Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana smutna dziewczyna

Zostawil mnie... Tak po prostu... Nawet nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość jestem w identycznej sytuacji
juz nie pisze do niego, nie chce sie osmieszac. Pisalam wiele rzeczy wisialam na telefonie od paru dni. On po prostu nie chce mnie, a dlaczego? Nie wiem i juz nigdy sie nie dowiem. Zwiazek 4 lata

Gość jestem w identycznej sytuacji
na dodatek slub planowalismy dziecko niedlugo. Mi lata leca juz nikogo nie poznam bo nawet i nie chce, zawsze bede myslala ze mnie znowu ktos tak zostawi. On mi zmarnowal cale moje zycie

Gość popierdolkaaaaaaaaaaaaaaaaa
i co tam?

Gość Zalamanaaaaaa00
Ja bylam ( jestem ) z Nim rok. W Sylwestra Mi sie oswiadczyl . Wszystko pieknie cudownie .. 3 dni temu zadzwonil ze Mnie bardzo kocha ze ejstem dla niego calym swiatem a Ja powiedzialam ze musze to przemyslec bo sie troszke poklocilismy o bzdure.. ;( po tym zadzwonil mowil to samo ze kocha itdd... po czym do tej pory sie nie odezwal nikt o nim nic nie wie a jak cos sie stalo ech odchodze od zmyslow... i co robic ;((((( juz lepiej uslyszec spierdalaj... a tak ech nie chce mi s ie zyc ;(((((

Załamanaaaa jeśli facet nigdy wcześniej tak nie postąpił i wydaję się odpowiedzialny, to może zadzwoń do kogoś z jego rodziny, albo pojedź do niego. Niestety wypadki chodzą po ludziach.

Gość Raniąca Niegotowość
w moim przypadku to kobiety głównie tak robią więc nie zwalajcie wine na facetów że tacy są bo to wyście ich nauczyli. cóż ja nie jestem świnia ani menda a takie rzeczy mi się zdarzały ale zazwyczaj po 1 randce.

Gość Zalamanaaaaaa00
dzwonilam do brata i mamy ale i tak nic nie wiedza nie odzywal sie do nich :(((

Gość przestan..........
smutna dziewczyna nikt nie byl w podobnej sytuacji? Nikt mi nie doradzi co zrobic? jedz tam z mlotkiem jak bedzie w domu i wal w drzwi az otworzy ! bez wyjasnien nie ma zostawiania !!!!!!!!!!!!! zrob halas - otworzy !

Gość bakkkkkkkk
nie jest wart Ciebie , skoro niepodal powodu daj sobie spokoj . nie dotykaj gowna nie bedzie smierdzialo:P

Gość ja wiem najllepiejj
co wy doradzacie dziewczynie ? a moze cos sie stalo to nie jest utrata honoru itd tylko ma prawo wiedziec. trzeba do rodzinki uderzyc !!!