Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedż jest prosta

Skad TVN bierze tych pseudoznawcó - celebrytów typu .......

Polecane posty

Jacyków, Piróg, ten fotograf tap madl( nie pamietam nazwiska). przeciez sa dziesiatki jesli nie setki podbnych ludzi którzy sie tym zajmują

Gość Kaska D.
przez castingi, a ty myslisz, ze supernianie skad wzieli?

Gość atro phex
tyszka jest b dobrym fotografem mody, pajacyków to też mnie dziwi, że go biorą, a jesli chodzi o piroga to nie wiem, czy jest w branzy ceniony, bo nie interesowalam sie tancem specjalnie

Gość atro phex
kaska d jacykowa to jest bym o to posadzila, ale tyszki czy krupy to nie sadze zeby biegali na castingi do jakiegos tapmadl :O pewnie im zaproponowano

atro phex- ok, Tyszka moze faktycznie jest bardzo dobry ale jacyów no przestan ten kolo to przerost formy nad trescią. wystarczy poogladaxc fashion tv, miec jako takie pojecie o krawiectwie znac marki z wyzszej połki i jedziesz :)

Gość zwolennik kanapy
a co mnie oni obchodzą... nie oglądam - strata czasu... leję na nich ciepłym moczem...

Gość penisem po mordzie
żydoski tvn :classic_cool:

twoj temat jest odpowiedzia na twoje pytanie, a po to takich biora zeby tacy jak ty bulwersowali sie ich maniera/wygladem/zachowaniem itd bo to podnosi ogladalnosc, gdyby jacykow byl szara myszka i wszytsko bylo by z nim ok nie wzbudzial by tele sensacji czyt. nie przyciagal by widza przed ekran, bo jakby nie bylo ci ktorych nie lubimy dostaja od nas najwiecej uywagi

Gość pajacyków jest pedałem
a pedał w nowoczesnej Europejskiej telewizji musi być

tez specjalnie nie ogladam , ale kumpel przyjacha z londynu jaks zcas temu wączylismy TV i stwierdzil ze pierwszy lepszy 20latek byłby zaczepiony na camden byby podobnym stylista co jacyków :) a specjalistów od tanca jest podobno sporo. zauwazcie ze ten gleba co wygrał YCD pierwszą edycje znał z parkeitu Piroga :) LOL moze gleba równiez powinen oceniac :)

Germaine Geer- ale mnie to zwissa, z polskich stacji lubie tylko TVP Kultura