Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirilkaslka

Widziałam coś obrzydliwego :-(

Polecane posty

Gość mirilkaslka

Widziałam coś obrzydliwego podczas wykładu. Zerknęłam na pewna dziewczynę. Z wyglądu jest atrakcyjna i szczupła, bardzo dobrze się uczy i to co zobaczyłam jakoś mi za cholere nie pasuje do niej :-( Tylko się nie porzygajcie. Otóz ona natarczywie naciskała na syfa na swojej skroni i od razu wylizywała swój palec :-( Cały czas tak robiła, aż mi się niedobrze zrobiło... Teraz jak ja zobacze, będzie mi się kojarzyć ze zjadaniem własnych syfów... Fuuuuuuuuuuuuuuuuu.........

Gość kourtney
chyba żygnę

Gość smakowity
mniam mniam :)

Gość ciasteczkowy potworeek
Mój kolega z czasów szkolnych wyciskał sobie pryszcze z twarzy cyrklem i to zjadał. Obrzydliwe było to, że wszyscy zwracali mu uwagę, a on się z tego śmiał :o

Gość mirilkaslka
bo rozumiem zeby wlasne ekstrementy zjadac sama zjadalam ale zeby pryszcze z ropa zjadac toz to obrzydlistwo

Gość asusy to syf
taaaaa juz ci wierze, przy wszystkich sobie syfy zjadala :O to downa musi miec

Gość mirilkaslka
Ale dlaczego niektórzy zjadają te syfy? I tu publicznie, bez skrępowania :-( ? Przecież to obrzydliwe jest....

A czy ja proszę, żebyś wierzył/a? Dodam jeszcze, że chłopak miał problemy z cerą i tych syfów miał sporo. Nie tylko na twarzy, ale też na szyi i plecach. Dobrze, że tylko rok z nami chodził do klasy ;)

Gość mirilkaslka
Post wyżej to podszyw. Zjadała i chyba nie zastanawiała się nad tym co robi. Machinalnie to robiła... Czuje teraz do niej obrzydzenie :-(

Gość mirilkaslka
Jak widać niektórzy tak robią :-( Można zrozumieć wyciskanie, chociaż tak przy wszystkich to i tak dziwne -ale żeby od razu zjadać? :-( Ona miała jednego, takiego już rozwalonego i krwawego.

Przeszła mi ochota na obiad :o

Gość mirilkaslka
Ciasteczkowy Potworku, mnie także niedobrze robi sie na myśl o czymś takim. Aż trudno uwierzyć, że są tacy ludzie...

Różne rzeczy ludzie robią/jedzą. Ale mogliby chociaż się z tym kryć.. :o Z dzieciństwa pamiętam swoją młodszą sąsiadkę, która namiętnie dłubała w nosie i zajadała to, co znajdowało się w środku. Też obrzydliwe, ale cóż... Mam nadzieję, że jej to nie zostało, bo fajna laska się z niej zrobiła.

Gość asusy to syf
moze wyczytala w necie ze maja wlasciwosci zdrowotne, duzo witamin itp przeciez jak ludziska swoj mocz pija to nie moga syfka malego zjesc dla urody??????:D

Gość mirilkaslka
No właśnie... mogliby się z tym kryć... I dziwi mnie, że niektórzy są w stanie zrobić coś takiego publicznie. Może wydaje im się, że to nic takiego? Ja też widziałam jak córeczka moich przyjaciół (ok 5 lat) wylizała ściekajace jej z nosa smarki... Omal pawia nie puściłam. Podobno nagminnie to robi. Ale takie zachowanie małego dziecka można jeszcze zrozumieć, ale jeśli tak sie zachowuje ktoś starszy? Fu...

Gość laalalaljfdaldj
ale z was cioty a niech sobie je

Gość rjald
Jak sobie chce jeść, to niech to robi w ukryciu, a nie przyprawia inych o mdłości.