Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyzwolona Esterra

Czemu polki sie tak kurwia?

Polecane posty

Gość poklikane poklikaneee
To samo można powiedzieć o Amerykankach czy Niemkach.Bez przesadyzmu ,nie każda Polka to kurwa:o

Gość magnezzziaaa
a ty jestes koorwa?

Dokładnie, generalizujesz. Albo przebywasz w tak nędznym towarzystwie. W moim towarzystwie nie ma kurwiących się kobiet, bo takimi gardzę. I ani ja ani moje przyjaciółki nawet przy kur.... nie stały a co dopiero się kurwią..... :)

generalnie aczkolwiek rzecz biorąc Polki są pożądne , pożądają tylko wielu dóbr a ich cipki to łajdaczki,

Gość magnezzziaaa
nie słyszałyscie tego stwierdzenia,ze amerykanki zdobywaja facetow a polski sa zdobywane? to chyba swiadczy o odwrotnym zjawisku ...

Ta, polki to sa zdobywane przez ciapatych. Wystarczy ze taki podejdzie, powie heloł słity foka a ta juz mu robi laske. Jezeli o takim zdobywaniu mowisz to powiedzmy sobie szczerze ze Polka stala sie synonimem szmaty

Gość ślicznotka polska
a mnie jedynie zazenował Anglik gdy mnie powiedział where are bicycle. o cycki mnie pytał gdzie mam ? bo faktycznie nie widać bym miała

Gość ty to chyba autorko
w zyciu nie widzialas kurwiacej sie kobiety :O bylas kiedykolwiek zagranica? :O wszedzie uwazany seks za cos normalnego , wiec? gdzie problem? co mamy byc do slubu dziewicami ?:O zalosne a na przyszlosc zwracaj uwage na swoja dupe :D

ty to chyba autorko w zyciu nie widzialas k**wiacej sie kobiety bylas kiedykolwiek zagranica? wszedzie uwazany seks za cos normalnego , wiec? gdzie problem? co mamy byc do slubu dziewicami ? zalosne a na przyszlosc zwracaj uwage na swoja d**e prosze cie, jezeli dla ciebie normalnoscia jest codzienna jazda na murzynskich fiutach to mow za siebie

Gość @Wyzwolona Esterra
O co ciebie chodzi?

Gość @Wyzwolona Esterra
To ma być jakaś prowokacja?

Gość ty to chyba autorko
no i co sie tak ciapatych czarnych uczepilas ? :O tak , zagranica czyli niemki ,amerykanki , angielki ci to sie kurwia , nawet nie spokrza z kim czy to czarny czy ciapaty byleby miec satysfakcje i orgazm i tyle apropo kurwia sie prostytutki a nie kobiety uprawiajace seks :P🖐️

Gość ty to chyba autorko
spojrza*

Gość że kurwią się prostytutki
to bzudura :o one tak zarabiają na życie :classic_cool:

Gość ty to chyba autorko
no zarabiaja za seks toz maja miano kurwy :classic_cool: