Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Ojciec wszedł do pokoju jak byłem w łóżku z dziewczyna

Polecane posty

dzwi do mieszkania były otwarte, do pokoju też a mój ojciec wyczucia nie ma a pukanie do drzwi to jakaś abstrakacja dla niego. w każdym razie nie było seksu tylko dziewczyna leżała na brzucu bez koszulki a ja siedziałem na jej tyłku i robiłem masaż pleców. byłem tylko w spodenkach więc przykryłem się kołdrą. gdy ojciec wszedł do pokoju dziewczyna się przekreciła , ja straciłem równowagę i wyglądało ewidentnie na seks:O szybko się wycofał...no i..:D od wczoraj ojciec jest dla mnie bardzo miły:classic_cool:, oczywiście z miną marnego pokerzysty spytał czy była u mnie wczoraj moja dziewczyna bo dawno jej nie widział :D kupił mi piwo, miałem coś zrobić to stwierdził że zrobi za nie i w ogóle jest bardzo fajnym tatom od wczoraj:D:D:D:D chyba częsciej zostawiać otwarte drzwi:classic_cool:

Gość ty to chyba autorko
piwo dlatego kupil by uczcic syna seksiol :D:D dobre dobre hehehehe

Gość si ju
to było motzne :classic_cool:

Gość Tym razem to znowu ja//
E tam, ja lubię, jak ojczulo patrzy na mój wypięty zad. Później ja patrzę na jego i też mu stawiam piwo :)

Gość ty to chyba autorko
bazienka chyba tyle mozna wykumac ze autor mieszka w domu z rodzicami (mieszakniu) :O:O zaraz ta jape wydzierasz :O

Gość imikimi5986869
dobre

oj wiadomo ze powinien zapukać :D sluchalismy muzyki glosno i nieslyszalem że się przymierza by wejść do pokoju ale nie pukał na pewno. w każdym razie taki miły że szok:D a jego miny jak próbował mi wcisnąć kit z tym gdzie jest moja dziewczyna bo dawno jej nie widać to myślałem że jebne:D żeby poczuł się lepiej "kupiłem" te jego teksty:P w każdym razie moge teraz o wszystko go poprosić i dostane:P

:D🖐️ no to sobie tato wreszcie obejrzał młode tzytze przyszłej synowej, a z jego zachowania wynika, że jest chyba bardzo "za" :P :classic_cool:

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haha widzisz przynajmniej ojciec milutki ;d

Gość naleśnikowaa
pomyślał że wreszcie jakaś doopa zechciała rozprawiczyć takiego brzydala, niestety pomylił się, ty nadal prawiczek:D ale nie wyprowadzaj go z błedu skoro taki miły jest;)

aster no chyba wlasnie widział. a gdyby dziewczyna się nie zaczeła wiercić starając się ukryć:D i ja ie stracił równowagi i nie spadł na nią to by nic nie było. nic by ie zobaczył wyglądałoby na zwykły masaż :P i te dziwne myśli że "ej no przeciez nic nie robiliśmy a on sobie myśli że tak" w każdym razie miałem zrobić coś z problemem kanalizacyjnym i inne rzeczy w domu a zaoferował się mnie zastapić:classic_cool: mówie wam, ojciec ideał:D

Gość pościnafa
syn mówi do ojca -Tato już nie jestem prawiczkiem ! ojciec dumny,wyjmuje wódke z barku ,polewa i mówi -Gratuluję ci synu, to wielki dzień i powiedz mi kiedy znowu będziesz to robił ? a syn odpowiada - - Oj tato, chyba jeszcze długo poczekam na drugi raz bo mnie tak doopsko boli że aż mam naderwane ,poczekam aż sie zagoi

bo od pasa w dół byliśmy przykryci kołdrą. byłem w samych spodenkach i zarzuciłem sobie kołdrę na ramiona bo troche jednak zima jest no i w zamieszani ja na nia upadłem a kołdra się zsunęła do pasa.. no wyobraź to sobie sobie..

Gość hehehehhehe
koldre se zarzuciles na ramiona??? to poco bluzke zdejmowales?? hahha dziwne to jakies

deficyt wyobraźni jak widze u niektórych więc wyjaśnie. mieszkam w domu, to nie blok gdzie grzeją wszyscy w mieszkaniach obok. to dom. temperatura niższa niż w bloku. o tej [porze roku. w samych spodenkach bo prosto z pod prysznica. dziewczyna zmęczona po pracy wróciła widocznie tak zdesperowana że poprosiła o masaż moimi koślawymi łapskami. kołdrę zarzucłem sobie na ramiona bo po chwili zrobiło mi się zimno. coś jeszcze jest ti niezrozumiałego 😭

Gość ja :(
to czego ojciec jest dla ciebie mily?????? moze ma raka

Gość trzmiotttttttt
może jest mily bo mu szkoda ze ma taką brzydką dziewczyne

Gość autorze dalej masz dlugie
wlosy, niedbaly zarost, rozciagniety sweter i wygladasz jak sierota?

Gość eee3w3
A ile TY masz lat a ile twoja Lady? stawiam TY 18 a twoja 16 ;-) ;-0 i jczulek sie "podjarał " haahaa

Gość pczy
szkoda mu go ze akiego paszteta ma buahhahahahhaha

tak dla mnie jest jeszcze wiele niezrozumialego. pod jakim kątem znajduje się łóżko wzgędem drzwi wejsciowych? jaki był wasz stopien nachylenia wzgledem łózka i czy leżeliscie glowami w kierunku północy. to wbrew pozorom bardzo wazne, wplywa na zdrowie i samopoczucie. ja to zasnac inaczej nie moge jak nie mam glowy na polcnoc.

" 16:06 [zgłoś do usunięcia] autorze dalej masz dlugie wlosy, niedbaly zarost, rozciagniety sweter i wygladasz jak sierota?" nie, od kiedy całkiem wyłysiałem w wieku 25 lat, sweter całkiem już zjadły mole i zacząłem na mordzie golić się kremem veet wyglądam już troche lepiej🖐️

wiele niezrozumiałego?? to w wolnej chwili wszystko rozrysuje wraz z dokłądnymi kontami, odległościami, podam takie dane jak stopień oświetlenia, wilgotność powietrza i ciśnienie...ale to mi trchę zajmię więc na razie musisz uzbroić się w cierpliwość