Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilalilalialialialailaa

Admin na portalu wizaz

Polecane posty

Ej zaglądacie czasem na wizaz? Ja mam tam konto, ale administrator jest kurwa tak walniety, że tylko odstrasza wszystkich. Nie można napisac nic co nie jest myśli, wali banami na prawo i lewo, poucza - normalnie zamordyzm i cenzura.

mialo być *wali bananami

Wszystkie wizażanki odstraszają ludzi imho :/. Zwłaszcza na subforum fitness jest pelno ekspertek z dupy ;/. A ze złośliwiec to kurwa to si3e zgadzam.

Gość buhahahahahahahahahahahahaha
tam to jest normalnie jakaś pojebana sekta, a zło to kawał chama, ale jakbyscie go na focie zobaczyły- to ja mu sie dziwie. Z taką facjatą można sie załamac. Na dokladke nawte studiów nie skonczył a podnieca sie władzą nad głupimi 12-latkami.

To i ja sie wypowiem. Mnie juz wkurwia ze tak powiem ten wizaz.!!!!!! one wszystkie tam mysla ze rozumy kurwa pozjadaly!! najbardziej przykro jest wtedy gdy zakladasz temat i moze 1 osoba ci odpisze!! jebane egoistki! studentki pierdolone co tu pierdola ą ę pizdę! A wieczorem kazda pale opierdala,a jakbys ja zapytal o takie rzeczy to nie no co ty ! jestes wulgarny/a! yhy jak huj! mam dosc! i jeszcze jedno! doprowadza mnie do szalu jak zakaldasz temat a tam na wstepie WYSZUKIWARKA!!! w y s z u k i w a r k a!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! A moze ja kurwa nie mam ochoty przeszukiwac setki stron!? mam jedno pytanie ale nie,nikt ci nie odpowie . PRawda jest jednak ze wizaz to kopalnia wiedzy.

Gość buhahahahahahahahahahahahaha
Ta te chamki maja pierdolca z wyszukiwarką, ale jeszcze gorzej jest na kwc- tam te suki powinny sie w SB zatrudnic, albo w prokuraturze- manie śledzenia IP, wszedzie widzą klony, nawet dochodzenia prowadzą czy czy 200 ml balsamu da sie zuzyc w miesiąc!

buhahahahahahahahahahahahahan SWIETA PRAWDA! ja jak kiedys sie wkurwilam to napsalam to co wlasnie tutaj ze w dupie mam ich wyszukiwarke,kilka osob mnie poparlo ale i za too dostalam ostrzerzenie!! KURWA tam jest tyle stron ze nie jestem w stanie przeszukac 100 stron na jedno moje pytanie! zagladam tam bo jest tam duzo tematow ciekawych dla dziewczyn,ale je wszytskie to bym chciala kurwa poznac w realu MÓZGI JEBANE

Gość rewqttyuign
Zgadzam się z wami ! tam tylko ciągle ktoś wrzeszczy i donosi : TROLL !!! KLON !!! BAN !!! i tak w kółko ,mają jakąś manie prześladowczą czy co ???

Gość wy sie mylicie ja mam racje
paulinax1 a nie pomyślałaś o tym, że lepiej wyszukać przez google i dopisać wizaż, to od razu ci się wyświetli odpowiednia strona odpowiedniego topiku?

No i nie mozna sie tam zalogowac, ciagle wyskakuje zle logowani.Po czym przesylaja mi nowe haslo .Po czym znow jest zle logowanie i tak w kolko.Odpucilem sobie ten portal!