Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do u nas na uczelni

BABY Z WIOSEK NA STUDIACH W DUŻYM MIEŚCIE

Polecane posty

Gość AUTORKA TOPIKU-PODSZYWOM THX
"ale się melina zrobiła" - Tak, wieśniary sa samolubne, niedomyte, cały czas węszą, komu by się podlizać, żeby im to na lepsze wyszło, a jak gdzieś się już za coś dorwą to koniec, zdepczą wszystkich dla swojego celu. I zapomnij, że Ci taka notatki pożyczy, prędzej by je w swpich majtasach wioskowych schowała.

Gość cnsdoivhdohivoihd
Myślicie, że każdy z mniejszego miasta jest biedny i kradnie miedziane rury, o fuck! Jakie klapki na oczach :)) Oj jestescie naprawde proste dziewuchy, smiech! buahahaha

Gość ale melina sie zrobila
No racja! Nie pozycze to maja ciezka praca :P i smiesza mnie z kserem. Ide na ksero i kseruje ksiazke by w domu miec na spokojnie poczytac a one, ze tu cytuje : "Szpanuje, ze ma kase na ksero". Bo oni nie stac ich po bibliotekach siedza bo nie moga jednej ksiazki stustronowej skserowac. Co za ludzie! I

Gość Ja uważam że wieś
powinna siedzieć na wsi.

Do tej na "C", co nawet nicka nie potrafi sobnie wymyślić. Taka jest smutna rzeczywistość. Dziewuchy z wioch opalają kable razem ze swoimi starymi pod koniec miesiąca, bo do wypłaty jeszcze 2 tygodnie, a już została przepita, a na jagodach w zimie dorob ić nie mogą :P:)

Gość A tak w ogóle
Strasznie uogólniacie, dziewczyna z miasta też może być biedna, wredna i iść po trupach do celu a dziewczyna z małej wioski może być sympatyczna i pomocna. Chociaż jak studiowałam w łodzi i miałyśmy kilka dziewczyn dojeżdżających z Brzezin, takie paniusie, że ho ho, obgadywały wszystkich a jak się je o coś zapytało to one oczywiście o niczym nie wiedzą, kiedyś moja koleżanka podeszła do nich a one w pół sekundy zasłoniły rękami książki, które czytały żeby czasem ktoś nie zobaczył co wyszperały w bibliotece! :D Później tych kilka dziewczyn zaczęło obgadywać jedną z nich na maksa, najlepsze jest to, że ta martyna się nie zorientowała jakie ma "przyjaciółeczki" a wszyscy wokół wiedzieli jakie to pindy. Pozdrawiam polonistykę na UŁ :)

nie mowie,ze kazdy . Mysle tak jak AUTORKA TOPIKU-PODSZYWOM THX ze takich jest 95 % ludzi ze wsi. Owszem sa wyjatki ale wiekszosc to dno. I racja z tym niedomyciem. Mamusia w sklepie najlepiej to niedymyci chodza. Zamiast zapachu perfum czesto czuje od nich zgniliznę bo nie stac ich na czesto pranie i suszenie cichów to w kąt i na drugi dzień znó ten sam swterek. Gadają też głupoty, ze ubieraja sie w ciuchbudach "bo tam tez mozna znalezc ladne rzeczy" a nie w H%Mie, MaxMarze, Zarze, Pumie bo "dla nich nie liczy sie metka". GOWNO PRAWDA. Owszem mozna zlaezc tam perełki ale nie kolekcjonowac wszytskich ciuchów. To usparwiedliwienie swojej biedoty.

Gość cnsdoivhdohivoihd
BUahaha :)) a H&M to taka metka ? hehe Ja akurat nie jestem z malego miasta, raczej takiego sredniego i widzialam tyle swiata, jadalam w takich reastauracjach i mieszkalam w takich hotelach, ze moje kolezanki 'warszawianki' moga tylko pomarzyc.

Gość ze mna
a ja bym sie nie zgodzil z teza ze wiesniaczki sa takie wredne bo jak bylem na studiach to one zawsze zaopatrywaly nas w swiezy nabial,owoce ,warzywa i inne plody umeczonej wiejskiej ziem,to one zawsze wnosiły swieży powiew zdrowego wiejskiego powietrza,w porze letniej mozna bylo skorzystac ze wspaniale schlodzonej gnojowki ktora jak nic na swiecie gasila pragnienie.w okresie wakacyjnym zapraszaly nas na zniwa gdzie niejeden krzepki studencina miejski wysiadal przy czerstwej wiejskiej dziewczynie,a jak to na wakacjach zadrzaly sie tez erotyczne przygody i tak naprawde nikt nie przezyl prawdziwego orgazmu kto nie byl scisniety rozpalonymi udami wiesniaczki.

