Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zewa1234567

Jestem czarną owcą całej rodziny... nie udałam się rodzicom

Polecane posty

Gość zewa1234567

No to teraz poleci moja lista wad: -jestem brzydka i gruba -nie jestem w ogóle inteligentna, ledwo zdałam maturę, nie dostałam się nigdzie na studia -nie pracuję -nie mam żadnych uzdolnień ani talentów, nie umiem śpiewać, tańczyć, grać na niczym, no po prostu nic -nie mam żadnych zainteresowań, ani pasji -nigdy nie miałam chłopaka -nie umiem się ubrać -nadużywam alkoholu -palę papierosy Tak, jestem czarną owcą rodziny, nigdy nic mi w życiu nie wyszlo. To ja jestem ta zła i głupia, nie to co mój starszy braciszek: wzorowy student politechniki, przystojny, uzdolniony muzycznie, z piękną dziewczyną u boku. :O:O:O:O:O

Gość to ja jestemm......:
-brzydka i chuda (waze 42kg przy wzroscie 167cm :o, takze nie chuda ale wychudzona :o ) - pracuje na produkcji - naduzywam alkoholu - pale paczke dziennie papierosow - mam chlopaka ale co z tego jak mieszkamy z jego matka ktora jest psychicznie chora i nie daje nam normalnie zyc a on nie chce wynaja mieszkania bo twierdzi ze za duzo wydal na remont domu :o - jestem uzalezniona od lekow na uspokojenie - nienawidzę siebie i calej rodziny (matka, 3 braci alkoholicy, jeden brat wielki swięty i jeden jest pedałem :o ) - - -. . . Mam depresję i nienawidzę życia :( Ps. Mam 21 lat 🖐️

No to teraz ja, żeby było zabawniej :) - jestem raczej brzydka (skoro żaden rówieśnik nie zawiesił na mnie do tej pory oka) i chuda - mam małe tzytzki 😭 - studiuję - ale zaocznie ;/ - nie pracuję - żadnych talentów - nigdy nie miałam chłopaka, nigdy się nawet nie całowałam! - ojciec mnie nienawidzi, nikt mnie nigdy szczerze nie przytulił, nie czuję się kochana, potrzebna - nie potrafię gadać z ludźmi o pierdołach - mam głupawki od tej samotności - żyję marzeniami - płaczę prawie co noc JESTEM WYRZUTKIEM! 😭 😭 😭 LIFE IS BRUTAL ;]

Gość mateo_znaffca
dobra paszczury, a teraz pokazywać foty

Gość zewa1234567
co gorsza sram mordą :(

Gość mateo_znaffca
jesteś kosmitą, że srasz mordą ?