Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaaaaaaamt

KOGO WYSTAWIŁ DZISIAJ FACET?

Polecane posty

Gość maaaaaaaaaaaamt

Kto miał dzisiaj się spotkać ze swoim mężczyzną, ale spotkanie do skutku nie dojdzie? Dlaczego? Ja z moim miałam widzieć się późnym wieczorem, jak co weekend miał po mnie przyjechać i zabrać do siebie, ale właśnie mi oznajmił, że jest jeszcze w pracy - ciągnie dwa etaty, i zobaczymy się jutro. Normalnie wkurw.. na maksa, ale napisałam tylko, że jutro mam szkolenie. :) On zapytał czy cały dzień jestem zajęta, to napisałam Mu słodko "Kochanie, dam znać jak będę wolna, bo nie wiem ile to może potrwać. No, ale sie wkurzyłam, wiem, że to niezależne od Niego, no, ale.. Ktoś mnie rozumie? :D

Gość meredith-g
mysmy mieli ogladac razem film ale znalazl sie jakis mecz ktory okazal sie byc wazniejszy dla mego chlopa wiec ze wspolnego ogladania nici. ale przynajmniej mam chlopa przed oczami.

Gość meredith-g
Dla mojego mecze sa swiete - po 8 latach bycia razem juz sie przyzwyczailam.

Gość maaaaaaaaaaaamt
Mój za to ogląda Kubicę, ale to nie dzisiaj, tylko tak ogólnie.:D A zostaje w pracy. bo.... musi.:D I nie przyjedzie dzisiaj, tylko jutro, napisałam, ze ok i że mykam z gg, bo wychodzę. :D Słodko, miło, bez ironii. A co niech nie myśli, że jak psina czekam.

No to straszne macie problemy. :/ Przeciez nikt sie nie rozdwoi. Ja lubie ogladac praktycznie wszystkie sporty no i co? Chyba byscie w depresje wpadly gdybym byl waszym mezem. A fajnie by bylo miec dziewczyne ktora by sie poemocjonowala razem ze mna np. jakby reprezentacja grala.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ja uwielbiala ze swoim ogladac boks.A tak on sobie ogladal cos w tv a ja zajmowala sie swoimi sprawami.I bylo ok.

Gość maaaaaaaaaaaamt
Ależ przecież nie lamentujemy, to luźna rozmowa. Ze swoim oglądam te wyścigi. Chodzi mi tylko o to, że mieliśmy się dzisiaj spotkać, stęskniłam się, a tu zonk. :D

ja lubie z moim spędzac czas, razem chodzimy na mecze:) bo to chyba najbardziej kocha, tenis mnie nie interesuje a tez gdzie sie w jego zyciu przewinął. mam w nim faceta, kochanka, przyjaciela i brata... moja najbliższa osoba..

Gość bouglleroad
ja tak mialam przez ostatni miesiac ale wyjatkowo dzis przyjechal :classic_cool: autorko , troche zrozumienia, facet ma duzo roboty a ty sie wsciekasz :o

Gość maaaaaaaaaaaamt
Wściekam się wewnętrznie, nie pokazuję tego. Tydzień temu wypuścili Go ze szpitala, miał się oszczędzać. I co. :P