Mysle, ze to jest kwesta swiatopogladu rodziny. Jak sie ma ojca rolnika (nie ublizajac bo jest tez wiele prostych uczciwych rodzin nie chce nikogo kto akurat z takiej rodziny jest urazic) a mame w sklepie to co moze im wiecej przekazac rodzina? Przeciez nie zapisza ich na zadne zajecia dodatkowe bo we wsi nie ma takich osrodkow kulturalnych :P by dizecko moglo sie uczyc gimnastyki artystycznej czy gry na wiolonczeli. Raczej nie sluchaja w domu jezzu a przy obiedzie nie rozmawiaja o sytacji politycznej w kraju tylko jak tu wyzyz do 1. lub obgaduja Martę co mieszka obok. :P

"ale melina się zrobiła" Dokładnie - mówią tak, bo to wymówka na to, że nie mają kasy. One już dobrze patrzą po metkach - tyle, że w lumpach. Raz obejrzałam taką jedną dokładnie w przebieralni na wf-ie: -Dwie inne skarpetki (!) - precyzując: jedna czarna, druga ciemnozielona (podejrzewam, że były z dziurami lub pozszywane) -Tłuste włosy z odrostami w starej gumce do włosów, -Włosy pod pachami jakieś 2 cm, -Włosy na nogach małe, krótkie ciemne odrosty, -Stringi zżołkłe (kiedyś były białe), włosy wystające z majtek Jak wyszła, podeszłyśmy obejrzeć jej ciuchy, to normalnie śmierdziały POTEM! Były źle wyprane, chyba ręcznie. Ogólnie z ciuchów unosił się zapach jakiegoś zepsutego jedzenia.

cnsdoivhdohivoihd --> Tak dla osoby dwudziestoletniej co mama w polu z tata orze kupno sweterka za 100zl to misja na Marsa. Jak tu poprzedniczka moja wspomiała z biedy kradną kable :P (dobre) by przezyc do 1. to ich nie stac na nic poza tym co znajda po starszej siostrze lub kupia z wyprzedarzy w Realu. :P

Gość Facet Facet Facet
Ja nie mam nic do luddzi pochadzacych ze wsi itp. Pochodzenie mnie nie interesuje. Choc na studiuach rzadko mozna spotkac kogos z naprawde malej wsi. Predzej z malych miasteczek. Ale osobicie bardzo wkurwiaja mnie kujoni (sam jestem raczej leniwy) ale kujon zawsze przygotowany na cacy. Swieci na cwiczeniach, pala jebana:) Wiem ze to zazdrosc, ale nic nie poradze.

Gość ze mna
problem byl tylko z oralem bo jak chcialem polizac jej narzady plciowe to odprowadzala straszne gazy

do was wszystkich czyzby kogos zazdrosc zzerala, ze inni lepsi? --> Tak zazdroszczę moim koleżankom ze wsi, że jedzą tylko chleb z pasztetem oraz zuplki chińskie bo na nic innego ich nie stac. Tak zazdroszcze im, ze ja chodze do klubów by sie bawic a oni spedzaja czas na piwku w parkach. Tak zazdroszcze im, ze nie stac ich na czeste pranie stad won smrodu. Tak zazroszcze im, ze nie maja tu zapewnionego bytu i lapia sie faceta i zachodza w ciaze. Moje mieszkanie kupione przez WYKSZTALCONYCH PORZADNYCH rodzicow w porownianiu z ich wizja przyszlosci jest zenujace.

ludzie ze wsi , są bogatsi niż ci z miasta :D ale temat , zszedł trochę . mi np chodzi o takie laski , co wyrwą się ze swojej miejscowości do takiej WAwki i wielkie damy . nie każda, ale sa takie .nawet sporo.

Zazdroszcze im, ze ja dorabiam tylko by kupic sobie na przykłąd wymarzona płyte lub ksiazke w wekendy zaś oni po to by przezyc. Zazroszcze im tez tego, ze sa niezadbani. Tak jak wspominiala poprzedniczka kobiety z regoly sa nieogolone, brudne i maja tluste włoski. TAK ZAZROSZCZE LUDZIOM ZE WSI!

Gość zazdrość autorkę ogarnia
Tłuste włosy z odrostami w starej gumce do włosów, -Włosy pod pachami jakieś 2 cm, -Włosy na nogach małe, krótkie ciemne odrosty, -Stringi zżołkłe (kiedyś były białe), włosy wystające z majtek noo...i jeszcze pachniała frytkami......ale to była miastowa :)

Gość Zszokowana Waszymi wpisami...
Czytam, czytam i oczom nie wierzę! Skąd w Was tyle jadu? Jak można uogólniać i dzielić na tak prymitywne kategorie: człowiek ze wsi, człowiek z miasta? Ale cóż: "Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce..." i nic mnie już chyba nie powinno dziwić.

