Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj byłam na imprezie

Wczoraj byłam na imprezie i nikt do mnie nie podszedł

Polecane posty

Nikt trzeźwy ani nawet pijany... przegrałam życie

Wiesz o co chodzi :P Jestem chyba jakaś wybrakowana

Trzeba było samej spróbować a nie siedzieć i czekać na okazję ;p Swoją drogą, to ciekawe wyznaczniki sukcesu w życiu masz :D

Dlatego od dzisiaj nigdzie nie wychodzę, bo moja i tak już bardzo niska samoocena została nadszarpnięta. Po co mam się przejmować, lubię być w domu

No to siedź, kiś się w czterech ścianach, tylko nie marudź. Twoja decyzja - Twoja odpowiedzialność.

Tzytzków nigdy nie mam na wierzchu (nie tak 'po chamsku') :P

Dajżespokój, podchodzili do dziewczyn w zabudowanych bluzkach po szyję prawie :P Przegrałam życie po prostu :O

Nie, mam bardzo niską samoocenę

Gość A jestes wierząca?
??

Gość Ja mam problem
zazwyczaj taki,ze podoba mi sie facet ale on albo jest zajety,albo spojrzy i nic wiecej (bynajmniej mam na mysli dyskoteke,klub itp) Kolo kumpeli zawsze sie jacys kreca i pytalam jak ona to robi.Mowi,ze na facetow dziala jak sie na nich spojrzy i usmiechnie.Gdy poszlam na dyskoteke zrobilam tak i chodzil za mna prawie do konca imprezy.W koncu poprosil o n-r tel ale mu nie podalam bo nie byl zbytnio w moim typie.Zeby dal mi spokoj,powiedzialam ze sie hajtam.Wkurza mnie to bo naprawde jestem bardzo ladna i wyjatkowa dsziewczyna (zdaniem innych,nie swoje zeby nie bylo).Tak wiec czemu tak sie dzieje? Spotykalam sie z jednym przystojniakiem ale on nie chcial sie wiazac bo narazie chcial odetchnac od zwiazkow i skonczylo sie na tym,ze zadko mamy ze soba kontakt.Chyba,ze akurat jestesmy na tej samej imprezie.Ale ja juz nie chce nic zaczynac bo wiem,ze nic i tak z tego nie bedzie.Musial by powiedziec,ze jest gotowy na zwiazek i co najwazniejsze ze mna.

Mi też mówiono, że jestem ładna, ale już w to nie wierzę bo gdybym była to miałabym powodzenie

Gość Ja mam problem
Ja sobie tlumacze to tak,ze oni mysla ze taka ladna dziewczyna to pewnie kogos ma.I tak chyba jest bo czy na jakims portalu to tez pytaja co taka piekna kobieta tu robi...Oczywiscie w realu tez.Tylko czemu podchodza zazwyczaj tacy co nie sa w moim guscie albo tzw babiarze?Raczej nie wygladam na panienke na jedna noc ani sie tak nie zachowuje

Gość UBIO delikatet raritet GHAH
Znajdziesz jeszcze swojego amatora z czasem!

Gość kijemtego
bo chłopaki na imprezach czekają tylko na "łatwy towar" 🖐️ :D