Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam nie do poznania

sex z szefem

Polecane posty

Gość Sanetta
brać co jest? Oj raczej nie..:/ Wiadomo, że ideału nigdy nie znajdziesz. Ale tu sie rodzi kolejne pytanie, czy W OGÓLE trzeba z kimś być? Są ludzie, którzy czują siędobrze sami ze sobą.

Sanetto pewnie masz rację i nie trzeba z nikim być na siłę. Chodzi o tylko o to, że czasem chce się z kimś być ;) Tak po prostu. Trochę zboczyłam z wątku, bo miało być o seksie a nie o uczuciach ;) W każdym razie dzięki za chwilę przemyśleń, chyba jednak się nie zdecyduję bo macie rację - nie warto.

Gość domowniczka dziczka
Brać co się trafia? Wcześniej należy sobie postawić pytanie "wolę być starą panną czy rozwiedzioną?" ... Osobiście nie dałam rady być z kimś za kim nie szalałam, nie było mowy o "miłosc przyjdzie z czasem"... To poprosu brak czasu, tak naprawdę jak nie pozna się faceta w szkole, na studiach potem jest ciężko a koło 30 niestety ale już więkzość jest zajętych i zostają albo tacy którzy niekoniecznie chcę, nieudacznicy albo rozwodnicy... Ehh moja siostra ma ten problem.. najgorsze że jej bardzo przeszkadza bycie samą

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
kurde mówimy o seksie z szefem, halo ziemia!!! to się nie może udac bo: 1) nawet nie wiesz jak szybko takie informacje rozchodzą się w pracy, a to niestety znaczy, że jesteś spalona u współpracowników. nie ma wtedy obiektywnej oceny. zazwyczaj reszta uważa wtedy że na pewno nic nie musisz robic w pracy bo nadrobisz w nocy. 2) ocena szefa wobec ciebie nigdy nie będzie obiektywna 3) może Cie wypieprzyc jak sie nie sprawdzisz seks w pracy jeszcze ujdzie jeżeli to są działy równoległe i nie ma relacji pracownik-przełożony.

Gość margo25
rany to twoje zycie idz na calosc

halo tu ziemia - zrozumiałam. Dlatego zresztą pytałam :)

no właśnie, to jej zycie więc nie podjudzaj żeby je sobie spieprzyła

było - minęło - nie ma tematu. Będę sobie w pracy jakby nigdy nic. Trudno się mówi - może kogoś spotkam w spożywczym ;)

u mnie w pracy jest taki układ. pracownica-przełożony. na początku się ukrywali, ale wyszło bardzo szybko:D a najzabawniejsze było jak każdy doskonale wiedział bo ktoś ich widział na wakacjach, a oficjalnie pokazywali jakieś spreparowane dowody że oddzielnie niby:D żałosne to było niestety.