Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMOCZYCA99

SPRZEDAM KOBIECA OCIEPLANA KURTKE ZIMOWA L/XL

Polecane posty

Gość SMOCZYCA99
UP

Gość sfsdfsd
W ŻYCIU!! nie sprzedasz tej kurtki za tyle!! Jak dostaniesz za nią 30 zł to powinnaś się cieszyć. Nie chodzi o to że brzydka, ale za tyle to na allegro dostanie sie NÓWKĘ i to markową! A ta jest używana, nieznanej firmy. Naprawdę za dużo za nią żądasz, sama zobaczysz.

Gość SMOCZYCA99
ta jasne nie jest uzywany kupilam za 150 mam sprzedac za grosze? gdzie nie spojrze kurtki nie schodzą ponizej 200 zl a na doadtek to cienkie badziewie

Gość 55555555534
Czyli gdzie? Ja sprzedaję używaną odzież na Allegro i takie kurtki schodzą za ok. 30-40 zł. Oszalałaś z tą ceną, naprawdę.

Gość SMOCZYCA99
ile razy mam powtarzać ze nie jest uzywana?????????? na allegro idą kurtki z powodzeniem za wiecej niz 100 zł i nie żądam ale naprawde potrzebuje tych pieniedzy ..

Gość powiem wam w tajemnicy...
110 za ta szmate?? o hahahahahah:D:D:D:D

Gość smaczna smerfetka
Wejdź sobie na płaszcze na allegro, tam jest ok. 330 stron, na każdej stronie po 50 aukcji. Ludzie sprzedają płaszcze od 1 zł. To jest pierwsza lepsza strona z płaszczami: http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=76077&p=183 jak coś to schodzą te markowe, jak ktoś wyżej pisał. Bardziej będzie Ci się opłacało zatrzymać sobie tę kurtkę, bo sprzedasz ją za grosze.

Gość smaczna smerfetka
Czy ona jest chociaż jakiejś znanej marki?

Gość kafeteryjnalafirynda69
do powiem wam w tajemnicy -> u Ciebie na wsi pewnie kurtki kosztują 30 zł ale w miescie tak jak pisala autorka za porządna ciepła kurtke mniej niz 150/200 nie dasz

Gość kafeteryjnalafirynda69
smerfetka ja tam widze plaszcze od 50... na licytacji pozatym to jakieś cienkie gówna...

Gość smaczna smerfetka
Poza tym kurtka wygląda na cieniutką, taką na jesień. Fatalne zdjęcia zrobiłaś... Ale sądzę że nawet gdyby zdjęcia były profesjonalne, to za tyle jej nie sprzedasz. Pewnie za tydzień obniżysz cenę na 90 zł, po kolejnym tygodniu na 70 zł, po paru tygodniach 40 zł... może wtedy się sprzeda. Sama zobaczysz że tak będzie.

Gość powiem wam w tajemnicy...
no w miescie suko to w takiej szmacie jak ta kurtka mozna co najwyzej isc smieci wypierdolic:D:D:D:D:D:D

Gość kolor...
ma kolor psiego gowna beznadziejna

Gość SMOCZYCA99
Jestescie tępe pissdy i sie nie znacie

Gość ja tez mialam to
nawet za darmo nie wzielabym:D:D

Gość losananan
no i nie modna . nie nadaje się do niczego.

Gość cxvxcvxc
Już tak nie przesadzajcie. Ładna jest, ale na zimę bym jej nie założyła, wygląda na zimną, cienką. I na pewno nie kupiłabym jej za taka sumę, max.20- 30 zł. Autorko chyba nawet nie masz pojęcia, jakie kurty mozna za tę samą cene kupić na allegro. Już naprawdę wypasione, puchowe długie płaszcze.

Nie obrażajcie autorki! Jak czytałam te wyzwiska prawie ie popłakałam! Kurtka jest bardzo ładna, bym kupiła, ale mój mąż ma już kurtkę zimową na ten sezon. Jednak żyzę powodzenia 🌼

Gość 25252
autorko, dlaczego masz tą kurtkę wystawioną 2 razy?

Gość ggggggggggewr
Nic się nie przejmuj, kurtka jest bardzo łądna, życzę Ci powodzenia, chociaż też szczerze - uważam że za tyle jej nie sprzedasz. PS : Tego jednego negatywa to możesz sobie u Allegro ocenzurować (chodzi mi o zwrot "głupi downie")

Gość dr Hauseee.....
nie dość że brzydka, to jeszcze cienka, do tego koloru kupy Nawet do dojenia krów się nie nadaje dla faceta bo krowa takiego ataku śmiechu by dostała że od razu dawałaby masło w kostkach