Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa w promocji

co mi jest???

Polecane posty

Gość dupa w promocji

jaka przyczyna może być tego, że nie trafia się własną dłonią we własne części ciała gdy się na nie nie patrzy?? od jakiegoś czasu parę razy mi się to zdarzyło. np nie trafię w swędzące miejsce na tułowiu tylko w łóżko na którym leżę.. olać to skoro zdarzyło się kilka razy??

Gość oczywista oczywistość2
do neurologa, zaburzenia neurologiczne, może coś z błędnikiem w zasadzie tak właśnie neurolog sprawdza odruchy zacznij od lekarza rodzinnego bo wg mnei to coś poważnego i nei należy tego bagatelizować

Gość dupa w promocji
tak ale u neurologa najprawdopodobniej we wszystko trafie.. bo jak teraz się skupię to z zamkniętymi oczami trafiam... to się zdarzyło pare razy ale przypadkiem, gdy nie myślałam o tym. teraz nawet wykonałam test i dośc szybko trafiałam w nos, czoło, policzki tylko w brodę dwa razy nie trafiłam. dwa razy na szesc

To może być bardzo poważne. Możesz mieć coś poprane z neuronami, ale w takim wypadku takie coś zdarzałoby się już od dziecinstwa. Stawiałabym na jakiegoś guza, uciskającego na dany ośrodek... Nie chcę jednak wróżyć, szczególnie tak pesymistycznie. Ruszaj do lekarza! Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze. ;)

Ale on Ci może po prostu tomografię mózgu zrobić, a nie test typu "dotknij noska". Wystarczy skierowanie.

Gość dupa w promocji
ehhh tylko, że lekarza rodzinnego mam w innym miescie (zeby to zalatwic potrzebowałabym całego dnia) a pracuję więc odpada. na prywatna wizytę szkoda mi kasy... zresztą dopóki to się nie powtórzy ileś tam razy to poczekam bo myślę, że może to ze zmęczenia lub poprostu zdarzyło się. ale dzięki za rady