego życia? Jak Ci się wydaje?

Gość atro phex
a ty urodziłeś się idiotą, szkoda, że jeszcze sobie tego nie uświadomiłeś :D zdejmij klapki z oczu 😴

Gość ale to smieszne
slavek ale z ciebie prymityw:/az mi cie szkoda:/

Gość dddwww
Slavek i Slavko ty mnie całkiem podlamujesz swoja wiedza!! wiesz ile kobiet zachodzi rocznie w NIEPLANOWANĄ ciąże? mam na myśli dorosłych kobiet juz takich wpełni ustabilizowanych, maja ogromna wiedze o antykonc,na ten tema, ale niestety wutsraczy "wypadek przy pracy" i baaachh, mówie tobie, mnóstwo kobiet zachodzi w ciąże i to nierplanowana, i nie gadaj tylko na młode osoby że sa mało edukowane, bo te nastolatki maja chyba wiekszą wiedze na temat swrodkow zabezp. niz niejedna 30-latka Więc wiedze to sobie mozna, miec, wystarczy zawodnosc jakiegos srodka bądź zapomnienie sie chociazby jednorazowo i finitoo

Wszyscy nagle wyrozumiali jesteście. Jak tak to morde drzecie o seks na 5 randce u dorosłych a jak dwónastka nogi rozkłada to biedna dziewczynka. Wóde tez jej na siłe wlewali i do szkoły tez jej zabraniali chodzić ...

Jeśli się urodzili kooorvami, czy jak to po swojemu nazwiesz, to chyba musisz przyznać: to nie ich wina.