Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peti-87

do dziewczyn na kierowniczych stanowiskach

Polecane posty

Gość peti-87
Ja swojego pracodawcę najchętniej bym udusiła. Jestem ważną, wykształconą KIEROWNICZKĄ. I należy mi się szacunek, nieprawdaż?

Gość peti-87
to podszyw. A poza tym jestem facetem.

Gość peti-87
Mój pracodawca myśli, że jest niewiadomo kim. A ja jestem kierowniczką w Lidlu! Wykonuję odpowiedzialną pracę. Nie wspomnę już o pracownikach - niewykształcony motłoch z kasy. Podłożyłabym im pinezki he he :)

Gość peti-87
Dla wyjaśnienia dodam, że jestem facetem, ale żeby zostać kierownikiem Lidla zmieniłem płeć. Noszę teraz spódniczki z napisem LIDL. TU KUPUJĄ MOJIZNAJOMI. Chyba warto zmienić płeć, by zostać kierowniczką Lidla?

Gość szeryf hehe
ja tam nie bije swoich pracownic ale prawie wszystkie juz wyruchałem hehehe. lubie suki upokarzac, spuszc sie im na ryja na włosy, ruchac w dupe wiedzac ze tego nie lubia (czesto płacza i przez łzy mowia mocniej ) ale sa uległe wiecie awans... premia.

Gość szeryf he he
Fajnie jest spuszczać się pracownicy na gębę. Mojej matce wszyscy z pracy spuszczają się na twarz i już się przyzwyczaiła, a nawet polubiła to, więc jak też chciałbym tak robić. Niestety nie przyjeli mnie do żadnej pracy, więc odśnieżam auta sąsiadom, a tam nie ma komu się spuszczać na twarz :(

Gość peti-87
To może matce się spuść na gębę, jak ona to lubi, a nie masz komu. Ewentualnie możesz się spuszczać na auta sąsiadów, a potem to zlizywać.

Gość SZERYF G
HEHE moze ostatnio ruchalenm twoja matke albo zone... z jakiego miasta jestes

Gość szeryf hehe
Na pewno ruchałem twoją matkę albo żonę. Zruchałem już swoją matkę, i matkę mojego ojca. Więc mam doświadczenie.