Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piate

Problem z masturbacja

Polecane posty

Gość Piate

Jestem w zwiazku a nie moge przestac sie masturbowac. Totalne uzalezninie, robie to po kilka razy dziennie. Jak z tym walczyc?

Gość Dobryczlowiek

Polecam spróbować skontaktować się że Stowarzyszeniem Pomoc2002 , które pomaga osobom z problemem masturbacji . Sam przez wiele lat próbowałem sobie z tym poradzić niestety nie skutecznie . Dopiero tam otrzymałem fachowe wsparcie i akceptację , która była motywacja do zmiany życia . Dopiero teraz zaczynam rozumieć jak piękne może być życie w czystości bez ciągłego myślenia o masturbacji 

Gość Albert Gilbert

Dobryczlowiek, ja też żyję w czystości, bo regularnie sprzątam i się myję.

Przed chwilą, Gość Albert Gilbert napisał:

Dobryczlowiek, ja też żyję w czystości, bo regularnie sprzątam i się myję.

😀👍

18 minut temu, Gość Dobryczlowiek napisał:

Polecam spróbować skontaktować się że Stowarzyszeniem Pomoc2002 , które pomaga osobom z problemem masturbacji . Sam przez wiele lat próbowałem sobie z tym poradzić niestety nie skutecznie . Dopiero tam otrzymałem fachowe wsparcie i akceptację , która była motywacja do zmiany życia . Dopiero teraz zaczynam rozumieć jak piękne może być życie w czystości bez ciągłego myślenia o masturbacji 

Oj tam, oj tam.

Gość Dojrzały 59
Dnia 11.12.2010 o 17:18, Gość Piate napisał:

Jestem w zwiazku a nie moge przestac sie masturbowac. Totalne uzalezninie, robie to po kilka razy dziennie. Jak z tym walczyc?

Po co walczyć? 😉

Gość Jacek
12 godzin temu, Gość Dojrzały 59 napisał:

Po co walczyć? 😉

Dokładnie 🙂

Masturbacja daje duuuuzo przyjemności. 

Gość dobre
18 godzin temu, Gość Dobryczlowiek napisał:

(...) Sam przez wiele lat próbowałem sobie z tym poradzić niestety nie skutecznie. (...) Dopiero teraz zaczynam rozumieć jak piękne może być życie w czystości bez ciągłego myślenia o masturbacji

Nic nie rozumiem. Skoro ci to przeszkadzalo, to nie wystarczyło po prostu o tym nie myslec, i w zamian zając się czyms? To ktos obcy musi ci to powiedziec? :D

Chyba ze to reklama podprogowa (co mi się widzi prawdopodobne), wtedy sprawa jasna.