"ale melina się zrobiła" tak, to zapuszczone wieśniary, egoistki i chcą zdobywac świat. Powodzenia :)

Gość okjshaaa
Ja jestem z wiochy, studiuję w poznaniu i pracuję. No i zachowuję się normalnie. Nie ćpam, nie piję, nie daję dupy. Mam od kilku lat tego samego faceta, dobrze się uczę i nie widzę różnicy między dziewczynami ze wsi a dziewczynami z miasta. Nie te czasy

Gość okjshaaa
aha, melino może ciebie na wszystko stać bo mieszkasz u mamusi, mamusia ci gotuje, pierze, kupuje ciuchy a my do wszystkiego dochodzimy sami? możemy liczyć na pomoc rodziców ale na nich nie żerujemy do końca studiów

Gość to nie rób czekoladowych
kurwa jak to czytam to aż mi się coś dzieje:/ sama pochodzę ze wsi, z przeciętnego domu, i Mama pracuje i Ojciec i jakoś nigdy nam na nic nie brakowało. Nie chodziłam ani głodna ani brudna ani nic z tych rzeczy. I skończyłam studia wyższe i mieszkam na wszi i jest mi z tym bardzo dobrze. A panie miastowe tpo głupie pindy- przynajmniej te które tu siedzą.

Gość starą panną będziesz
coś mi się zdaje, że facet autorki topiku rzucił ją dla dziewczyny ze wsi....nie dziwię się

Gość kikidee
od czekoladowych też jestem z wioski miasteczkowe łajzy po prostu zazdroszczą nan urody geniuszu i pracowitośći miastowi chłopcy sie z nich nabijają nazywają ścierwami spuszczają na ryje bo to one są łatwe i puszczalskie nikt sie z nimi nie chce wiązać na stałe faceci mają z nich zwałe przemawia przez nich zazdrośc,uprzedzenia i kompleksy są brzydkie i nieporadne już jest pare takich postów tylko zakładają nowe i zmieniają pseudonimy bo po nich jade widać żę sie bardzo stresują i wkurzają łatwo je wypędzić z równowagi przynajmniej tu sie wyżyjaanonimowo bo w realu nawet słowa nie pisną tylko spierdalaja zaryczane zwała z nich i tyle piwnie są po podstawówkach i zazdroszczą że siedzą na dupie i są nikim a dziewczynom ze wsi się udaje.pają i dupy dają to sie nazywa sponsoring bo do innych rzeczy sie nie nadają dwie lewe ręce nikt ich kijem nie tyka są tempe głupie i bezmózgie,nadęte i małostkowe oceniają ludzi po wyglądzie są sflustrane bo są nikim nie ma o czym z pustakami gadać tylko ciuchy i puszczanie żal żal żal mi ich dopradwy

Gość kikidee
niech sie szmaty z miast wyżyją i spuszczą z krzyża to nie zdrowe dusić w sobie złe emocje i agresje hehehe jeszcze zaczną sie ciąć są śmierdzące i mają parszywe gęby

Gość wsiowa S.
Taaaa... bo wieś to gnój, błoto, brak dróg, konie zamiast samochodów, krowy, smród, wódka i ludzie pijący piwsko pod sklepem (jeśli takowy istnieje), no a o telewizorach, pralkach czy internecie to ludzie nawet nie słyszeli.. Ludzie ogarnijcie się! To jak uogólniacie i oceniacie ludzi ze wsi mówiąc, że wszyscy śmierdzą a panny chcą facetów na dziecko załapać to jedna z większych głupot jakie słyszałam! Może wybierzcie się w podróż na wieś ( " coooo ja na wieś? Moje szpileczki się w błoicie utopią, krowy będą mnie gonić, śmierdzieć będę przez cały tydzień!") i zobaczcie, że wasze poglądy to przeżytek. Aż nie chce mi się wierzyć, że istnieją jeszcze tak głupi ludzie... Pozdrawiam Baba ze wsi ( myjąca się, zadbana i ambitna. A notatki na studiach oczywiście, że pożyczam, ale obiboków wspierać nie będę! Nie chcę w przyszłości iść do prawnika, lekarza bądz księgowego którego wiedza kończy się na etapie podstawówki a resztę papierków zdobył tylko dzięki znajomościom, ściąganiu czy podlizywaniu się!)

Gość klakkiera
A ja pochodze z malego miasta i tak pracuje po to by przezyc rodzice mi nie pomagaja, ale nie jestem zarosnieta jestem czysta i zadbana. W wieku dwudziestu paru lat dorabiasz sobei na wymarzona plyte czy szminke- ale jestes dzielna :) Nie wyciagasz od mamusi! Ale rodzice maja dzielna i zaradna dziewczynke. Mas zlepiej ciesz sie ale nie masz sie czym chwalic! Bo znam ludzi z zamoznych domow ktorzy sami rezygnuja z pomocy rodzicow- bo im zwyczajnie wstyd brac od nich. Pozdrawiam