Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić???:(

NIE MOGĘ PRZESTAĆ JEŚĆ!!!

Polecane posty

witam wszytskich w tym roku urodziłam dziecko w ciąży przytyłam 20kg z czego ok12 zostało próbowałam schudnąć ćwiczyć nie ma kiedy bo pracuję zajmuję się domem i dzieckiem próbowałam mniej jeść ale się nie da jak już zaczne to nie mogę skończyć zjadam więcej niż mój małżonek pracujący fizycznie przez co nie mieszcze się już w prawie wszystkie ubrania boję się wejść na wagę...bardzo chciałabym wrócić do wagi sprzed ciąży bo wiem ze męzowi też powoli zaczynają przeszkadzać moje kilogramy często docina mi niby w żartach ale wiem ze tak naprawdę myśli i wiem ze ma racje mówiąć ze przybyło mi trochę ciałka ale z drugiej strony nie umiem się ograniczyć i pochłaniam ogromne ilosci jedzenia każdego wieczora sobię obiecuję ze od jutra to się zmieni ze będę jeść mniej ale każdy dzień wygląda tak samo co robić ???poradzcie!!

Mi podczas odchudzania bardzo pomaga łykanie "Błonnika z ananasem", oszukiwania żołądka wodą, całkowita rezygnacja ze słodyczy (na 3 miesiące),niejedzenie późno wieczorem, zjadanie dużej ilości warzyw i owoców. Od dziecka jestem pulchna,ale w przeciągu kilka lat zeszłam z rozmiaru 46 do 40 (góra)-42 (dół). W ciągu roku staram się nie przejać - słodycze jem minimalnie,ale zbędne kilogramy gubię latem, gdy upał odbiera apetyt, mam czas na robienie posiłków (jestem nauczycielką), no i jest dużo zielonego:).

no tak pepper fajnie masz ze nie gotujesz jak ja bym nie musiała gotować mężowi też by to dużo dało a jak on je to ja nie mogę się powstrzymać i jem swoją porcję i jeszcze dojadam po nim jak coś zostawi:(

upupupupupupupupupupup