ZanRob 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Hej, od jakis paru dni jestem non-stop zmeczona. Moj dzien wyglada tak pobudka o 8.00 rano szkola 9.15 koncze o 16.00 na 17.00 do pracy koncze o 21.00 i wtedy do domku a o 23.00 ide spac. i tak caly czas bylo. Praca dwa razy w tygodni weekendy wolne a szkola od Pon-Pia. Dwa tygodnie temu bylismy na imprezie ja moj chlopak kolezanka i jej chlopak ale cala impreze mnie strasznie bolal brzuch do samego rana nic nie bylam wstanie zjesc a zaczol mnie bolec po wypiciu jednego kieliszka wiedz cala noc bylam trzezwa. Po jakis dwuch trzech dniach zaczelam sie robic zmeczona ale to non-stop studia teraz zamkneli przez snieg wiedz popoludnia mam wolne ale co z tego jak ja usypiam nnp. wstane o 8.00 a o 10.00-11.00 juz usypiam i spie tak do 15.00 a wstaje tylko dlatego bo mama mnie budzi ze tak nie mozna tak mam od paru dni jest wieczur a ja znowu spie juz o 22.00 bez zadnych problemow z usnieciem. Czuje tez mdłości ale wiem czy to juz z wrazenia i tego ze kazdy mi gada ze jestem jakas dziwna nerwowa i nie przytomna. Biore tebletki antykoncepcyjne wiedz ciaza odpada mowie odrazu jakies inne propozycjie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodziutka24 0 Napisano Grudzień 11, 2010 Tak być może anemia,radzę zrobić morfologię i poziom hemoglobiny.To nic strasznego,ale jak ja miałam anemię to też bez przerwy bym spała i spała...spróbuj lepiej się odżywiać(buraczki.żółtko jajek,pietruszka)no i lekarz po badaniu przepisze Ci suplementy diety,witaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodziutka24 0 Napisano Grudzień 11, 2010 Tak być może anemia,radzę zrobić morfologię i poziom hemoglobiny.To nic strasznego,ale jak ja miałam anemię to też bez przerwy bym spała i spała...spróbuj lepiej się odżywiać(buraczki.żółtko jajek,pietruszka)no i lekarz po badaniu przepisze Ci suplementy diety,witaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po...lone to wszystko Napisano Grudzień 11, 2010 Za mało seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach