Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do u nas na uczelni

BABY Z WIOSEK NA STUDIACH W DUŻYM MIEŚCIE

Polecane posty

Gość do u nas na uczelni

Są straszne, nadambitne - zapytasz takiej co było na zajęciach powie,że nie wie po czym okazuje się ,że ma nadprogramowo notatek, nie wiedzą co to solidarność studentcka, puszczają się jak tylko mogą, są takie co specjalnie zachodzą w ciąże by się osiedlic na stałe w dużym mieście !!!

Gość połowa mojej grupy to
właśnie dziewczyny z mniejszych miejscowości i rzeczywiście sa takie zawistne,że nawet notatek nie pożycza !

Gość mysle ze je duzo kosztowaly
taka zmina miejca, studia i chca to wykorzytac na maka, nie maja czasu i ochoty na luz

Gość mysle ze je duzo kosztowaly
( jakoś mi nie wystukuje liter, sorry)

Gość brebr
a baby z miasta zamiast chodzić na wykłady i robić notatki - imprezują, ćpają, dają dupy a potem spisywać od zdyscyplinowanych studentek chcą

Gość ZNAM TO ZNAM TO
mój brat poznał taką studentke, była na drugim roku mieszkała w akademiku,robił jej prezenty,bez sensu pokazywał,ze ma pieniadze no i rachh ciachh i zaszła bardzo szybko w ciąże, nie musiała płacic już za akademik, wyegzekwowali na rodzicach mieszkanie...

Gość brebr
no....to by było na tyle jestem z małego miasta, studiowałam w dużym ale jedno wiem - student powinien wykazać się minimum kultury. a wy jej nie macie potem kończą studia tacy jak wy...... tytuł magistra mocno się zdewaulował

Gość do u nas na uczelni
Później się wybijają te baby z wiosek, a my, baby z miasta zostajemy bez pracy, bo te kujonowate wieśniary mają najlepsze oceny i liżą się wszystkim. Złapią bogatego chłopa na dziecko, znajdą dobrą pracę i sobie żyją jak królowe, a my, porządnwe baby z miasta musimy na tym cierpieć :/ Poszły won na swoją wioskę krowy doić :/

Gość ZNAM TO ZNAM TO
tak szybko jak zaszła i wzieli ślub tak szybko zaczeła się puszczać z innymi bogatymi

Gość po...lone to wszystko
Jest taki stary dowcip: Pyta się student profesora: - Czy jak zdobędę dyplom to będę mógł się zaliczać do inteligencji? Profesor odpowiada: - Jeden nie wystarczy, trzeba zgromadzić trzy dyplomy! Po kilku latach ten sam były już student spotyka swojego profesora i z dumą oświadcza: - Stałem się właśnie Inteligentem, bo oprócz dyplomu na Alma Mater, ma dyplom ukończenia Yale, i Harwardu !!! Profesor mu odpowiada: - Niestety NIE, Pan nie zrozumiał. Nalezy zgromadzić trzy dyplomy aby móc się zaliczać do Inteligencji, to fakt, ale to mają być dyplomy - Pan, pana ojca i pana dziadka.

ludzie są różni :/ ja znam taką ..kumplowałyśmy się sporo. ale jej potem odbiło jak wyjechała na studia do wawy na UW. zadziera nosa ,ciągle gada,że wawa to naaj miejsce (zachowuje się jakby to był nowy jork). facetów zmienia , jak rękawiczki , a jak jest słaby w łóżku to rzuca . chyba nie wie co to miłość. i ciągle się podnieca jaka to obyta w WAWie

Gość po...lone to wszystko
a może to nie dowcip,...tylko prawda życiowa...

Gość AUTORKA TOPIKU-PODSZYWOM THX
Tak te z mniejszch miejscowosci sa najgorsze , nie musza byc z wiosek ! bo te ze wsi fakt faktem jeszcze moga byc sympatyczne

te "dojeżdżające" są pózniej bardziej "miastowe" od tych z miast :D

po...lone to wszystko - haha super kawał :)

Ale mimo wszystko powinny siedzieć w tych swoich wioskach i na polu robić, nie uważacie? Tak żyli ich rodzicer, dziadkowie, a one się do miasta rwą i najlepszych chłopów nam zabierają, bo łapią na dziecko. Pogonić je :P

Gość do Kraft_durch_Freude
ale dziwke znasz

Gość dgfsdfgasdgad vaertbhq34
żal wam dupę ściska bo są ładniejsze i przez to maja lepszych facetów i mądrzejsze- lepsze oceny:D i to was tak wkurwia:D:D:D piszcie dalej pogrążajcie same siebie:D

Jaka zazdrość? Nigdy w życiu nie chciałabym urodzić się na wiosce i mieć rodziców wieśniaków i zawsze być traktowana gorzej przez rodzinę mężą, jako "ta wieśniara" :(

2 ostatnie wpisy to głupi podszyw ! ale sie poniekąd zgadzam

Gość cnsdoivhdohivoihd
Ło matko jaki zaścianek, Wasze wpisy wieeelkich miastowych świadczą same o sobie :))

Zaścianek to jest na wioskach. Cieszę się z tego, że mieszkam w mieście, mam wykształconych, mądrych rodzziców i nie muszę o wszystko walczyć, tak jak te wieśniary - walczą o najlepsze oceny, o najlepszą pracę i o najlepszego faceta. Po trupach do celu. A później trzymają się kurczowo tego wszystkiego, żeby tylko nei wrócić na wiochę na pole .

Gość cnsdoivhdohivoihd
Śmieszne jest to co piszecie :) Jakby miejsce urodzenia świadczyło o człowieku, żałosne

Gość sdhegf
do tego nie gola cipek.

No niestety, ale w 95-% przypadków świadczy :( Porównajcie sobie dziewczynę z miasta, ze zwyczajnej porzadnej rodziny, a dziewuchę z wiochy, która przez całe życie słyszała pełne zawiści pomruki, jak żyją inni, gdzie by tu kable na miedź zapierdolić, gdzie jajka sprzedać itp. To są dwa inne światy. Wieśniara dorwie się do miasta to idzie po trupach do celu i nie patrzy na nikogo.

Gość ale melina sie zrobila
AUTORKA TOPIKU-PODSZYWOM THX --> popieram!!!!!!!!!!!! studiuje na humanistycznym kierunkuu (moj blad zyciowy :( ) teraz po licencjacie ide na cos scislego by miec prace i powiem Ci, ze te wiesniary to nadambitne. Owszem dobrze sie ucza ale jak maja sie same z siebie wypowiedziec to tragedia. Sa mniej zadbane bo przeciez ich wiesniacy rodzice nie maja kasy by im dac. Ciagle ladniejszym dziewczynom ublizaja. Sa zalosne. NIECH WRACAJA DO SWOICH WSI KROWY DOIC! I TAK SKONCZA W SKLEPIE!

Wieśniara dorwie się do miasta to idzie po trupach do celu i nie patrzy na nikogo. --> RACJA! ZAWISTNE, WREDNE SUKI! TAKICH MAM NA ROKU 90 %. NIE ZNOSZE ICH.

Ja uważam, ze inteligencje sie dziedziczy. A po kim one maja dzidziczyc po matce sklepowej czy listonoszu? moze i to uczciwi ludzie byli ale prosci! Moi rodzice wyksztalceni, dziadkowie tez. Z dziada pradzida wszytscy wyzsze wyksztalcenie a taka wiesniara bo sie obnizyly progi na uczelnie sie dostanie i sie za bostwo uwaza! Bo jedyna z rodziny na studia wyjechala! wszyskiego zazdroszcza, sa wredne! niech tylko jakas ladniej wyglada to zaraz,ze glupia itd. Kabluja nawet profesorom! ich rozrywki to chlanie po domach tanie wina i sluchanie niekomercyjnej jak to okreslaja muzyki. Strugaja madrych a słoma z butów wystaje.