Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Sama w Sylwestra. Jak pies. Nie mam pryzjaciol, swojej paczki

Polecane posty

Na Sylwestra bede sama jak pies siedzala. Moi znajomi maja jakies plany ida gdzies a ja co..? Mam 2 dobre koleznaki, jedna zostaje w domu a druga jedzie nad morze na sylwestra. Mojego chloapka nie bedzie bo bedzie akurat wtedy na morzu a ja? Nie mam swojej paczki takiej, z ktora moge wyjsc na imprezy, spedzic sylwestra , po prostu nie mam. Czuje sie strasznie :( Co sobie pomysli moj chlopak? Ze nigdzie nie ide bo nie mam przyjaciol, ze ma dziewczyne ktorej nikt nigdzie nie zaprasza, nie ma towarzyskiej dziewczyny ktora ma wiele kolezanek bliskich.. ehh :(

Gość możemy się umówić
spędzimy go we dwoje ;)

Gość nerwusgertg
a po co twój chłopak jedzie nad morzem ?

Gość nerwusgertg
aha sorry źle przeczytałem jest marynarzem

Gość jooker
facet pewnie zawita do portu na "jedną" :)

Gość BOGACZYLIO
a zabrac Ciebie nie moze nad te morze?

Gość nerwusgertg
masz taką sytuacje jak ja i to juz od pięciu lat spedzam sam. takie jest życie po-pier-dolene. kazdy ma ze mnie w dupie

oj ja od lat spedzam sylwka w samotnosci i co mam poradzic jak wszyscy beda sie bawic ja bede siedzial w domu z psami

Nie moze mnie zabrac niestety. Ale jak ktos cos chce to pisze a jelsi chodzi o sylwestra to nie zaprosi nikt.. masakra.

Gość nerwusgertg
blueska21 a gdzie mieszkasz ?? ja mieszkam na pomorzu i mam 95 km do morza przez koszalin

No wlasnie, a ja z zazdroscia patrze na ludzi ktorzy maja swoja paczke oddana, ze razem cos organizuja, razem sie nudza, bawia, nawet jesli nie maja wolnego mieszkania biora szampana i ida na sylwester miejski i swietnie sie bawia. Ehh

nerwusgertg Ja jestem ze Szczecina. Hmm od 5lat, a dlaczego? Nie masz chocby jednej osoby jakiegos kolegi z ktorym mozecie isc na sylwester do miasta?

Ja całe życie spędzam go sama w czterech ścianach i jakoś żyje! To tylko głu** dzień. Ot co! :D