Gość zelki Napisano Grudzień 10, 2010 Byłem na weselu. Tańczyłem z dziewczyną - wiem jak ma na imię, gdzie mieszka, gdzie chodzi do szkoły i że lubi tańczyć jakieś tam hip hop itd... Na weselu z Nią nie rozmawiałem, na koniec podszedłem i poprosiłem o nr telefonu. Podała i już na drugi dzień ze sobą pisaliśmy... Pisałem z nią trochę o niej i ze mi się podoba... Ona też tam wysyłała mi buziaczki i takie pierdoły. Że mieszkamy niedaleko zaproponowałem jej spacer i się zgodziła lecz później zmieniła zdanie. Gdy chciałem iść na spacer kiedy indziej zawsze coś wymyślała i tak to jakoś przestaliśmy pisać... Po 2 tyg. odezwała się "co tam?" coś tam odpisałem i znów przerwa tydz. teraz ja do niej zacząłem pisać że mi się podoba a ona też w sumie buziaczki itd... Jest zima... spaceru na bank nie zaproponuje... ona ma 15 lat ja 18... Nie wiem kompletnie co mam robić o czym z nią pisać a bardzo mi na niej zależy... mam wrażenie nieraz że jak coś do niej piszę to się kompromituję... nie wiem jakie tematy poruszać itd... nie będę kurde o szkole gadał :/ nieraz ona zacznie co u mnie... ja coś napisze i to głupie aha lub no... musze wymysleć jakiś ciekawy temat... doradźcie mi wogule co mam robic czy sobie dać spokój czy nie :( podoba mi się ta dziewczyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach