Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym życiem

Zawsze obawiam się nadejścia weekendu. Nie poniedziałku.

Polecane posty

Gość co z tym życiem

Za każdym razem mówię sobie "nie, ten weekend spędzę inaczej" ale zawsze w końcu zostaję w domu. Czy ktoś tak jeszcze ma? Aha od razu napiszę, że nie jestem szarą myszką, małolatą, której nikt nie lubi.

Tak tutaj każdy jest milionerem i w przypływie kaprysu siedzi w piątek wieczorem na forum. A od jutra będziemy planować święta na Balearach.

Gość męska rzecz chyba na włochy
w warszawie hahahhahah

ja tu jestem bo po prostu mi się nic dzisiaj nie chce :D wczoraj spędziłam wieczór w barze, dzis odpoczynek :) Skoro jestes lubiana. masz znajomyc to dlaczego siedzisz w domu..?

nie mam paczki znajomych, z którymi zawsze wychodzę mam pojedyncze koleżanki, kolegów ale Oni mają swoje problemy, swoich znajomych i mieszkają 70 km ode mnie ;/

Ja też mam juz wiekszosc w parach a tak ogolnie to jednostki:) A jesli wyjsc z kolezanką ktora ma faceta to o matko - co ona by zrobila byleby jej pozwolil :D i zazwyczaj nigdzie nie idziemy:o Ja tez mam faceta i co z tego?:o na impreze z kolezankami poszłabym zawsze:D Też nie mam paczki:) mój brat ma taką, w sumie to ja też z nimi zawsze razem.. ale to są tylko faceci.. i mój dostałby bialej gorączk gdybym gdzieś się z nimi często szlajała:) Ale co do tej paczki to mimo ze ich jest z 10, to przyjaźń jest wielka..

heh nie ma to jak mieć brata ;) kiedyś było tak, ze byłam w kilku takich "paczkach" już nie wiedziałam z kim się spotykać :P faceta mam ale w odleglym mieście

mam dwóch starszych brac :classic_cool: ale i tak z jednym sie nienawidze, a za drugim to bym w ogień wskoczyła:) Ja też miałam wiele takich paczek, które z wiekiem znikały..

Gość ja mieszkam w cudownym
miejscu praaawie na plazy i co z tego tez wekend w domu ,kapcie ,telewizor,kafe :O

"Bumbumshoko Ja bym sobie tam chciała jutro w domu poleniuchować, ale nie trzeba o 4 wstać" jak nie trzeba to po co wstajesz? :O

no ale piesz: "nie trzeba o 4 wstać" to skoro nie trzeba to po cholerę wstajesz tym bardziej jeśli nei lubisz? :O

O kurde, myślałam, że jesteście bardziej załapujący... po nie miał być przecinek. Ja bym sobie tam chciała jutro w domu poleniuchować, ale nie, trzeba o 4 wstać pojemajesz?

wiesz, ja pojelam od razu, natomiast interpunkcja sie klania 🖐️

O jej :o I bez przecinka większość rozumie to zdanie, a nie wycina 4 słowa z kontekstu i udaje mądrego :/

bumbumshoko chyba nie zajarzyłaś. własnie to jest idealny przykład na to, jak kropka badz przecinek potrafia calkowice zmienic sens. wez to pod uwage przy nastepnym poscie.

a poza tym skoro wstajesz o 4, to czas isc spac, nie sądzisz?

No właśnie idę 🖐️ I wiem, że interpunkacja zmienia czasem sens całego zdania, z tym, że pośpiech robi swoje.