Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultimade

Jak go przekonac?

Polecane posty

Gość ultimade

Mój chłopak ciągle przeklina.. uważa, że to normalne, bo czasy sie zmieniły i że w młodym towarzystwie jest to jak najbardziej naturalne.. Jak mam go przekonać żeby to zmienił? Wychował się w rodzinie patologicznej, ojciec pił matka ..kobieta prosta. rozumiem że nikt go nie nauczył jak powinien się wyrażać i mam świadomość tego że trudno będzie to zmienić. Nie wyobrażam sobie jednak żeby np pójść z nim w gości a on ..eh odechciewa aż się pisać. Przykre jest to ze jak sie pokłócimy to do mnie tez niewybrednie się odzywa..nie przezywa mnie ..do takiej sytuacji bym nie dopuscila. Uważa jednak że nie widzi powodu żeby do mnie się odzywać inaczej niż do kumpli. Jest mi przykro.czy da sie to zmienic?

Gość rfghjh
Sama puść mu wiazankę, albo zmień chłopaka.

Gość rfghjh
Nie, to nie jest normalne. Teraz wyzywa, jutro podniesie ręke... Jeśli nie widzi powodu, by zwracać się do swojej partnerki w inny sposób niż do swoich kumpli, to widać nie dorósł jeszcze do bycia w zwiazku. Ja bym takiego rzuciła, ale Ty zrobisz jak chcesz...,

Gość ultimade
Widze ze Ci sie bardzo nudzi :) no coz ciesze sie ze masz mozliwosc urozmaicenia sobie czasu poprzez podszywanie sie pode mnie. zycze milej zabawy;) Jesli jednak ktos moglby, np na podstawie wlasnego doswiadczenia, mi doradzic bede wdzieczna:) moze to nie najwiekszy moj problem ale na forum zawsze latwiej rozwiazac.

Gość rfghjh
Szkoda sobie życie marnować. Chłopak powinien szanować swoja dziewczynę.

Gość rfghjh
Które to podszywy? Powiedz mu jasno, że nie życzysz sobie, aby Cię tak traktował i powiedz mu, co czujesz w takich chwilach.

Gość ultimade
no tak.. tylko jestemy juz razem 5 lat.. znam go bardzo dobrze, a tak przynajmniej mi sie wydaje:) on bardzo o mnie dba, nie dalby mi zrobic krzywdy. wydaje mi sie ze jego zachowanie wynika, tak jak napisalam z warunkow w jakich sie wychowal.

powinien , ale widocznie nikt Go tego nie nauczył ... dlatego popełnia ten błąd ,nie miał przykładnego obrazu rodziny . Ja myślę ,że powinnaś próbować Go zmieniać a nie od razu rzucać . :)

Gość ultimade
jest mi z nim naprawde dobrze. jest na moje kazde zawolanie. to nie jest jakis tam cham , ktory sie wyzywa na swojej dziewczynie i jej nie szanuje.. mimo to obawa jak bedzie za te 10 lat pozostaje :(