Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmqqq

Seks przy dzieciach?!?!

Polecane posty

Gość mmmqqq

Poznałem na czacie pewną kobietę. Ja mam 24 lata, ona o 10 więcej. Dogadaliśmy się co do niezobowiązujących spotkań, do tego u niej w domu. Ale dowiedziałem się, że ma 4 dzieci, tzn. ostrzegła mnie i zapytała czy nie przeszkadza. Na początku niby nie, bo po figurze nawet nie da się poznać, bo jest szczupłą kobietą z fajną figurą. Najstarszy syn ma 14 lat, jeszcze jeden ma naście lat i dwóch ma poniżej 5 lat. I ona z tymi dwoma najmłodszymi śpi w jednym pokoju, bo mieszkają w mieszkaniu 2-pokojowym. I w tej sytuacji nie wiem co robić... mało, że głupio mi trochę przychodzić wieczorem, żeby jeszcze te nastolatki wypatrywały kto przyszedł rżnąć ich matkę. No a co najlepsze - jak można to robić w tym samym pokoju gdzie śpi dwójka małych dzieci. Powiedźcie co robić w tej sytuacji, bo mam straszne wątpliwości.

Gość oj biada biada
co robic? piate dorobic :D

Gość całkowicie czarny kot
Może je pośle do dziadków na TĘ noc?

:D dobre uważaj, żeby po tych spotkaniach nie nabyła następnej pociechy o ile to nie prowo to sprawa jest prosta maluchy zostają pod opieką starszych a wy marsz do hotelu

Gość mmmqqq
Nie prowo, chociaż wiem jak to głupio brzmi :D O hotelu raczej nie ma mowy, bo gdyby było fajnie to co, każde spotkanie w hotelu? Jestem trochę zaniepokojony, że kobieta nie wstydzi się zapraszać obcego faceta do domu i pieprzyć się w zasadzie w ich obecności. Dwóch z nich jest już na tyle świadomych, że wiedzą o co chodzi przecież. Zrezygnowałbym, ale niezła jest i szkoda mi trochę...

Ja sobie nie wyobrażam.. jestem pewna, ze takich wujków to jej dzieci widziały często.. nie chce mi się wierzyc, że jesteś pierwszy .. ona pewnie robi to notorycznie, to juz jest patologia.. niestety - inaczej tego ując się nie da.. masz robic to przy dzieciach w jednym pokoju z nimi. Pokaż trochę człowiieku klasy, choc wątpie że ją masz skoro decydujesz się na takie spotkania.

Gość mmmqqq
A czy napisałem, że się zdecydowałem? Szkoda mi rezygnować, ale pewnie będę musiał, to jest bez sensu.

Tak to jest bez sensu.. znajdziesz lepszą i młodszą, a skoro to bez zobowiązan to nie ma między wami jeszcze nic więc nie będziesz długo po niej płakal.. choc dla mnie i tak takie spotkania to jedna wielka porażka, ale tam w domu to patologia.. założmy, że bedziesz musiał się minąc z jednym ze starszych.. jak mu spojrzysz w oczy, choc niby to dziecko jeszcze??

Gość mmmqqq
No właśnie, więc dlatego tego nie zrobię. Dziwna z niej matka.

Gość walduś cyc
Rżnij po same jaja, dzieci niech siedzą w drugim pokoju i oglądają telewizje. Tylko uważaj aby piątego nie zrobic xD

Gość mmmqqq
No... ja myślałem, że dzieci jeśli już to w swoim pokoju, a tu się okazuje, że śpi z dwoma najmłodszymi. Do tego nie pracuje i tylko z zasiłków się utrzymuje (?). Ale z wyglądu na jakąś patologiczną szczególnie nie wygląda.

Gość mmmqqq
Skoro więc jest w domu cały czas to proponowałem jakieś krótkie spotkanie w dzień, kiedy dzieci w szkole, a w domu jest tylko z jednym, ale stwierdziła, że w dzień nie, bo tego małego (3 lata) samego nie zostawi w drugim pokoju.

Gość pomaranczarnia-ja
to chore jakieś? ciężko mi uwierzyć w to co piszesz..ale... nie może ona przyjść do Ciebie, a dziecioki zostawić z kimś?? skoro tak Ci zależy na tym seksie:P

Gość mmmqqq
Ja niestety też nie mam warunków. Jeśli nie da się zrobić inaczej to się nie spotkam. Wolałbym przyjść na godzinę, dwie w trakcie dnia kiedy większość dzieci jest w szkole. Jeśli nie da rady to trudno.

zapytaj moze jej były zabiera je do siebie...zazwyczaj po rozwodzie czy rozstaniu ,jesli są dzieci ze zwiazku,opieka jest podzielona,w te dni mama a w inne tata...seks przy dzieciach :O dżizasss prosze Cie :O:O:O:O zabierz ją gdzies,do siebie,hotelu albo zapytaj kiedy jest sama :O

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
hehe a ja myślę, że ta 4 dzieci to jednego ojca nie ma :D daj spokój, jeszcze cie na kase bedzie naciągac skoro nie pracuje nigdzie. znajdź sobie inną dziewczyne. takich jak ona tylko bez zobowiązań jest na pęczki.

Gość mmmqqq
Nigdy nie jest sama. Ma czwórkę dzieci, więc jak? Najwyżej w trakcie dnia przed południem jest z jednym małym dzieckiem.

Gość mmmqqq
Na pęczki? No nie wiem... :P Myślisz, że dałbym się na kasę naciągnąć? Nie jestem naiwny.